Suprax 400mg
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=990
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 00:55 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Suprax 400mg
Mesajı Yazan: Boşver
Konu: Suprax 400mg
Mesaj Tarihi: 08-Ekim-2013 Saat 21:14
16 yaşımdan beri sürekli olarak genzime akıntı ve dilde pas vardı bunların çözümü işin geçen yazın başın doktora gittim ve burun eti,kemik deviasyon olduğunu söyledi ve estetikle birlikte ameliyatı oldum,Ameliyattan sonra 1 ay boyunca koku ve pas felan olmadı ancak bana vermiş olduğu antibiyotik yani suprox bitince koku ve pas bi süre sonra geri geldi.Bugün bu antibiyotiği tekrar aldım ve kullandıktan kısa bi süre sonra bunlar tekrardan geçti.Bu cuma tekrar doktorumla görüşmeye gidicem sizede bu ilacın bende işe yaradığını belirtmek istedim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Boşver
Mesaj Tarihi: 08-Ekim-2013 Saat 21:18
ENDİKASYONLARI:
Üst solunum yolu enfeksiyonları: Farenjit, tonsilit, orta kulak iltihabı.
Alt solunum yolu enfeksiyonları: Akut pnömoni,akut ve kronik bronşit
İdrar yolu enfeksiyonları: Akut sistit, sisto-üretrit, akut komplike olmamış piyelonefrit.
Streptococcus pneumoniae, Streptococcus pygones, Escheirchia coli, Proteus mirabilis,Haemophlius influenzae (beta-laktamaz pozitif ve negatif), Branhamella catarrhalis (beta-laktamaz pozitif ve negatif) gibi mikroorganizmaların sık yol açtığı enfeksiyonlarda Suprax’ın klinik etkinliği kanıtlanmıştır.
Suprax beta-laktamaz enzimlerine karşı ileri derecede stabildir.
Burda hangi enfeksiyonlara iyi geldiği anlatılmış aslında sorunun nerden kaynaklandığını bilmeyenler bunu kullanıp en azında midedenmi yok üst solunum yollarındanmı bunu ayırt edebilir bence
|
Mesajı Yazan: rıfkı
Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2013 Saat 20:13
ben de infex 200 mg tablet. kullandığımda geçiyor mesela. onunda endikasyonları benzerlik gösteriyor. ben solunumla ilgili sıkıntı çektiğimi düşünüyorum. pas vs de dil yıkanamadığı için oluşuyor görüşündeyim.
|
|