Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tip 1 için ip ucu (?)

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bunlari biliyor muydunuz?
Forum Tanımlaması: Anahtar bilgiler (doktorlar konu baslatabilir)
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=989
Tarih: 05-Nisan-2025 Saat 11:44
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Tip 1 için ip ucu (?)
Mesajı Yazan: aydinmur
Konu: Tip 1 için ip ucu (?)
Mesaj Tarihi: 07-Ekim-2013 Saat 16:51
Salyadaki kokulu gazlar yutkunma sirasinda agiz havasina geçiyor.

O halde Tip 1 agiz kokusu olanlar sunlari deneyip buraya sonuçlari yazsinlar mümkünse:

- Sik yutkunmayiniz. Mümkün oldugu kadar (konusmuyorsaniz) agzinizda salya tutunuz, biriktiriniz.

- her firsatta dudaklar kapali disler aralik bulununuz

- Dilinizi agzinizin içinde sabit tutmayiniz, sik sik hareket ettiriniz dilinizi gezdiriniz.

-M

Cevaplar:
Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 09-Ekim-2013 Saat 21:17
hocam cahilligime verin anliyamadim tam neye göre sonuç yazacagimizi. dediklerinizi yaptim ama bir sonuç elde edemedim:)

Mesaj Tarihi: 10-Ekim-2013 Saat 22:33
Orjinalini yazan: nyse_o

hocam cahilligime verin anliyamadim tam neye göre sonuç yazacagimizi. dediklerinizi yaptim ama bir sonuç elde edemedim:)

Söyle anlatayim.
Agiz içerisinde olusan çirkin kokulu gazlar salyanin içerisinde çözünmüs olarak kalabiliyorlar. Sekerin çay içerisinde çözünmesi gibi salyanin içinde hapis kalabiliyorlar. Çirkin kokulu gazlarin agiz havasina çikmasina engel olmak için salya içine hapis edecek bazi manevralar yapmanizi teklif ediyorum:

- Sik yutkunmayiniz. Mümkün oldugu kadar agzinizda salya biriktiriniz. Kokulu galar yutkunma sirasinda salyadan agiz havasina serbestlesmektedir.

- konusmadiginiz, yemek yemediginiz, su içmediginiz yani agzinizi kullanmadiginiz zamanlarda her firsatta dudaklarinizi kapali dislerizi aralik sekilde bulundurunuz

- agzinizi kullanmadiginiz zamanlarda dilinizi agzinizin içinde sabit tutmayiniz, sik sik hareket ettiriniz dilinizi gezdiriniz.

Bu defa kendimi ifade edebildigimi umarim?

-M

Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 11-Ekim-2013 Saat 13:56
çok açikliyici olmus hocam tesekkürler. aklima geldikçe uygulamaya çalisiyorum gelismeleri paylasirim.

Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2016 Saat 17:52
dilde plak olurmu?

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Mesaj Tarihi: 11-Aralik-2016 Saat 16:07
Orjinalini yazan: nyse_o

çok açikliyici olmus hocam tesekkürler. aklima geldikçe uygulamaya çalisiyorum gelismeleri paylasirim.

Murat hoca deneyip paylasin demis

bu arkadasta bunu yazmis : uygulucakmis çaliscakmis gelismeleri paylascakmis

kardes bunu yazmadan önce yarim saat 10 dk deneyip sonucunu yazsaydin bari kafasi güzel milletin

-------------
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      

Mesaj Tarihi: 11-Aralik-2016 Saat 20:55
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

dilde plak olurmu?

Evet olur
Yanakta da olur, diste de olur,

Mesaj Tarihi: 13-Aralik-2016 Saat 17:18
Orjinalini yazan: aydinmur

dilde plak olurmu?

Evet olur
Yanakta da olur, diste de olur,

disi firça ile yok edebiliyoruz da hocam dil ve yanagi nasil yok edicegiz

-------------

Mesajı Yazan: hamza171
Mesaj Tarihi: 13-Aralik-2016 Saat 20:21
Hocam dil ve dis firçaladiktan saatler sonra firçama bakiyorum koku var bu neyin göstergesi tip1 için yeterli mi.
Ayrica beyaz peynirin her gün yenmesi agiz kokusuna sebebiyet verebilir tarzi bir mesja var facebook sayfasinda ben peyniri yillarca yedim her gün fazlasiyla.Bunun sebeb oldugu koki hangi tür kokudur nasil geçirilebilir.?

Mesaj Tarihi: 13-Aralik-2016 Saat 22:17

Firça ile dil üzerindeki plagi temizlemek gerekir. Yanak, damak, dil alti düzgün yüzeyli oldugu için firçalamaaya gerek olmaz.
-M

Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2016 Saat 12:01

Firça ile dil üzerindeki plagi temizlemek gerekir. Yanak, damak, dil alti düzgün yüzeyli oldugu için firçalamaaya gerek olmaz.
-M

peki yanak damak dil alti bölgelerinde ki plak her insandami olur hocam yoksa kimlerde olur birde bu plaklarin bademcikle baglantisi varmidir hocam saygilar

-------------

Mesaj Tarihi: 15-Aralik-2016 Saat 08:38

peki yanak damak dil alti bölgelerinde ki plak her insandami olur hocam yoksa kimlerde olur birde bu plaklarin bademcikle baglantisi varmidir hocam saygilar

Agizin içini örten deri (mukoza) aslinda çok katli yassi epiteldir ve her bir epitel hücresine yaklasik 100 tane bakteri tutunur.

Simdi gözünüzde söyle canlandirin.
Mukozayi yer karolari gibi yan yana dizilmis hücreler gibi düsünün. yer karolari bizim epitel hücrelerimizi temsil ediyor olsun. Her karonun üzerinde 100 tane bilya (mikrop) tutundugunu düsünün. Bu normaldir.

Vücut ve agizin savunmasi bu kadar bakteri ile basa çikabilir. Yanak, dil alti, damak gibi düzgün yüzeyli mukozalarda firçalamaya bu sebeple gerek olmaz.

Dil düzgün yüzeyli degildir. Yer karosu degil yer halisi gibidir. Halidaki tüysü yapilar arasina giren mikrop (bilya) gibi kirlilikleri firçalamazsak asla çikaramayiz

Yukaridaki olayler her insanda her gün meydana gelen ve bilinen olaylardir. Bademcik ile iliskilendirilmesi gerekmez. Bagimsiz olaylardir.

Bir odanin yer karolari üzerinde kirlilik var iken evin diger bir baska odasinin yer karolari üzerinde kirlilik bulunmasinin birbiri ile iliskilendirilmesi gerekmedigi gibi düsünmek lazim.

Umarim benzetmeler faydali olmustur.
-M

Mesaj Tarihi: 20-Aralik-2016 Saat 18:35

Agizin içini örten deri (mukoza) aslinda çok katli yassi epiteldir ve her bir epitel hücresine yaklasik 100 tane bakteri tutunur.

Simdi gözünüzde söyle canlandirin.
Mukozayi yer karolari gibi yan yana dizilmis hücreler gibi düsünün. yer karolari bizim epitel hücrelerimizi temsil ediyor olsun. Her karonun üzerinde 100 tane bilya (mikrop) tutundugunu düsünün. Bu normaldir.

Vücut ve agizin savunmasi bu kadar bakteri ile basa çikabilir. Yanak, dil alti, damak gibi düzgün yüzeyli mukozalarda firçalamaya bu sebeple gerek olmaz.

Dil düzgün yüzeyli degildir. Yer karosu degil yer halisi gibidir. Halidaki tüysü yapilar arasina giren mikrop (bilya) gibi kirlilikleri firçalamazsak asla çikaramayiz

Yukaridaki olayler her insanda her gün meydana gelen ve bilinen olaylardir. Bademcik ile iliskilendirilmesi gerekmez. Bagimsiz olaylardir.

Bir odanin yer karolari üzerinde kirlilik var iken evin diger bir baska odasinin yer karolari üzerinde kirlilik bulunmasinin birbiri ile iliskilendirilmesi gerekmedigi gibi düsünmek lazim.

Umarim benzetmeler faydali olmustur.
-M

hocam size sunu demek istiyorum parmagimla dilim sürüp hemen kokladigimda kötü gelen koku agzimda konustugumda verdigim kokuyla ayni yani siz bilek yalamaya karsisiniz biliyorum ama oradaki kokuyla agzimizdan çikan koku ayni yani kötü ve simdi su var ben dil temizligi yapiyorum yemek artiklari geçiyo fakat beyazimsi örtü kalkmiyor ve kokuda gitmiyor o dilime elleyip kokladigimda sadece azalmis oluyor tamamen yok olmuyor ve hiçbisey yemememe ragmen saatler içinde sarilasma hafif ve beyazlik devam ediyor hadi devam etsin beni onlar ilgilendirmez ama kokuda degisiklik olmuyo yani dil temizligi kokuya çözüm getirmiyor benim nereye yönlenmeliyim hocam çaresizlikten sikildim bademcik geliyor aklima birtek size kisisel bi soru soracagim eger mahsuru yoksa yanitlamanizi rica ediyorum siz bademcik ameliyati oldunuzmu herhangi bi sebepten küçüklügünüzde

-------------

Mesaj Tarihi: 20-Aralik-2016 Saat 18:36
eger sizin dediginiz gibi dile parmak degdirip kokladigimizdaki kokuyla baglantisi yok ise ozaman dil temizligini niçin yapiyoruz hocam buna neden gerek duyuyoruz dilimizin üzerinde dile yapismamis artik olmadigi sürece firçalamak anlamsiz ozaman dogrumu?

-------------

Mesaj Tarihi: 20-Aralik-2016 Saat 18:38
Orjinalini yazan: hamza171

Hocam dil ve dis firçaladiktan saatler sonra firçama bakiyorum koku var bu neyin göstergesi tip1 için yeterli mi.
Ayrica beyaz peynirin her gün yenmesi agiz kokusuna sebebiyet verebilir tarzi bir mesja var facebook sayfasinda ben peyniri yillarca yedim her gün fazlasiyla.Bunun sebeb oldugu koki hangi tür kokudur nasil geçirilebilir.?

ya kanka bazi besinler gerçekten kokuyu arttiriyor ama ben bu besinleri alipta kokmuyan yada bize oranla çok az kokan ve saatler sonra kokusu kaybolan insanlari gördükçe zihnim bozuluyor

-------------

Mesaj Tarihi: 20-Aralik-2016 Saat 19:06

eger sizin dediginiz gibi dile parmak degdirip kokladigimizdaki kokuyla baglantisi yok ise ozaman dil temizligini niçin yapiyoruz hocam buna neden gerek duyuyoruz dilimizin üzerinde dile yapismamis artik olmadigi sürece firçalamak anlamsiz ozaman dogrumu?

Yanitlayasim var ama soru dik durmuyor veya ben soruyu anlamadim?

Salyada çözünmüs kokulu gazlar sebebi ile herkesin salyasi kuruyunca kokar kurali ile dil firçalama arasinda kontrast bulunmuyor, uyusmazlik yok, her hangi bir tersine etki yok, geçimsizlik yok.
Ama siz sorunuzu "o halde?" diye sordugunuza göre sanki dil firçalamanin salyada çözünmüs kokulu gazlar üzerine tersine bir etkisi oldugu beklentisi var gibi oldu?

-M

Mesaj Tarihi: 20-Aralik-2016 Saat 19:43
yani ben dil firçlamanin dille alakali olan kismi tamamen yok ettigini düsünüyordum yada etkisini azalttigini bu dil firçalama sadece artik varsa onlari çikartmak için degilmi ama su var hocam eger dilimizde artik olusuyosa zaten salyamiz çabuk kuruyo anlaminada gelmezmi bi yana eger su içtigimiz halde dilin üstünden akmiyorsa

salyada çözünmüs kokulu gazlar bu bi agiz kokusu , yani bu sumudur hocam agizda tükürük eksikligiyle dilden kötü koku geliyor olabilmesi?

-------------

Mesajı Yazan: hamza171
Mesaj Tarihi: 20-Aralik-2016 Saat 21:05
Hocam dil pasi olan yani dilden tip1 kaynakli bir hasta tedavi ettiniz mi hiç bu asama nasil oldu?
Benim dil üstünden geliyor eminim artik buna dilim nefesime kötü koku veriyor.Oneriniz nedir pharmol listesine gibi gargalar ve dil temizligi sikayetimi uzun süre kesiyor ama bu ortami nasil degistirip kalici iyilesebiliriz dili nasil koku tutmayan veya bu denli tutmayan bir yer haline getiririz?

Mesajı Yazan: MuzdaripC
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2017 Saat 12:11
Murat hocam size bunu sormak istiyorum.
Sürekli olan agiz kokusu oldugu için ben agiz kokusu degil de acaba nefes kokusu olabilir mi diye düsünmeye basladim ?
Tip 1 agiz kokusu agizdaki iltihaplanmalar nedeniyle sürekli hale gelebilir mi ya da baska sebeplerden dolayi sürekli olabilir mi ?

Not:pdfnizi okudum ve forumda arastirma yaptim ama cevabi bulamadim
Ilginiz için simdiden tesekkür ederim

Mesajı Yazan: MuzdaripC
Mesaj Tarihi: 03-Mayis-2017 Saat 15:54
Öncelikle sunu belirtelim tip1 agiz kokum olup olmadigi bilmiyorum

Denedim ve biraz faydasi oldu gibi ama emin degilim çünkü dil kokumde hala kokunun var oldugunu hissediyorum

Mesajı Yazan: Haklar bilimi
Mesaj Tarihi: 04-Mayis-2017 Saat 20:20
Orjinalini yazan: MuzdaripC

Murat hocam size bunu sormak istiyorum.
Sürekli olan agiz kokusu oldugu için ben agiz kokusu degil de acaba nefes kokusu olabilir mi diye düsünmeye basladim ?
Tip 1 agiz kokusu agizdaki iltihaplanmalar nedeniyle sürekli hale gelebilir mi ya da baska sebeplerden dolayi sürekli olabilir mi ?

Not:pdfnizi okudum ve forumda arastirma yaptim ama cevabi bulamadim
Ilginiz için simdiden tesekkür ederim

Tip1 agiz kokusu sürekli olur mu hocam Facebook sayfanizda bütün odayi kaplayabilecegini ögrenmistim

Mesaj Tarihi: 05-Mayis-2017 Saat 11:30
Odayi kaplamak siddet ölçüsüdür. Kesintili olmasi kokunun emisyonunun özelliklerinden birisidir. Birbirinden bagimsiz ve farkli iki unsurdur.

Tip 1 agiz kokusu genellikle kesintili olabilir. Tip 5 agiz kokulari 1 saniye bile kesilmez.
-M

Mesaj Tarihi: 05-Mayis-2017 Saat 18:25
Yani tip 5 hariç bütün agiz kokularinda kesinti olabiliyor
Ne garip çeliskidir ki agzimin koktugundan eminim etrafimda söyleyenler ve ima edenler oldu ama sanki hiç kesinti yokmus gibi hissediyorum...
Nasil bir hastaliksa artik psikolojimi alt üst etmis

Mesaj Tarihi: 11-Ekim-2017 Saat 18:28
Hocam bir soru sormak istiyorum?
Tip 1 kokular kesintili olur demissiniz peki tip1 koku ne kadar kesintili olabilir ?
Önceden sekerli besin ve dondurma yemenin etki süresini -yanlis hatirlamiyorsam -15 dk demistiniz?

Bu süreler haricinde kesinti olabilir mi?

Mesaj Tarihi: 11-Ekim-2017 Saat 20:36
Agiz kokusu kesintisi ne kadar uzunsa iyilesmesi o kadar mümkün , çabuk ve kesin olur. Mesela 2 gün kesilebilen agiz kokusu , ayni sebeple meydana gelen ve en cok 3 saat kesilebilen bir agiz kokusundan daha kolay iyilesir. Kesilme derken kendiliginden meydana gelen koku kesilmelerini kast ediyorum

Tip 1 agiz kokulari kendiliginden saatlar veya günler ile ölçülebilecek zaman dilimleri boyunca kesilebilir, siddet degistirebilir, koku karakterini degistirmez, buz yeyince kaybolur veya azalir, agiz kapaliyken duyulmaz.

Tabi bu yazdiklarim kanun degildir. Her insanda az veya çok degisiklikler görülür. Örnegin agiz kapaliyken koku duyuldugu da oluyor bazen. Veya en uzun kesinti 1 saatin altina düsebiliyor vesaire
-M

Mesajı Yazan: Burazin
Mesaj Tarihi: 11-Ekim-2017 Saat 21:22
Hocam forumda yazmistiniz ama bulamadim
O sebeple tekrar sormak istedim
Koku tiplerine gore kesilme suresi nasildir?
Tip x > Tip y > Tip z olarak soruyorum
Tesekkurler

Mesaj Tarihi: 11-Ekim-2017 Saat 22:10
Tesekkür ederim hocam.
Ek olarak sunu da sorayim.
Kesinti süreleri arasinda bir siralama yapsak siralama nasil olur ?
Soru cevap verilebilir gibi degil   ama sizden okudugum kadariyla biraz mantik yürütmek istiyorum.
Tip4 kolon gazlarinin akciger tarafindan tutulup atilmasi nedeniyle nefes kokusu yapiyor bu durumda günün çogu saatlerinde kokunun kesilecegini dusunuyorum.

Tip3 koku ise mide kaynakli demistiniz ve mideden kaynakliysa acidan insani kivrandirir demistiniz .

Benim arada kaldigim tip2 ve tip1?

Dedigim gibi cevap verilebilir olmadi hocam yine de tecrubenizden faydalanmak isteriz

Keske size gelip muayene olabilsem/olabilsek

Mesajı Yazan: Burazin
Mesaj Tarihi: 11-Ekim-2017 Saat 22:51
1) Dilini,disini fircaladiginda ve agzinda buz tuttugunda kokusu hic azalmayan veya gecmeyen kisiler tip1'i eleyebilirler mi?
2) Koku burundan gelmeyip sadece agizdan geliyor ise tip4'ude eleyebilir miyiz?
Hocam bunlarin cevaplari evetse geriye Tip2-Tip3 ve Tip5 kaliyor
Tip3 icin sirt ustu yattigimizda kokunun gecebileceginden bahsetmissiniz
Tip2'yi anlamanin bir yontemi var mi?

Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2017 Saat 09:09
Orjinalini yazan: Burazin

1) Dilini,disini fircaladiginda ve agzinda buz tuttugunda kokusu hic azalmayan veya gecmeyen kisiler tip1'i eleyebilirler mi?

Tip 1 agiz kokusunu Büyük ölçüde elemek için PharmolZn gargara tamamen etkisiz olmalidir. 1 dakika bile agiz kokusunu kesmiyorsa Tip 1 degildir.

Diger sorularinizi cevaplayamadim
-M

Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2017 Saat 15:53
hocam disleri sik firçalamak her yedigimiz besinden sonra sekerli ve unlu gidalar çok az tüketmek agizdaki bakterilerin azalmasini saglar mi? ve bunu uzun müddet yaptiktan sonra eski florasini agiz alabilirmi?

-------------

Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2017 Saat 16:47

hocam disleri sik firçalamak her yedigimiz besinden sonra sekerli ve unlu gidalar çok az tüketmek agizdaki bakterilerin azalmasini saglar mi? ve bunu uzun müddet yaptiktan sonra eski florasini agiz alabilirmi?

Bravo evet. Tabi.

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 24-Kasim-2017 Saat 15:46
Bir bilgi olarak yazayim dedim.
Ben agzim kapali dilimi hareket ettirdigim zaman tükürük üretimi artmis oluyor ve yuttugumda da tatli bir tadi var.
Tipki spor yapan birinin terlemesi gibi, agiz içim terliyor sanki.
Yani tükürük üretimi epey artiyor.

Mesajı Yazan: Oziii
Mesaj Tarihi: 10-Aralik-2018 Saat 14:12
Hocam merhaba 2 gündür girip tüm yazilanlari okudum ben de de yillardir gecmeyen agiz kokusu var onceden daha fazlaydi disciye gittim azaldi ama tamamen gecmedi daha dogrusu sadece uyaninca bir de kahvaltidan sonra hissediyorum sonrasinda dislerimi fircalayinca geciyor hele gargara falan da kullanirsam tamamen tertemiz hissediyorum dis ipi kullaniyorum sadece iki azi disim arasinda koku var onlar midir sebep sizce nedir benim hastaligim. Ayrica arkadaslarin dedigi gibi benim de dilimin uzerinde beyazlik var gargara kullaninca tertemiz oluyo.

Mesaj Tarihi: 11-Aralik-2018 Saat 12:51
Orjinalini yazan: Oziii

sadece uyaninca bir de kahvaltidan sonra hissediyorum sonrasinda dislerimi fircalayinca geciyor hele gargara falan da kullanirsam tamamen tertemiz hissediyorum

Çok normaldir.
Herkleste her sabah uyaninca koku olur. Bu fizyolojiktir. Kahvaltiyi takibenbir süre sonra kaybolur. Ömür boyu bu durumunuz devam edecek. Bu bir hastalik durumu degildir.
-M

Mesajı Yazan: Oziii
Mesaj Tarihi: 11-Aralik-2018 Saat 23:38
Murat hocam ben biraz karisik yazmisim tekrar okuyunca farkettim kahvaltidan sonra koku farkediyorum yani agzimin tadi degisik oluyo fircalayana kadar sonrasinda gargara da yaparsam iste rahatim bi sikinti yok dis ipi yapinca iki disim arasinda koku oluyo demistim sebep bu olabilir mi bir de tekrar dis doktoruna gitsem ona cozum bulunur mu acaba. Siz bana sagliklisin yazmissiniz vallahi oyle bi psikolojideyim ki hakaret gibi geldi:) Nasil saglikli olurum diye kizdim acikcasi. 12 yasindaydim basladigi zaman dedim o zaman ablam soyledi agzin kokuyo diye sonra yillarca belki gunde 10 defa fircaliyodum dislerimi dislerim carpikti tel tedavisi oldum temizlik falan yapildi curuk iki disime kanal tedavisi yapildi simdi iki dis arasi ve kahvalti sonrasi olusan disinda bi sikinti yok ama o bile alt ust olmama yetiyo neden diyorum kardeslerime bakiyorum onlar hic fircalamiyo bile dislerini:( Kahredici kisim burasi zaten.

Mesajı Yazan: Arayan
Mesaj Tarihi: 24-Aralik-2018 Saat 17:21
Anlayamadigim bir durum var oksifires gargara cinkolu kokuyu kesiyor.Ama paharmol de cinkolu fakat o etki etmiyor fazla bu ne demek simdi. Ben tip 1 isem 2 üründe ise yaramali bundan ne anlamaliyiz. Tip 1 deqil miyim yani?

Mesajı Yazan: Melekkk123
Mesaj Tarihi: 11-Temmuz-2019 Saat 16:20
Hocam dil temizlenince giden koku tip 1 mi oluyor.

Mesaj Tarihi: 12-Temmuz-2019 Saat 12:36
Orjinalini yazan: Melekkk123

Hocam dil temizlenince giden koku tip 1 mi oluyor.

Evet

Mesaj Tarihi: 13-Temmuz-2019 Saat 22:17
Ozaman benimkisi tip 1 hocam.
Çünkü dilimi bol bol firçalayinca pembelesmeye basliyor ve koku sifirlaniyor resmen. Yaklasik 6 aydin bunu kesfettim.
Ve ayrica uzun süre ayni macunla devam ettigimde, sanki etkisi düsmeye basliyor çok ilgimi çekti bu. Ve farkli bir marka kullandigimda,
tekrar kokuyu yok etme etkisi basa dönüyor.
Yani sifirliyor!
Onun için arada bir macun degistiriyorum.
Simdi benim problemim vücudumun hangi elemanindan kaynaklaniyor gelin siz karar verin!

Mesaj Tarihi: 14-Temmuz-2019 Saat 21:16
Orjinalini yazan: mahoni

Ozaman benimkisi tip 1 hocam.
Çünkü dilimi bol bol firçalayinca pembelesmeye basliyor ve koku sifirlaniyor resmen. Yaklasik 6 aydin bunu kesfettim.
Ve ayrica uzun süre ayni macunla devam ettigimde, sanki etkisi düsmeye basliyor çok ilgimi çekti bu. Ve farkli bir marka kullandigimda,
tekrar kokuyu yok etme etkisi basa dönüyor.
Yani sifirliyor!
Onun için arada bir macun degistiriyorum.
Simdi benim problemim vücudumun hangi elemanindan kaynaklaniyor gelin siz karar verin!

Bilmiyorum. Son durumunzu tam olarak bilmek lazim. Epey uzun sorular sormak lazim. Fakat Tip 1 oldugunuz görünüyor.
-M

Mesajı Yazan: Kelime
Mesaj Tarihi: 15-Temmuz-2019 Saat 11:11
Hocam Oxyfresh'in su gargarasi önceki agiz kokusu gargarasinin degisik paketli sekli mi? Üstünde agiz kokusu hakkinda bir sey yazmiyor.

https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/oxyfresh-nane-limon-agiz-bakim-suyu-gargara-4730-ml-455930455?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=58375867647&utm_term=22324028007&ga_prodid=455930455&ga_merchantid=137083121&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwyLDpBRCxARIsAEENsrJB58by3drPwpU-FAdGK01RRbW0Kdjy4rIzl1WJCyeUqLDrDbfjhdgaAilUEALw_wcB

Mesaj Tarihi: 15-Temmuz-2019 Saat 15:19
Hocam en kisa zamanda sizi ziyaret etmek istiyorum
Görüsmek üzere 🙏🏾

Mesaj Tarihi: 16-Temmuz-2019 Saat 07:59
Orjinalini yazan: Kelime

Hocam Oxyfresh'in su gargarasi önceki agiz kokusu gargarasinin degisik paketli sekli mi? Üstünde agiz kokusu hakkinda bir sey yazmiyor.

Bilmiyorum

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat