Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Nidazol Hakkında ?

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=914
Tarih: 12-Aralık-2024 Saat 20:42
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Nidazol Hakkında ?
Mesajı Yazan: xauke7
Konu: Nidazol Hakkında ?
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2013 Saat 08:25
Nidazol 2 3 haftadan fazla kullanımda zararlı oluyormuş zararı olmayan ve sürekli kullanabiliceğimiz bu tarzda bi ilaç varmı yada herhangi bi çözüm geçicide olsa sürekli rahatça kullanabiliceğim en azından öyle idare edicez artık

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2013 Saat 01:41
İlaç söz konusu olunca zararlı olmaması mümkün değil. Ayrıca herkesin hastalığının kaynağı farklı olduğu için her çözüm önerisi tutmayabilir ama bir kaç tanesini yazayım. Limonlu su bende çok işe yaramıştı ama etkisini zamanla yitirdi hakeza tuzlu suda öyle. Ama arada yapınca yine etkili oluyor. Bir bardak sıcak suya yarım limon sıkıp aç karnına için faydasını görürsünüz. Sabah akşamda yapabilirsiniz daha etkili olur.
Mide sorunlarınız varsa Kudret narı macunu deneyin bitkisel çözüm, kim bilir belki sizde faydası olur.

Mesajı Yazan: xauke7
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2013 Saat 06:41
valla baska ilac yoksa forumda bi arkadas daha bu durumdaydi egerki yoksa zarar bile verse en azindan bu lanet kokudan iyidir kullanirim surekli

Mesajı Yazan: melankolik
Mesaj Tarihi: 02-Ağustos-2013 Saat 10:33
arkadaşlar sizi bilmem ama tam 3 kutu nidazol kullandım ama boşuna.en son burnumda kan gelmeye başlayınca bıraktım

Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 02-Ağustos-2013 Saat 15:24
ben flagly kullanıyodum 1 tanesi 3 gün idare ediyordu. AMA ZARARLI DİYORLAR ANTİBİYOTİK SONUÇTA bilemedim. şu flagly yada nidazol'un dogadan kimyasal olmadan bitkilerle bir benzeri ilacı olsa keşke.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat