Mide sorunlari
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize agiz sagliginiz hakkinda yasadiklarinizi anlatin
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=876
Tarih: 05-Nisan-2025 Saat 20:15 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Mide sorunlari
Mesajı Yazan: effect
Konu: Mide sorunlari
Mesaj Tarihi: 04-Mayis-2013 Saat 20:50
Mide sorunlarina çok iyi gelen herbalist Ibrahim Gökçek in kürlerinden aldim. (lahana suyu ve iksir diye adlandiriyor) Daha önce de kullanmistim.
gastrit ve reflü var bende. Her ne kadar yaptirdigim testler birbirinden farkli sonuçlar verse de bariz sekilde reflü belirtileri var.
Ayrica bir arkadas sogan yemedigim halde sogan yemisim gibi bir tat var agzimda demisti. Tamamen mide-reflü kaynakli. Bende de ayni durum söz konusu.
En son gittigim kbb doktoru (ben geniz akintisi diye tutturdum çünkü) reflü bulgulari tespit etti. ve reflü baskilayici bir ilaç verdi.
Sallantili araç yolculugunda sikayetlerim tavan yapiyor.
Les gevsekligi endoskopi sonucunda çikmadi. Zaten yedigim seyler vs gelmiyo sadece yogun bir asit (bozuk bir yapida iltihapli gibi) hissediyorum agzimda.
Antral gastrit ve reflü tedavisi konusunda bilgisi olan var mi?
reflü tamam ama, antral gastrit geri dönüsümü olmayan bir hastalik mi?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ornitop
Mesaj Tarihi: 05-Mayis-2013 Saat 23:04
ibrahm gokcek kurlerinin faydasi varmi gercekten?
|
Mesajı Yazan: coqnfechn
Mesaj Tarihi: 06-Mayis-2013 Saat 11:29
adam sivilce için bile bagirsaklardan kaynaklaniyor iksir iç geçer diyor. illa ben dolandiriciyimmi demesi gerek ?
|
Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 08-Mayis-2013 Saat 21:00
Benim mide sorunlarim yillar öncesine dayaniyor, 4 yil önce ilk kez almistim. Iksir dedigi sey limon sarmisak vs. karisimi dogal bir içecek. Reflüden ve mide agrilarindan kivranirken bu kürler ayaga kaldirmisti beni.
Gökçek Almanyada egitim görmüs ve sertifikalari da var. Piyasada o kadar dolandirici varken elbette insan kuskulaniyor ancak güvensizlige yol açacak herhangi bir seyle karsilasmadim ben.
Üstelik bu kadar agir bir sorunum varken gidip rastgele ürünler alacak kadar da kendimi kaybetmedim elbette.. Suan tonik (lahana suyu kürü) kullaniyorum. Mideyi sakinlestiriyor. Asit yükselmesini önlüyor.
Bu ara agzimda sürekli sogan yemisim gibi bir tatla dolasiyorum. Nedenini arastiriyorum ama bir türlü bulamadim.
|
Mesajı Yazan: xauke7
Mesaj Tarihi: 16-Subat-2014 Saat 18:26
bu ibrahim gökçek banada inandirici gelmedi bu adamin uzmanlik alani yokmu arkadas her hastaligin ilacini yapmis hiç inandirici gelmedi
|
|