Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Nanotech Z

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=824
Tarih: 20-Ocak-2025 Saat 10:20
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Nanotech Z
Mesajı Yazan: hakan44
Konu: Nanotech Z
Mesaj Tarihi: 27-Subat-2013 Saat 04:23
arkadaşlar nanotech z hakkında fikriniz varmı terlemeden dolayı ellerde koltuk altında oluşan koku yayılmaları ve ağız kokuları için kullanılabiliyormuş ayrıca murat hocamda görüşünü bildirirse dahada aydınlanabiliriz..   

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 27-Subat-2013 Saat 06:25
Bu ürünü üreten şahıs (Dr. Devrim bey) aramızdadır ona sorun, kendisi anlatsın :-)
-M

Mesajı Yazan: hakan44
Mesaj Tarihi: 27-Subat-2013 Saat 10:07
murat hocam örneğin 4-5 saatlik açlık var ise koku ağızda belirginleşiyosa bunun bir ipucu olduğunu düşünübilirmiyiz hangi tip olduğuna

Mesajı Yazan: Dr.Devrim
Mesaj Tarihi: 27-Subat-2013 Saat 11:08
merhaba, madem davet edildim, anlatayım :) öncelikle ben ürünü geliştiren kişiyim, satan kişi değil.
içinde zeolit gümüş ve çinko var. web sitesinden bu 3 madde hakkında da geniş (ve giderek genişleyen) bilgilere ulaşabilirsiniz. zeolit, topraktan çıkarılan bir maddedir. gözenekli yapıdadır ve nemi ve kokuyu içine hapseder. antikanserojen, anti aging, anti oksidan olduğu ile ilgili yayınlar hiç de az değildir. en çok kullanıldığı alan aslında hayvan barınaklarıdır. buradaki kokuya karşı kullanılır ve bize ilham kaynağı olan uygulama da budur. Ağır metalleri çöktürme özelliği vardır. Bu nedenle göllerin ıslahında kullanılır. Güvenlidir, yurt dışında tablet olarak insanların kullanımına sunulmuştur. Çinko; zaten faydaları bilinen, eksiklğinde cilt problemleri olan, çocuklarda gelişme geriliği yapan, vücudun ihtiyacı olan bir metaldir. koku giderme, kepek önleme, kaşıntı giderme ve bakteri öldürme özelllikleri vardır. Ürüne bu nedenlerle eklenmiştir. Gümüş konusu aslında derya deniz bir konu. kısaca söylemek gerekirse doğadaki en etkili antimikrobiyal metaldir. bakteri mantar ve virüsleri öldürdüğü ispatlanmıştır. antikanser etkisinin olduğunu belirten yazılar da vardır. Bu ön ve uzun bilgiden sonra sorunuza dönelim.
1- terleyen bölgelerde terlemeyi azaltır. tamamen kesmez, ama zaten terlemenin tamamen kesilmesi istenilmez. kişiyi rahatsız eder durumdan, rahatsız etmez duruma getirir terleme düzeyini. aşırı terlemesi olanlarda işe yaramayabilir. Ama kokuyu tamamen keser. terlemeden dolayı koku olmasından çekindiğiniz anlarda kullanabilirsiniz. kullanımında miktar sınırlaması yoktur.
2-ağız kokusunu (özellikle tip 1 kokuyu) başarıyla engeller. mekanizmasını tam olarak çözemesek de diğer koku tiplerinde de başarılı olduğu görülmüştür. Bu ürün tedavi sağlamaz. asıl sebebi ortadan kaldırmadığınız sürece ürünü sürekli kullanmanız gerekir. ama anlık gida alımlarında mesela ağzı normalde kokmayan birisi soğan, sarımsak,alkol vs tükettiğinde ya da sigara kullandığında bu kokuları keser. Kronik ağız kokusu olanlarda, tedaviye yardımcı olarak kullanılabilir. tedaviye cevap alamayanların sürekli kullanması gerekebilir. Bu durumu Dr Murat Aydınla konuşmanız daha doğru olur. Ağız kokusu benim branşım değil çünkü.

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 27-Subat-2013 Saat 14:09
yurt disinda tablet olarak var demissiniz nedir bu tablet ogrene bilirmiyim lutfen

Mesaj Tarihi: 27-Subat-2013 Saat 21:05
Orjinalini yazan: hakan44

murat hocam örneğin 4-5 saatlik açlık var ise koku ağızda belirginleşiyosa bunun bir ipucu olduğunu düşünübilirmiyiz hangi tip olduğuna

Hakan bey bu bir hastalık değildir. Her 4-5 saat aç kalan şahısın ağızında açlığa bağlı organik gaz kokusu ortaya çıkar. Bu gaz kükürtlü olmadığı için Halimeter bu gazı ölçmez. PID sensorlar bu gazı okur

-M

Mesaj Tarihi: 28-Subat-2013 Saat 00:21
Orjinalini yazan: evian

yurt disinda tablet olarak var demissiniz nedir bu tablet ogrene bilirmiyim lutfen

Bu tablet, zeolit içeriyor. "Günde 3-4 defa alın, bir sürü şeye (kansere, yaşlanmaya vs) iyi gelir" deniliyor. Ben bu söylemlere itibar edilmesi taraftarı değilim. Bir Dr olarak bunlara çok da inandığım söylenemez. Ama zeolitin koku giderici olduğu gerçeğini de görmezden gelemeyiz. Daha önce forumda bu tür bir tabletten bahsetmemdeki amaç, Nanotech isimli ürünün içindeki zeolitin insan için zararlı olmadığını ve zaten yutulmak üzere satışına izin verildiğini anlatmaktı. her ürün, bir iddia ile piyasaya çıkar. İlgili ülkenin sağlık bakanlığı (ya da eşlenik kurumu) bu ürüne ruhsat (izin) vermek için sadece zararlı olup olmadığına bakar. Zararsız olduğuna karar verirse satışına izin verir. Ama bu durum, ürünün iddia ettiği şeyleri yapabildiği anlamına gelmez. Yani zeolit satılabiliyorsa zarasızlığı ispatlanmıştır. bunu demeye çalıştım. Bu arada tablet olarak satılan zeolit ya da bilimsel anlamda zeolit hakkında bilgi istiyorsanız lütfen özelden yazın, cevaplayayım. Forum kurallarını ihlal edecek bir reklama sebebiyet vermek istemem.

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 02-Mart-2013 Saat 06:01
Ya bu çıkarılan ürünlerin üstüne ağız kokusu içindir yazmasalar çok çok iyi olacak. Gargara deyin bir şey deyin. O bile utanç verici. :(

Mesaj Tarihi: 02-Mart-2013 Saat 08:38
Bakanlık ilaç sınıfına girmeyen gargaraların üzerindeki "gargara" kelimesinin kaldırılmasını istedi.

PharmolZn gargaranın üzerine ağız kokusu gragarası yazamazsak ne yazacağız? diye düşünmeye başladım.

Şimdi siz "ağız kokusu" kelimesinin kaldırılmasını teklif ettiniz.

Şimdi yine düşündüm bu gargaranın üstüne ne yazacağız?

"Hoh deyince uf olanlar için su" yazmak lazım :-)
-M

Mesajı Yazan: albay-1
Mesaj Tarihi: 04-Mart-2013 Saat 07:22
Hocam agiz bakım suyu guzel olabilirmi :)

Mesajı Yazan: şifa
Mesaj Tarihi: 27-Mart-2013 Saat 00:25
Dr. Devrim Bey size özel mesaj göndermek istedim ama mesaj kutunuz dolmuş sanırım gitmedi. Sorum şu ki, nanotech m yi ayaklarımdaki mantar için kullanmıştım. Kullandığım sürede gerçekten etkiliydi ama ürün kullanımı bittikten sonra sorunum devam etti. Ve ayrıca gerçekten terlemeden kaynaklanan kokuda da etkili olmuştu. Şimdi ben forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine tinactin kullanmaya başladım. Bu ürün sadece mantar için tasarlanmış ama ben nanotech m yi de kullanmak istiyorum. Acaba ikisini de birlikte kullansam farklı bir reaksiyon verir mi??? Bir de nanotech m yi bir ömür boyu kullanmak gerekiyor sanırım. Bunun daha kesin bir çözümü olacak bir ürününüz var mı:)

Mesaj Tarihi: 27-Mart-2013 Saat 13:54
Orjinalini yazan: şifa

Dr. Devrim Bey size özel mesaj göndermek istedim ama mesaj kutunuz dolmuş sanırım gitmedi. Sorum şu ki, nanotech m yi ayaklarımdaki mantar için kullanmıştım. Kullandığım sürede gerçekten etkiliydi ama ürün kullanımı bittikten sonra sorunum devam etti. Ve ayrıca gerçekten terlemeden kaynaklanan kokuda da etkili olmuştu. Şimdi ben forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine tinactin kullanmaya başladım. Bu ürün sadece mantar için tasarlanmış ama ben nanotech m yi de kullanmak istiyorum. Acaba ikisini de birlikte kullansam farklı bir reaksiyon verir mi??? Bir de nanotech m yi bir ömür boyu kullanmak gerekiyor sanırım. Bunun daha kesin bir çözümü olacak bir ürününüz var mı:)

Öncelikle dolu mesaj kutusunu fark edemediğim için özür dilerim. Madem sohbet buraya taşındı buradan devam edelim. Tinactin içinde tolnaftat diye bir etken madde var. Nanotech ile birlikte kullanımında bir sakınca görmemekle birlikte aynı anda değil ama dönüşümlü olarak kullanmanız öneririm. Çünkü gümüşün hangi kimyasallarla ne gibi bir reaksiyon verdiği çok da incelenmiş bir konu değil. "Ömür boyu kullanma" ile ilgili sorunuza gelince, bazı ağız kokusu tipleri için bu dediğiniz geçerli olabilir ama ayak kokusu ve mantar için geçerli değil. Kişiden kişiye değişmekle birlikte inatçı mantar vakalarında daha uzun süre ya da daha sık kullanımı ve hatta bir başka tedaviyle kombine edilmesi gerekebilir. Ayak kokusu ayaklarınızdaki bakteri ve mantarları yok etseniz de devam edebilir. Bunun en önemli nedeni siz ayağınızı tedavi ederken ayakkabınızı ihmal etmenizdir. Nanotech M'yi ayakkabınıza sıktınız mı? Bence gece ayakkabınıza sıkın ve sabah ayağınıza da sıkarak ayakkabıyı kullanın. Bunu 3-4 gün (gerekirse 1 hafta) düzenli olarak tekrarlayın. İşe yaramazsa tekrar konuşalım. Ayrıca ilgili site üzerinden toz halindeki ürünü sorun, size bilgi vereceklerdir. Bu tozu da ayakkabınıza döküp sabaha dek bekletebilirsiniz. Bu şekilde fayda gören kişiler de oldu çünkü.

Mesaj Tarihi: 29-Mart-2013 Saat 00:31
Sorularıma açıklayıcı cevaplarınızdan ötürü çok teşekkür ederim. Aslında ayak ve ayakkabı bakımıma çok dikkat eden biriyim. Günde 3-4 kez yıkarım hatta:)Zaten bendeki sorunda öyle dayanılmayacak kadar değil. Hafif ama neticede rahatsız edici. Ama sorunum terlemeden kaynaklanıyor sanırım. Ve dediğinizi yapmamıştım yani ayakkabıma sıkıp kullanmadım, bir de o şekilde deneyeceğim Nanotech M' yi. Kullandıktan sonra size tekrar buradan ulaşırım.

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 29-Mart-2013 Saat 06:14
Şifa, mantarın varsa tedavisini mutlaka yap. Koku yapmasa da hastalıktan kurtul. Büyük ihtimalle de mantar kötü koku yapar. Mümkünse aynı ayakkabıyı iki gün üstüste giyme, her gün mutlaka çoraplarını değiştir. Tinactini sadece ayağına, ayakkabına değil çoraplara da sık. Ayakkabına akşam biraz karbonat dökersen sabaha tertemiz kokar. Ben bekar evimde buzdolabına açık karbonat koyardım, meyve-sebze çürüse bile hiçbir koku oluşmazdı. Kışın halısına döken bile var, kötü kokuları yok etmesi için.

Kanal D de "Yalan Dünya" dizisinin bir bölümünde ayak kokusu işlenmişti. Çocuğun ayağı birden kokmaya başlıyordu. Günde üç dört kere ayağını yıkıyordu ama sonuç değişmiyordu. Odaya girenler " Öfff, bu ne pis koku pencereleri aç" diye şikayet ediyordu. Sonunda ayak kokusunun yediği peynirden olduğu anlaşılıyordu.

"Peynir" e dikkat. Ağız kokusu da ayak kokusu da yapıyor. Çok çok az tüketin .

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 30-Mart-2013 Saat 03:57
Dr Devrim size mesaj yazdım ama donus olmadı. Mesaj kutunuz dolu olabilir mi?

Nanotech in fiyatını bilen var mı aranızda arkadaslar?

Mesaj Tarihi: 30-Mart-2013 Saat 04:14
Evet adanalı mantar için dediğin tinactin spreyini aldım. Kullanıyorum şimdi ciddi bir faydasını görüyorum ama bitince yeniden nükseder mi bilemiyorum. Ayakkabı, çorap konusunda dediklerine kesinlikle katılıyorum ve dediğini zaten uyguluyordum, faydasını da gördüm. Ama tinactini ayakkabı ve çoraplara sıkmadım onu da bir deneyeyim. Yalnız ben ayaklarımdaki terlemeden olduğunu düşünüyorum. Nanotech M de terlemeyi sıfıra yakın azaltıyor ve doğal olarak koku da ortadan kalkıyor. Ama işte ben kesin çözüm istiyorum:)Ayrıca karbonat ile ilgili tavsiyelerin için de teşekkür ederim. Mutlaka deneyeceğim;)

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 30-Mart-2013 Saat 13:09
ayak kokusu na asit borikpudra seklinde koyun ayakabiniza asla kokmaz koltuk altiniza ay tasi ile siler gibi yapin (berberlerin kan tasi dedigi tas ) ayaklarda mantardir koku yapan yoksa pudra kullanin terlemez bosu bosuna para harcamayin ona buna suna :) valla bak

Mesajı Yazan: ornitop
Mesaj Tarihi: 19-Nisan-2013 Saat 10:59
Dr. Devrim bu ürüne ulaşmak neden bukadar zor? yardımcı olur musunuz?

Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 20-Nisan-2013 Saat 02:53
Ornitop.. http://agizspreyi.com/. Ben bu siteden sipariş vermiştim. Ama netten yapınca geç görüyorlar ya da hiç farketmiyorlar. Şu numaradan arayıp direkt sipariş verebilirsiniz. 2 günde elinizde olur. 0850 302 30 78

Mesaj Tarihi: 20-Nisan-2013 Saat 15:22
sifa urunu kullandiniz mi ? spreyin etkisi nekadar suruyor ?

Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 22-Nisan-2013 Saat 00:30
Nanotech Z yi ben nidazol ile birlikte kullanmıştım. O zamanlar haliyle çok iyi geldiğini düşünüyordum. Nidazolun da etki mekanizmasının bu kadar iyi olabileceğini düşünmediğimden nanotech z ye bağlamıştım. Ama nidazol bittikten sonra kullandım etkisi kısa süreli diğer ürünler gibi. Gerçi her ürün herkeste aynı etkiyi yapmıyor ama kesin olarak şunu söyleyebilirim ki uzun süreli çözüm olmuyor. Tabi ki tip 1 değilseniz. Tip 1 de etkisinin iyi olacağı kanısındayım.

Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2013 Saat 12:08
forumda ürüne ulasmadaki zorlugun sebebi sorulmustu. bir baska üyeden cevap gelince ben yazmamistim. ama sizden sonra site yöneticisiyle görüstüm. aslinda sorun yok. siparis maillerinize en geç bir gün içinde dönülüyormus ama pek cok sipariste mail adresi verilmediginden site sizlere cevap veremiyormus. bana verilen bilgi bu. paylasmak istedim.

Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2013 Saat 21:22
tsk ederim urun elime ulasti.

Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2013 Saat 21:25
bu arada nanotech agiz kokusu icin bir maske mi? surekli kullanim sonucu mantari tamamen yok eder mi?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat