Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

psikolojik koku

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Ben iyileştim
Forum Tanımlaması: Ağız kokusundan kurtulup iyileştiyseniz bize anlatınız
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=600
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 09:40
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: psikolojik koku
Mesajı Yazan: daraldım
Konu: psikolojik koku
Mesaj Tarihi: 15-Mart-2012 Saat 11:48
merhaba,buradakilerle aynı sorunu ben de yaşadım.ara ara sorunumu sizinle paylaştım.ağız kokuma bir çare bulamadan evlendim,evlendiğimde acaba sorun olur mu diye baya kafama taktım.nikah günü rahat olmaya karar verdim ve Rabbime sığındım.üzerimdeki stresi attıkça ağız kokum azaldı.ağız kokum eskisine oranla baya azalmış.var ama az...temel sebebinin psikoloj,k olduğunu anladım.burada yazanların çoğu ağız kokusunu kafasına takmakta ve kendini çevrelerine kapamakta.size tavsiyem ağız kokunuzun pek üstünde durmayın.gereken temizliğinizi yapın ve ağız kokunuz yokmuş gibi hayata devam edin.böylece stresiniz azalacak ve buna paralel ağız kokunuzda azalma da olacaktır.ağız kokum var diye evlenmemezlik te yapmayın derim.yuvanızı kurun gerisini Rabbinize bırakın ve ona sığının.evlilikte az çok sıkıntışarınız olabilir(ağız kokusu ile ilgili).bunun bir imtihan olduğunu unutmazsanız rahat edersiniz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: rasitcalik
Mesaj Tarihi: 06-Ağustos-2012 Saat 14:40
daha mantikli bir yol oneriyorum : agiz kokunuzun sebebini bulun ve tedavisini yaptirin. psikolojik durum kalici agiz kokusu yapmaz. bendeki sorun orta kulak itlihabindan kaynaklaniyormus. yillardir ilgisiz doktorlar yuzunde bu kadar basit tedavisi olan bir durum icin yillarim heba oldu. yasadigim sorunlarin ve stresin yaptigi cokuntunn telafisi yok neredeyse. Allah basimizdan eksik etmesin dedigimiz doktorlari tenzih ederek geri kalanlarinin Allah belasini versin. insan yaptigi isin hakkini vermeli. 7,5 tl ye aldigim iki adet kulak damlasiyla iyilestim ben. bu kadar basitmiydi. bu kadar yillarim kayboldu helak oldu. nasil geri dondurucem. kaybolan sadece yillarim olsa keske. evlenip yuva kuramadim, cocugum yok, psikolojim yok, param yok, hicbiseyim yok... ve mucadele gucum bitmis durumda. kendimi yenilemek icin tutunabilecegim hicbiseyim yok. yazicak cok sey var daha...

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 08-Ağustos-2012 Saat 13:58
@Daraldım

Bu sizin yönteminiz.Bu bozukluğun zamanla insanı yıpratıp mücadele gücünü de etkilediğini düşünürsek,sorunun kaynağını bulmak yerine kaderci bir yaklaşımı benimsemenizi belki anlayabiliriz ama benzer yaklaşımı (takma kafana,herkeste olur,yapacak birşey yok,rahat ol vs..) tıp eğitimi görmüş bir doktortan duymak insanı çıldırtıyor.Yahu dizilerde görüyoruz, kişisel dinlenme zamanını hastasının problemine neden olacak sorunlara dair ipuçları için evine kadar gidip bilgi toplayan doktorlar var,muayene odasını ilaç satıcıları ile doldurup,kahvahaneye çeviren bu bizim doktor müspettelerini gözlemledikçte nedense çözüne dair umutlarım alevleniyor.

Forumu takip eden diğer hastaları ilk gönderideki önerileri dikkate almamaları konusunda uyarıyorum.Boşverecek bir mevzu değil bu.

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 08-Eylül-2012 Saat 21:58
arkadaşım rahat olun demişsin ama olmuyor işte karşındaki insan yüz ifadesi değiştiği zaman yerin dibine giriyosun

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat