Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

DİLİMDEKİ SORUN NE

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=929
Tarih: 12-Aralık-2024 Saat 17:45
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: DİLİMDEKİ SORUN NE
Mesajı Yazan: 01adanalı
Konu: DİLİMDEKİ SORUN NE
Mesaj Tarihi: 06-Ağustos-2013 Saat 01:59
Murat hocam ve arkadaşlar bu dilimin ara ara böyle olduğunu görüyorum bu dilimin böyle olması neden oluyor acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 06-Ağustos-2013 Saat 07:57
Ne kadar zamandan beri diliniz bu şekilde ?
Gecikmeden çek ap yaptırmanızı tavsiye ediyorum.
Belirli bir hastalığınız bulunamazsa biyopsi yapılır.
-M

Mesaj Tarihi: 06-Ağustos-2013 Saat 11:58
hocam sanki ağız kokusu başladığından beri böyle hocam ayrıca çek ap yaptır demişssiniz ardından biyopsi bunları devlet hastanesinden yaptırabılıyormuyum ?

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 06-Ağustos-2013 Saat 19:26
01adanalı, dilinin normal olduğu zamanlar dilin nasıl oluyor? Benim tıpla hiç alakam yok, şu dili görsem şüphelenirim. Alerji mi , iltihap mı başka bir şey mi düşünürüm.

Murat Hocam daha iyi bilir ama dişlerin, dişetlerin çok sağlıklı görünüyor. Çürüğün de yoksa ağız kokusu ağızdan kaynaklanmıyor bence.

Mesaj Tarihi: 08-Ağustos-2013 Saat 12:34
adanali , kardeşim ben kbb doktoruna gittim ve aynı resmi onada gösterdim.Dedi ki o da ben bunu biliyorum.Seninki alerjik dedi.Alerjinin arttığı zamanlarda da dilin coğrafik dil halini alıyor dedi ve bana alerji ilaçları yazdı.İnceptium 500 mg tablet , Doxafin 5mg tablet ve Nazoster burun spreyi verdi.Günde sabah akşam içiyorum ilaçlarımı ve spreyi günde sabah akşam burna 2 kez kullanıyorum.Yani 2 gün oldu dilim tertemiz oldu fakat ağız kokum da bir değişiklik olmadı kardeşim malesef.Alerjiden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ağız kokusunun oldugunu ama ben yinede 1 hafta olana kadar da kullanacağım ilaçlarımı.

Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 12-Ağustos-2013 Saat 21:13
yakın zamanda fark ettim, benim de dilimin arkasında kabarcıklar var. doktorun verdiği alerji ilaçlarını kullanmaya başlayınca dilimdeki beyaz viskoz tabaka baya bi azaldı ama kokuda herhangi bir değişiklik olmadı. dilimdeki beyaz tabakayı takip ederken arka tarafta kabarcıklar olduğunu fak ettim. yardım almadan resim çekemediğim için şimdilik görüntüleyemiyorum. fikri olan var mı acaba?

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 13-Ağustos-2013 Saat 09:34
Yukarıdaki dil fotoğraflarının sahibi olan kardeşim, çek ap yaptırdınız mı?

Mesaj Tarihi: 13-Ağustos-2013 Saat 19:47
Murat hocam bu fotoğrafları KBB doktoruna gösterdim ve seninki alerjik sorun dedi.Senin alerjin var ve alerjiye sebep bir şey yaptığın zaman coğrafik dil halini alıyor dedi ve alerji ilaçları verdi.İçtiğim zamanlarda hiç böyle olmadı ama ağız kokusun da etkili olmadı.Çek ap yaptırmadım yani hocam

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 13-Ağustos-2013 Saat 20:05
Orjinalini yazan: Helicobacter

yakın zamanda fark ettim, benim de dilimin arkasında kabarcıklar var. doktorun verdiği alerji ilaçlarını kullanmaya başlayınca dilimdeki beyaz viskoz tabaka baya bi azaldı ama kokuda herhangi bir değişiklik olmadı. dilimdeki beyaz tabakayı takip ederken arka tarafta kabarcıklar olduğunu fak ettim. yardım almadan resim çekemediğim için şimdilik görüntüleyemiyorum. fikri olan var mı acaba?

kabarcık diye dil tonsillerinden bahsediyosan o herkeste var merk etme
http://www.bilgiyaz.com/wp-content/uploads/2011/09/dil-felci.jpg

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat