Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kokuyu kesen bir formül buldum

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize ağız sağlığınız hakkında yaşadıklarınızı anlatın
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=713
Tarih: 23-Kasım-2024 Saat 16:05
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: kokuyu kesen bir formül buldum
Mesajı Yazan: nurka
Konu: kokuyu kesen bir formül buldum
Mesaj Tarihi: 31-Ekim-2012 Saat 23:32
kardeşlerim merhaba bu ağız kokusu lanetini bir nebze de olsa yok eden bir formül buldum.geçenlerde forumlarda takılırken arkadaşın biri de bu hastalıktan şikayetçi ve çözüm yolu bulmuş.

dişleri fırçaladıktan sonra dilinizide fırçalayın...ondan sonra dilinizi pamukla silin iyice.
ben 2 gündür yapıyorum ve kokuda azalma olduğunu hissediyorum %70 civarı koku azaldı arkadaşlar.ne yapalım şimdilik bunla idare edicem gidebildiği yere kadar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 01-Kasım-2012 Saat 22:15
nazikçe ama :)

Mesajı Yazan: Scorpio
Mesaj Tarihi: 02-Kasım-2012 Saat 15:28
Ben de iki haftadır düzenli olarak bunu yapıyorum. Sabah kahvaltıdan sonra ve akşam çinkolu macunla dişlerimi fırçalayıp eczaneden aldığım dil fırçasıyla dilimi arkalarını iyice fırçalıyorum. Bakteriler coşmasın diye şekerli şeyler yemiyorum. Ve karbonatlı şekersiz çinkolu sakız çiğniyorum. Koku yok olmak üzere, pharmol zn gargaraya da başlayacağım tamamen geçmezse. Sanırım, tip 1 kokuya sahipsek bunu normal insanın ağzına gösterdiği hijyenin on katını göstererek aşabiliriz :)

Mesajı Yazan: Kelebek
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2013 Saat 03:46
karbonatly ?ekersiz çinkolu sakyz acaba hangisi marka vermek yasak my bilmiyorum ama önerebilir misiniz özelden veya burdan?

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2013 Saat 07:40
Orjinalini yazan: nurka

kardeslerim merhaba bu agiz kokusu lanetini bir nebze de olsa yok eden bir formül buldum.geçenlerde forumlarda takilirken arkadasin biri de bu hastaliktan sikayetçi ve çözüm yolu bulmus.

disleri firçaladiktan sonra dilinizide firçalayin...ondan sonra dilinizi pamukla silin iyice.
ben 2 gündür yapiyorum ve kokuda azalma oldugunu hissediyorum %70 civari koku azaldi arkadaslar.ne yapalim simdilik bunla idare edicem gidebildigi yere kadar.

Siz yenisiniz galiba:))
Buradaki arkada?laryn ço?u dahil dedi?iniz yöntemi zaten uyguluyoruz sabah aksam. Sorunumuz a?yz dy?ynda oldu?u için i?e yaramyyor.
Ama a?yz temizli?inde çok önemli bir yöntem elbette. Te?ekkürler.

Mesajı Yazan: ?ifa
Mesaj Tarihi: 01-Nisan-2013 Saat 00:35
Ben dilimde ki bakteri florasyny çay ka?y?yyla hafifçe alyyorum:) Çünkü dil fyrçalaryyla dil köküne kadar gidemiyorum hatta dilin orta tabakasynda bile kusma refleksi ve akabinde akynty yo?unla?yyor. Fyrçalama i?lemi de netice vermiyor. Ama çay ka?y?yyla hafif bir ?ekilde dil kökünden ucuna kadar güzelce kazyyorum. Daha rahat ediyorum;)

Mesajı Yazan: ormes
Mesaj Tarihi: 05-Nisan-2013 Saat 14:23
Orjinalini yazan: ?ifa

Ben dilimde ki bakteri florasyny çay ka?y?yyla hafifçe alyyorum:) Çünkü dil fyrçalaryyla dil köküne kadar gidemiyorum hatta dilin orta tabakasynda bile kusma refleksi ve akabinde akynty yo?unla?yyor. Fyrçalama i?lemi de netice vermiyor. Ama çay ka?y?yyla hafif bir ?ekilde dil kökünden ucuna kadar güzelce kazyyorum. Daha rahat ediyorum;)

peki o bakteri florasynyn neden olu?tu?unu biliyormusunuz ? hiç ara?tyrdynyzmy doktorlara falan sordunuzmu

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat