Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

site

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize ağız sağlığınız hakkında yaşadıklarınızı anlatın
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=675
Tarih: 23-Kasım-2024 Saat 16:10
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: site
Mesajı Yazan: Helicobacter
Konu: site
Mesaj Tarihi: 08-Eylül-2012 Saat 20:44
bu illetten kurtulmaya çalışırken, araştırmalarım sonucu sayfanıza ulaştım. uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum. burda yazılanları okuyunca ve kendi gözlemlerim sonucu bendeki sorunun ağız kokusu olmadığı kanaatine vardım. ağız hijyenine tamamen uymaya çalışmamın hiçbir faydası olmadı. saydığınız sebepler nefes kokusunu işaret ediyor diyebiliriz. hızlı ve yüksek sesle konuştuğum zaman diyaframdan gelen havanın karşımdaki insanı rahatsız ettiğini seziyorum. o zaman; ağız gargaralarının, naneli sakızların, sürekli diş fırçalamanın etkisiz kaldığını anlıyorum.

yukarıda da bahsettiğim gibi sayfanızı sürekli takip ediyorum ve bu sayfada; sizin bu konuda ne kadar güvenilir ve uzman olduğunuzu bir kere daha anladım. diğer doktorlar gibi sayfanızda, size "has" tedavi yöntemleri, sizin ürettiğiniz veya bi şekilde ticaretini yaptığınız ilaçların tanıtımı yok. ve hasta kim olursa olsun verdiği bilgiler ışığında yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. hiç tanımadığım halde size güveniyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Saygılarımla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: rasitcalik
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2012 Saat 23:31
cok gecmis olsun. bende de benzeri durum vardir. mide tedavisi ve orta kulak iltihabini tedavi ettim ve sorun kalkti ortadan. gozonunde bulundurmanizi oneririm. ozellikle mide konusunda. mideden kaynaklanan agiz kokusu hicbir sekilde tedavi edilmeden gecmiyor. ozellikle dil uzerinde sarimtrak tabaka olusmasi mideye isaret ediyor bence. su an hem midem rahatladi hemde agiz kokusu yokoldu...

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 27-Eylül-2012 Saat 16:46
raşit bey benimde dilimde sarımtrak bir pas var sebebi dedğiniz gibi mide olabilir nasıl bir tedavi izleyebilirim

Mesajı Yazan: rasitcalik
Mesaj Tarihi: 03-Ekim-2012 Saat 15:17
oncelikle bir gastroenteroloji uzmanina gorunun bence, muhtemelen endeskopi yapilacaktir. sonrasinda uygulanaak tedaviyi eksiksiz yerine getirin. eger dilinizdeki tabakada azalma gozlemliyorsaniz midenizden kaynaklandigini anlamis olursunuz. bu sorunu yasayan cogu kiside gozlemledigim sey; antibiyotik kullaninca geciyor tekrar geri geliyor diye bir durum... eger mide tedavisini yaptirdiktan sonra sigara icmek yada mideye zarar veren seylere devam edilirse sorun yeniden ortaya cikiyor. uzun sureli bir mide tedavisi ve mide hassasiyeti gerektigi kanaatindeyim. oncelikli olarak gastroenteroloji beraberinde de kbb uzmani ile gorusmek faydali olur. herkese cok gecmis olsun. saglikli gunler dilerim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat