Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ağzımda acı bir tat hiç gitmiyor

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize agiz sagliginiz hakkinda yasadiklarinizi anlatin
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=851
Tarih: 05-Nisan-2025 Saat 20:15
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Ağzımda acı bir tat hiç gitmiyor
Mesajı Yazan: furkan
Konu: Ağzımda acı bir tat hiç gitmiyor
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2013 Saat 07:43
Arkadaşlar bende sizler gibi çok uğraştım araştırdım önce periodontoloji ardından gasroenteroloji h.bakter pylori anitibiyotik kullanımı ama sonuç aynı en sona kbb uzmanına görünmek kaldı ama merak ediyorum benim gibi ağız içi acılığından şikayetçi olan varmı arkadaşlar varsa lütfen cevabını bekliyorum bu acı tat gitmiyor genzimden...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: şifa
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2013 Saat 23:54
Evet benim de ağzımda acı bir tat var. Ve muhtemelen dilin de de sarı bir tabaka vardır. Aslında forumda ki birçok arkadaşımızla hastalık belirtilerimiz aynı ama bu demek değildir ki sorunumuzun kaynağı da aynı olsun. Ben Kbb Doktoruna gittim, netice yok. Şimdi endoskopiye gireceğim. Henüz araştırmalarımın başında olduğum için sana çok yardımcı olamayacağım ama aynı belirtiler bende de var. Olur da bir gün bu hastalıktan kurtulursam nasıl ve ne şekilde olduğunu paylaştığımda daha faydalı olur sanırım.

Mesajı Yazan: furkan
Mesaj Tarihi: 09-Mayis-2013 Saat 14:28
evet azda olsa sari bir tabaka oluyor sürekli firçaliyorum ama bir müddet sonra aci tata yeniden basliyor kbb doktoruna gittim genzimden kamera sokup vbademciklerime baktilar dedigi su bademcilerinde açik yerler var oralara yemek artiklari kaçiyo firçanin ters tarafiyla bademcigine bastiracaksin o parçalari çikartacaksin. Ama ne mümkün olmuyor doktor en son bademciklerin alinacagini söyledi bilemiyorum çürük dolgulu bir disim var onu çektirecegim eger çözüm olmassa artik son çare masaya yatip bademciklerimi aldiracagim ama bende senin gibi endoskopiye girdim mideme kamera saldilar bakti bisey yok dedi birde doktor söyle dedi migde agiz kokusuyla alakali en zayif bölgeymis insallah kurtuluruz endoskopiden sonra benimle paylasirsan sevinirim sifa.

Mesajı Yazan: ormes
Mesaj Tarihi: 09-Mayis-2013 Saat 19:29
Furkan eger bademciginde bosluk varsa sorun muhtemelen ordan kaynaklaniyordur bence aldir

Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 10-Mayis-2013 Saat 09:52
InsaAllah.. Endoskopi sonucumda midem de iltihap ve helicobacter pylori çikti. Simdi helipak seti kullaniyorum. 5. gündeyim. Dilimde ki sari tabaka azalmaya basladi. Agiz kokusunda da ciddi anlamda azalma var. Ama bu antibiyotiklerin etkisiyle tabi. Mühim olan ilaçlarin kullanimi bittikten sonra geri gelmemesi. Haftaya bitecek ilaçlar. Bir kaç güne geri gelip gelmeyecegi belli olur, paylasirim.

Evet herkes % 90 kbb kaynakli diyor. Zaten bu helipak netice vermezse tekrar kbb a gidip tam tesekküllü bir muayeneden geçmeyi düsünüyorum. Senin sorunun bademcik kaynakli olabilir. Çünkü bademciklerinde yemek artigi birikmesi direkt agiz kokusuna sebebiyet verir. Forum da ayni sorunu yasayan bir arkadas bademciklerini aldirdiktan sonra kurtulmustu. Baska çaren kalmazsa en iyisi aldirmak sanirim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat