Otrivine
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=893
Tarih: 18-Aralık-2024 Saat 06:57 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Otrivine
Mesajı Yazan: MMMM
Konu: Otrivine
Mesaj Tarihi: 09-Haziran-2013 Saat 18:40
Otrivine, burun açıcı bir spreydir. Yaklaşık 2 gündür kullanıyorum. Burnumu müthiş bir şekilde açtı. Rahatlıkla nefes alıyorum. Bunu neden bize söyledin bizim sorunumuz ağız kokusu diyorsanız, alakası var :)
Ne zaman güzel nefes aldığımda dilimin arkasındaki beyazlıkta büyük bir azalma oluyor. Otrivine ile baya azaldı. Ağzımda dışkı kokusu vardı. Kokuda da azalma oldu.
Bence eczaneden alın 5 gün kullanın. Güzelce nefes aldığınızda ağız kokunuz gidiyorsa, sebebi burun demektir. En azından sebebini anlarsınız, bu noktaya yoğunlaşırsınız. Yalnız 5 günden fazla kullanmayın bağımlılık yapıyormuş.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2013 Saat 07:29
Yukarıdaki mesajda faydalı bilgiler var. Dikkatinizi çekmek isterim
-M
|
Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2013 Saat 08:47
Gene faydalı bir konu. Şimdi bu sprey işe yarıyorsa;
1)Sinüzit belası yüzünden burnun tıkanması ve geniz akıntısı
2)Burunda deviasyon problemi yüzünden sürekli tek tarafın kapalı olması.
Benim merak ettiğim bu deviasyon yüzünden oluşan tıkanmaları da açar mı bu otrivine? Benim her zaman tıkalı olmuyor. Neyse çok konuşmak gereksiz, alıp kullanmak lazım.
|
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2013 Saat 11:37
Aldım ve 30 dk önce kullandım. Deviasyon olmasına rağmen, iki burnum da güzel bir şekilde açıldı. Ferah ferah nefes alıyorum :) Güçlü bir koku geldi burnuma, sanırım spreyin etkisi ile ağız yolundan balgam olarak atılmasının bir sonucu olabilir. 2 gün daha deneyeceğim, bakalım o atılan mukusumsu şeyler kokulu mu değil mi?
|
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2013 Saat 16:00
Yalnız kullandığın süre boyunca güzel nefes almaya dikkat et ve gece yatmadan önce mutlaka sık. En fazla 5 gün kullan. Sebebini anlamak için burnunun tıkanmaması gerekiyor.
Birde dilinin arkasına parmağını değdirip koklayarak ağız kokunun azalıp azalmadını anlayabilirsin. Çünkü hohlayarak tam olarak anlaşılmıyor.
|
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2013 Saat 18:20
Nidazol aldığımda parmak testi yapıyorum ve 3 gün boyunca (2 hap) koku moku kalmıyor. Bakalım otrivine nasıl etki edecek. Ondan sonra limonlu su deneyeceğim
|
Mesaj Tarihi: 12-Haziran-2013 Saat 14:58
Sonuç? Kokuda azalma oldu mu?
|
Mesaj Tarihi: 12-Haziran-2013 Saat 20:08
2 gündür kullanamadım. İnşallah bu akşam başlıyorum Cumartesi gününe yazarım kardeşim.
|
Mesaj Tarihi: 23-Haziran-2013 Saat 19:06
Mesaj Tarihi: 24-Haziran-2013 Saat 09:34
Çok düzenli kullanmadım ama burnum açıldığı zaman, ağız kokumu daha iyi duyar hale geldim. Yani hohlayıp kokladığım zaman az algıladığım koku, otrivine kullandıktan sonra daha belirgin hale geldi.
Tabi, düzenli kullanmamış olmanın vermiş olduğu yanıltıcı bir hissiyatta olabilir.
Sıak suyun içine atılan viks midir nedir ondan aldım vakit bulursam onuda 2 gün kadar deneyeceğim. Bakalım sonuç ne olacak?
|
|