Umarım kokmuyordur
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=759
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 00:48 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Umarım kokmuyordur
Mesajı Yazan: ayşe
Konu: Umarım kokmuyordur
Mesaj Tarihi: 05-Aralık-2012 Saat 22:13
ağzımda kötü bi tad hissediyorum hohlyanca çirkin olmayan bi koku geliyor ama çevremdekiler agzımın kokmadıgını söylüyor ve ben inanmıyorum napcagımı bimiyorum bilek testi yaptıgımda tükürük kokusndan başka bi koku yok. sürekli agzımın koktugunu düşünüp rahat konuşamaz oldum agzımda sakızla dolaşıyorum hep.faranjıt,burun keiği egrılıgı ve şişliği var amelıyat olucam bunlardan kaynaklı bi koku olabilirmi? yutkundukça ilaç kokusu gibi bi koku geliyor bu çevremdekilerede kokuyormudur.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 14-Aralık-2012 Saat 11:43
Herkes, bu "kibarlık" derdinden(!) muzdarip. Ben de şimdiye kadar kimseye "ağzın kokuyor" demedim. Ancak özellikle son bir yıldır yaşadıklarımdan sonra birisi sorarsa kesinlikle doğruyu söylerim.
Sormadan söylemek de bence hoş değil. Zaten ağzı kokan kişi - çok takıntılı değilse- çevredekilerin tepkisinden anlıyor.
"Dişçiye gidip sorun" diyeceğim ama bir çok kişi, ben de dahil, dişçiye gittiğimiz halde net bir cevap alamadık. KBB veya gastroentreloglar da pek net konuşmuyorlar.
Daha önce başka cevaplarda da yazdığım gibi ağız kokusu konusunda uzman bir hastane-diş hekimi hatta ve hatta KBB uzmanına görünün diyeceğim.
|
Mesajı Yazan: adem
Mesaj Tarihi: 26-Mayıs-2013 Saat 00:37
Ayşe kardeşim
bu şekilde tereddütte isen, inan bana nefesin kokmuyor dur.
kuruntu yapmayı kes,kendine güven.
nefesi gerçekten kokan insan,çevresindekilerin hareketlerinden hemen anlar.
sürekli yakınlarında bulunanların şöyle bir hareket tarzı olur.hem sana belli etmek istemez hemde ,sen konuşurken yüzünü başka yöne çevirerek kendini korumaya çalışır.
yeni yaklaştığın kişi ise hazırlıksız yakalanır ve kokuyu alınca bir an duraklar ,sağa sola bakınır kokunun nereden geldiğini anlamaya çalışır.1-2 saniyede anlar ve üzülerek
o da sana belli etmeme ğe çalışarak seninle başka yöne bakınarak konuşur.
|
|