nefes kokusu nasıl anlaşılır?
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=704
Tarih: 13-Aralık-2024 Saat 10:52 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: nefes kokusu nasıl anlaşılır?
Mesajı Yazan: Misafir
Konu: nefes kokusu nasıl anlaşılır?
Mesaj Tarihi: 26-Ekim-2012 Saat 13:48
Ağız kokusunu anlamak için : bileği biraz yalayıp 5-10 saniye sonra koklamak; diş ipini dişlerimizin arasından geçirdikten sonra koklamak gibi yöntemler var.
Nefes kokusu için ise Murat Hocanın yazdığı bir yöntem var. Önce bir balon bulun ve şu yolu izleyin:
1-Derin nefes alın.(Doğru nefes alımında, göğüs değil mide şişer)
2-Nefesinizi biraz tutun.
3-Nefesinizin yarısını bırakın.
4-Kalan yarısını balona üfleyin.
Balondaki hava kokuyorsa nefes kokusu var demekmiş.
Google da çok aradım ama başka yöntem bulamadım. Bunun dışında yöntem bilen var mı?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 26-Ekim-2012 Saat 17:10
Orjinalini yazan: adanali
1-Derin nefes alın.(Doğru nefes alımında, göğüs değil mide şişer) |
Hayır.
Ben böyle bir şey yazmadım, söylemedim.
Kendi düşüncelerinizi sanki ben söylemişim gibi ilave etmişsiniz. Bunu doğru bulmuyorum. Etik değil.
|
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 26-Ekim-2012 Saat 22:08
Hocam sanırım parantez içindeki cümleyi kast ediyorsunuz. Zaten parantez içinde olması size ait olmadığını gösteriyor. Ayrıca tıbben doğru bir cümle olduğu için de etiktir.
Yine de ayrıntılı bilgi almak isteyenler "diyafram nefesi" konusunda araştırma yapabilirler.
Yok, eğer balon testi konusunda söylüyorsanız bu cümlelerle olmasa da sizin anlattığınız bir yöntem.
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 27-Ekim-2012 Saat 20:17
Orjinalini yazan: adanali
Hocam sanırım parantez içindeki cümleyi kast ediyorsunuz. Zaten parantez içinde olması size ait olmadığını gösteriyor. Ayrıca tıbben doğru bir cümle olduğu için de etiktir. |
Alıntı yapılırken noktasına bile müdahale edilmeksizin kopyalanır, nereden alıntı yapıldıüı isim-soyisim-kitap-dergi-web adresi şeklinde gösterilir. Daha sonra kişisel fikriniz varsa altına yazarsınız. kendi fikriniz olduğunu iyice belirtirsiniz. Etik (ahlak) kuralı böyledir. Bu şekilde öğrenmiş olun. Bundan sonra böyle yapın.
Parantez içerisinde yazan bir hurafedir. Üfürükçü ve şarlkatanların dilinden yazılmış yanlış bilgidir. Aldatıcıdır. Uydurmadır. Alınıp verilen nefes mideden bağımsızdır.
Bir daha böyle bir şey yapmayın.
|
|