|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: mueyene ve teshis | |
Yazar | Mesaj |
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Konu: mueyene ve teshis Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2012 Saat 12:41 |
arkadaslar iyi gunler oncelikle sunu belirtelim cesaretinizi toplayip once bir disciye sonrada kbb uzmanina gorunmek sart bu konuda inanin ve inançli olunuz lutfen agiz kokusunun çaresi kesinlikle var teshis uzun sure bilir ama çaresi var bunalima girmeye gerek yok doktoru ariyor ve randevu aliyoruz gidip derdimizi açik açik anlatiyoruz hadi iyi gunler
|
|
çaresiz
Misafir |
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2012 Saat 19:45 |
istanbul da oturuyorum.adam akıllı agız kokusu testi ve tedavisi uyguluyabilicek bir yer biliyor musunuz?
|
|
evian
Misafir |
Gönderim Zamanı: 05-Mart-2012 Saat 23:51 |
acibademde yapiyolar diye duydum telefonda ogrene bilirsin
|
|
mahoni
Misafir |
Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2012 Saat 19:04 |
bu konuda Dr Murat Aydin da koku olcumu yapiyor..ben sanirim 1-2 sene once gitmistim ama devamini getirmek icin vakit ayiramamistim.. bu yakinlarda tekrar gidicem kendisine..
ben,bendeki kokunun kaynagini ogreneyim yeter bana.. |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2012 Saat 21:05 |
acıbademde nerde? acıbadem hastanesini mi kastediyorsunuz? halitozis klinigi falan mı var acaba? |
|
EsfaCan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 15-Ekim-2012 Saat 09:13 |
arkadaslar ne olur bana ankara da gidebileceğim, test yaptırabileceğim bir yer söyleyin...çok kötüyüm...
|
|
evian
Misafir |
Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2012 Saat 00:05 |
evet ozel aci badem hastenesinde
|
|
evian
Misafir |
Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2012 Saat 01:24 |
bence once bir disçiye git yani (chiruregiedenteire e) sonrada bir (otorhino ya )kulakburunbogaz doktoruna herhangi bir clinige git psikolojini bari tuketme
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|