Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

mutlaka deneyin

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=973
Tarih: 19-Ocak-2025 Saat 23:44
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: mutlaka deneyin
Mesajı Yazan: effect
Konu: mutlaka deneyin
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2013 Saat 09:10
Arkadaslar burun tikanikligi yasayanlar mutlaka denesin.
Geçenerde "breathe right" burun bandlarindan aldim. gece yatarken burnunuzun üzerine yapistiriyorsunuz ve sabah çok ferah biçimde uyaniyorsunuz. bunu kullandigim sabahlar bogazimda birikme koku vs olmuyor denecek kadar azaliyor.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: king
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2013 Saat 19:58
güzel tespit bir ara benim de aklima geldi horlama için olanlarindan alsam mi diye:)

Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2013 Saat 11:23
BEN DENEMISTIM GÜZEL BIR FAYDASI OLUYOR. AMA AGIZ KOKUSUNA ETKI EDERMI BILMIYORUM. ONUN YERINE SINUS RINSE KIT UYGULASINLAR VE HAFIF ILIK SUYLA BURUNLARINA SU ÇEKIP SÜMKÜRSÜNLER HER GECE YATMADAN ODA RAHATLATIYO.

Mesaj Tarihi: 24-Eylül-2013 Saat 22:02
Evet sinüs rinse kit de denedim, ancak sorun su ki bendeki (ve burdaki birçok kiside tahmin ediyorum) burun tikanikligi anatomik bir bozukluktan kaynaklaniyor sanirim ve nefes alabildigim sürece sorun olmuyor. rinse kit daha kisa süreli bir ferahlama sagliyor.

Mesajı Yazan: 01adanali
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2013 Saat 15:18
sinüs rinse kit kullandim ve agiz kokumda bir degisiklik olmadi malesef :(

Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2013 Saat 19:06
Arkadaslar, ben sorunun burnumda oldugunu ögrenene dek sanirim 10 yil filan geçti. Biraz safmissin denebilir ama o kadar komple ki, yüzlerce tahlil temiz çikti.
Burun ameliyatini bir sürü "ben sizi ameliyat etmem burnunuzda ameliyatlik bir durum yok" cevaplarinin ardindan , hayatimin zehir oldugunu farkeden bir doktor tarafindan ameliyat edildim. Ve sorunum %80 -85 azaldi.
uzun süre yemek yemedigimde , çay (beklemis) ve kahve tüketiminde asiri artiyor, bu da bogazimdaki birikmeden kaynaklaniyor, bunda da burnumda ameliyattan sonra konkalarin tekrar biraz sismesi etken.. Faydasi olur belki diye yaziyorum.   
Saglicakla.

Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2013 Saat 20:09
"ben sizi ameliyat etmem burnunuzda ameliyatlik bir durum yok"
bu cevabi ben de birçok defa duydum, açikçasi basarisiz burun ameliyati hikayelerini de dinledikten sonra insan böyle bir konuda risk almaya daha bi temkinli bakiyor.
acaba??

Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 27-Eylül-2013 Saat 11:43
Aynen.. söyle gerçekten kurtulani görsem bende hemen ameliyat olacagim ama su da var ki hemen hemen herkeste deviasyon var yada benzeri burun rahatsizliklari. Bunun için ameliyat olupta çok azaldigini söyleyen bir tek effect i gördüm. insaAllah onunda tamamen geçer zamanla.

Mesajı Yazan: king
Mesaj Tarihi: 27-Eylül-2013 Saat 19:32
Orjinalini yazan: sifa

Aynen.. söyle gerçekten kurtulani görsem bende hemen ameliyat olacagim ama su da var ki hemen hemen herkeste deviasyon var yada benzeri burun rahatsizliklari. Bunun için ameliyat olupta çok azaldigini söyleyen bir tek effect i gördüm. insaAllah onunda tamamen geçer zamanla.

agiz kokusu için degil de nefes alis verisinizde sikinti varsa sürekli burnunuz tikaniyorsa ameliyat olun ama unutmayin benim gibi alerjiniz varsa ameliyat sonrasi yine tikanacak önceliginiz alerji testi olsun

Mesajı Yazan: Gemi
Mesaj Tarihi: 30-Eylül-2013 Saat 10:35
Mesajin umut veriyor
Insallah ben de burnumdan ameliyat olacagim
Agiz kokusu haricinde nefes alamamak hayat kalitemi düsürüyor, hele bir de hasta olunca !
Ama anesteziden geçemedim ve ameliyat olamadim    SAnsimi yine deneyecegim...

Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 30-Eylül-2013 Saat 10:50
Aslinda söyle ki nefes alisverisimde sikinti var mi bilemiyorum. Bana normal nefes aliyormusum gibi geliyor ama eger ben bu durumu çocukluktan beri yasiyorsam normal nefes almanin ne demek oldugunu bilmedigim için bana nefes alis- verisim normal geliyor. Ama alerji konusunda haklisiniz bence öncelikle alerji problemi halledilmeli evian kullanmaya baslamisti alerji ilaçlarini doktoru 1 yil bile sürebilir demisti. Belki önce alerjiyi halledersek digerleri de kendiliginden gelir ve en basta koku tabi ki.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat