yorumlarinizi bekliyorum
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=896
Tarih: 03-Mart-2025 Saat 19:02 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: yorumlarinizi bekliyorum
Mesajı Yazan: nyse_o
Konu: yorumlarinizi bekliyorum
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2013 Saat 21:39
arkadaslar burdaki herkese sorum olacak bende sinüzit geniz akintisi ve burunda egrilik var burdaki çogu arkadas gibi dilimde beyazlik oluyo. bugun dilimin arka tarafini elledim ve girintili çikintiliydi ve koku vardi. devlette dis doktoruna gittim dis etlerinde sikinti yok dedi özele gittim dis etlerin hafif iltihap var dedi. KBB randevu aldim 3 gün sonra gidicem.Benimle ayni sikintiyi yasayan arkadaslar nasil bir yol izledi. Yada iyi gelen birseyler var mi. ben bütün ameliyatlari olmaya hazirim. gidebilirsem murat hocaya'da gidicem. sizden yardim istiyorum çünkü bankaya baslicam yakinda ve nisanlimda evlenmek istiyor bir an önce elimden ne geliyosa yapmam lazim en azindan kokuyu azaltip sakizdir geçiçi ürünlerle tamamen gitmesini saglamam lazim. flagly çok iyi geliyor ama zararli. ayrica agzimda kuruluk ve sanki tükürügüm kokuyor. sizden tecrübelerinizi benle paylasmanizi istiyorum simdiden tesekkürler.
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11-Haziran-2013 Saat 15:54
bugün dis doktoruna gittim dislerinde sikisiklik var dedi ama dis eti rahatsizligin yok dedi dilinde saglikli dedi agiz hijyeninde iyi dedi eeeeeee ne etcem simdi
|
Mesaj Tarihi: 11-Haziran-2013 Saat 19:02
KOCAELIDE oturan arkadas varsa ben onunla irtibata geçip yedigimiz ürünlerin kullandigimiz gargara olsun sirkeli limonlu su ne kadar süre etki ettigini yada hangi ilaçlarin nekadar süre etki ettigini birbirimize gerçekleri söyleyerek bulabiliriz. çevredeki insanlar gerçegi söylemiyolar üzüldügümüz için. Dolasiyla en iyi birbirimizi anlarizz eger bir çözümü yoksa bile en azindan nelerin azaltigini ne kadar süre etki ettigini anlayabiriz. onlari kullanarak ömrümüzü geçiricez. ölümlü dünya zaten ölünce kurtulcaz. en azindan sakizla bile günü kurtarabiliyoruz ya kör olsak...
|
Mesajı Yazan: alpin
Mesaj Tarihi: 11-Haziran-2013 Saat 22:58
selam.Benimde dilimin üzerinde beyaz bir tabaka var ve burun kemigi egriligi var ancak görüstügüm kbb doktorlarindan hiçbiri burun kemiginden kaynaklanir demedigi için gastroentolog ile görüsüp endoskopi çektirdim.Helicobakteri çikti.Ondan kaynaklidir diye düsünüp antibiyotik tedavisinin bitmesini bekledim.nafile..2. endoskopide helicobakteriye rastlanmadi ama dil hala beyaz.Dermatolojiye gittim.Candida ( mantar ) teshisi koydu.Bir umutla mantar ilaci kullaniyorum simdi de.Artik en son çare burun kemigi ameliyati olacagim galiba.Yeter ki çözüm olsun raziyim herseye
|
Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 12-Haziran-2013 Saat 09:28
Bir dakika surayi anlamadim. Dermatolojiye dilin için mi gittin?? Bunu hiç düsünmemistim açikcasi. Mantar ilaçlari insaAllah ise yarar ama ise yaramazsa da haber verir misin??
|
Mesaj Tarihi: 12-Haziran-2013 Saat 14:12
dermatolojiye gittiginde doktora ne sikayette bulundun çünkü malesf ben doktora gidicegimde agzim kokuyo demicem çünkü çok ciddiye almiyolar. inslh mantar ilaçlari ise yarar bende bu konuyu arastiriyim. arkaslar birde zorla dilinizin arkasini firçalamaya çalisin her ne kadar zor olsada ögürsekte zorla yapmaya çalisin ben her geçen gün biraz daha ileri zorluyorum müthis yarari oluyo
|
Mesajı Yazan: alpin
Mesaj Tarihi: 12-Haziran-2013 Saat 22:17
Dermatolojiye dilimdeki beyaz tabaka sikayetiyle gittim.Beyaz tabakadan bir parca alip baktiktan sonra mantar teshisi koydu.Mantar agiz kokusu yapar dedi.Birde bugün birinden duydum karadut agiz mantarina iyi geliyormus.Bol bol yemeye basladim.Ilaçlari 14 gün kullanacagim umarim dildeki problemi çözer ama sorunu kökten çözecegini sanmiyorum.Sizce burun ameliyati olmali miyim?
|
Mesaj Tarihi: 13-Haziran-2013 Saat 21:17
BENDE DÜSÜNÜYORUM BURUN AMALIYATINI LAKIN KIMISINE IYI GELMIS KIMISINE ETKI ETMEMIS. BEN TAMOGRAFI ÇEKTIRECEGIM BAKALIM DOKTOR NE DICEK EGER %5 AZALTCAGINI BILSEM GIDIP OLURUM
|
Mesajı Yazan: birdenbasladi
Mesaj Tarihi: 07-Mart-2020 Saat 23:08
Kiymetli hocam ve arkadaslar, merhaba, ,
Adim Ali. Istanbul'da ikamet ediyorum ve 28 yasimdayim.
Çocukluk dönemimde nefes kokum vardi. Bunu biliyordum. Genç olup hastaneye gidip gelmeyi akil edebilecek yasa gelince saglikta utanma olmaz deyip agiz kokum için dahiliyeye gittim. Gittim çünkü dislerim saglamdi. Agzimin koktugu öyküsünü dinleyen doktor iyice dinledikten sonra hiçbir tetkik istemeden PPI ilaci yazdi. Ilk kullanimlarim sonrasi sürekli sivi diskilama yasadim ve koku birden kesildi. Çok mutlu olmustum. Kutuyu bitirdim. Sabah bile neredeyse koku olmazdi. Dahasi sigara içmeme ragmen birçok kiz arkadasimin agzimin sigara bile kokmamasina sasirdiklarini söylerlerdi. Bu güzel günler senelerce böyle gitti. Amma velakin yaklasik üç sene önce bu kabus geldi beni buldu yine. Koku basladiginda Akut tonsilit ve midede yanma ile ugrastigimi hatirliyorum. O gün bu gündür koku 3 yildir gitmedi. Endoskopi yaptirdim. Kapakçikta sorun yok. Degerlendirme temiz oldugu yönünde. Gaita ve biyopside helikobakter pilori çikmadi. Sinüzit için makineye girdim sinüzitim çikmadi. Kan degerlerim normal. Yanma arada olsa da ppi kullandim yanmalar seyreldi çok kati yeyince arada yaniyor. Bu arada akciger için nefes testine girdim, gayet iyi çikti.
Geçen kbb'ye gittim yine. Mevsimsel alerjik rinit ve kronik farenjit oldugum söylendi. Sprey ve ilaç verdi.
Ama koku gitmiyor.
Hayatimi, iliskilerimi çok etkiliyor bu durum. Isten cinsellige kadar genis bir yelpazede öfkeliyim. Daha ben ne yapayim?
|
Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 25-Mart-2020 Saat 18:41
Çok ilginç!
Bu ppi ilacinin ne için verildigini ögrenmek lazim!
Doktorunuz bu ilaçi hangi hasta organ için vermisti?
Size ppi yi veren doktoru bulun bence.
Yani aklima gelen, bagirsakta problem var gibi.
Simdilik bu kadar yazabiliyorum.
Zor degilse eski dr nuzu bulun. Ya da ilk verilen ppi neye, nereye iyi geldi? Ben de merak ediyorum bunu simdi!
|
Mesajı Yazan: birdenbasladi
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2020 Saat 02:43
Mahoni, üzerinden 10 yili askin süre geçti. Ben sikayetimi anlattim, doktor yazdi ve sifa buldum. Hangi saikle yazdi bilmiyorum. Ilacin adi pulcet idi.
|
Mesajı Yazan: Fayda3
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2020 Saat 15:02
Murat hocam bir sey sormak istiyorum.Her insanin agzinda az da olsa koku var midir?Ben konustugumda koku pek duymuyorum, fakat dilimi sonuna kadar disari çikarip burnuma dogru nefes verdigimde bi koku aliyorum.Bu normal midir?
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 31-Mart-2020 Saat 18:08
Orjinalini yazan: Fayda3
Murat hocam bir sey sormak istiyorum.Her insanin agzinda az da olsa koku var midir?Ben konustugumda koku pek duymuyorum, fakat dilimi sonuna kadar disari çikarip burnuma dogru nefes verdigimde bi koku aliyorum.Bu normal midir? |
Evet çok normaldir.
|
Mesajı Yazan: Ethic1
Mesaj Tarihi: 01-Nisan-2020 Saat 09:21
Murat hocam ben size daha önce ölçüm yaptirmistim, kullandiginiz cihaz nedir acaba??
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 01-Nisan-2020 Saat 09:49
Orjinalini yazan: Ethic1
Murat hocam ben size daha önce ölçüm yaptirmistim, kullandiginiz cihaz nedir acaba?? |
Burada Ethic1 ismini kullaniyorsunuz ama ben Sizin isminizi ve tarihi bilmiyorum. Forumdaki isminizde yola çikarak kartinizi ve kayitlarinizi bulamam. Size hangi cihazi kullandigimi bilemem.
MX6
Halitor 3
Halitor 4
Halimeter
|
Mesaj Tarihi: 01-Nisan-2020 Saat 13:10
Birden çok cihazla bakildigini bilmiyordum.
|
Mesaj Tarihi: 01-Nisan-2020 Saat 13:11
Peki bu cihazlarin herhangi birinde koku nedenini bulmaya yönelik analiz yapiliyor mu?
|
|