mueyene ve teshis
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize ağız sağlığınız hakkında yaşadıklarınızı anlatın
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=581
Tarih: 23-Kasım-2024 Saat 17:27 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: mueyene ve teshis
Mesajı Yazan: evian
Konu: mueyene ve teshis
Mesaj Tarihi: 28-Ocak-2012 Saat 12:41
arkadaslar iyi gunler oncelikle sunu belirtelim cesaretinizi toplayip once bir disciye sonrada kbb uzmanina gorunmek sart bu konuda inanin ve inançli olunuz lutfen agiz kokusunun çaresi kesinlikle var teshis uzun sure bilir ama çaresi var bunalima girmeye gerek yok doktoru ariyor ve randevu aliyoruz gidip derdimizi açik açik anlatiyoruz hadi iyi gunler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 23-Şubat-2012 Saat 19:45
istanbul da oturuyorum.adam akıllı agız kokusu testi ve tedavisi uyguluyabilicek bir yer biliyor musunuz?
|
Mesaj Tarihi: 05-Mart-2012 Saat 23:51
acibademde yapiyolar diye duydum telefonda ogrene bilirsin
|
Mesaj Tarihi: 25-Nisan-2012 Saat 19:04
bu konuda Dr Murat Aydin da koku olcumu yapiyor..ben sanirim 1-2 sene once gitmistim ama devamini getirmek icin vakit ayiramamistim.. bu yakinlarda tekrar gidicem kendisine.. ben,bendeki kokunun kaynagini ogreneyim yeter bana..
|
Mesaj Tarihi: 10-Ekim-2012 Saat 21:05
Orjinalini yazan: evian
acibademde yapiyolar diye duydum telefonda ogrene bilirsin
|
acıbademde nerde? acıbadem hastanesini mi kastediyorsunuz? halitozis klinigi falan mı var acaba?
|
Mesajı Yazan: EsfaCan
Mesaj Tarihi: 15-Ekim-2012 Saat 09:13
arkadaslar ne olur bana ankara da gidebileceğim, test yaptırabileceğim bir yer söyleyin...çok kötüyüm...
|
Mesaj Tarihi: 18-Ekim-2012 Saat 00:05
evet ozel aci badem hastenesinde
|
Mesaj Tarihi: 19-Ekim-2012 Saat 01:24
bence once bir disçiye git yani (chiruregiedenteire e) sonrada bir (otorhino ya )kulakburunbogaz doktoruna herhangi bir clinige git psikolojini bari tuketme
|
|