Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: sinus problemleri Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Konu: sinus problemleri
    Gönderim Zamanı: 27-Aralik-2011 Saat 16:39
sinus scaner i:milimetrik bir koyulasma var hic bir anomali gozukmuyor diyo,,,,,,,,,kbb uzmani fibroskopi de narinlerde koyulasma ve sol narinde kucuk bir polip var diyo onemsiz diyolar ve ben 4 senedir her hafta bir doktora gidiyorum ak ciger radyolari temiz panoramik dis rontgenleri normal sinus rontgenleri normal.bademciklerim alindi 4gomuk dis cekildi.hpolori testi yapildinegatif (2kez bir mideden parcaalinarak 2nefes testiyle)mideye fibroskopi yapildi bogaz a fibrokopi burna fibroskopi yapildi her sey temiz cinkolu urunler kullaniyorum cinko tablet ve dis macunu dis ipi hergun ve soudre de carbonat la gargara yapiyorum sinus leri ozel bir pompa ile carbonat ve tuz karisimi serumla temizliyorum dil icin gratuar kullaniyorum.argile kullandi,miel de manuka kullandim tarcin adacayi,corek otu onun sapi bunun koku 13 degisik doktor 6 ayri clinique ve hastane dolastim hala dolasiyorum bir suru ilac verdiler nafile dualar insani yasatiyor ama kabul olduguda supheli allah yardimcimiz olsun admin izin verirse diger radyo ve scanlarimida
paylasicam

IP
evian
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2012 Saat 05:25
butun bu deneyimlerden sonra sadece geniz akintisi ihtimalini degerlendiricem ben cunki cok ragatsiz edici bir akinti mevcut bende ctesi doktorda arndevum var ameliya olmak istedigimi soliycem insallah cozum budur 
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2012 Saat 15:27
pazar gunu hastanedeyim pazartesi ameliyat olucam sali gunu cikiyorum geniz akintisi icin insaallah budur ve ameliyattan sonra gecer dua edin bana lutfen

IP
çaresiz
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı çaresiz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2012 Saat 15:04
Duzlarimiz sizinle evian, insallah sagliginia kavusursun. Benzer durum bende de mevcut. Sonucu sabirsizlikla bekliyorum. Ayrica tam olarak ne ameliyati oldugunu yazarsan sevinirim. Geçmis olsun...
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Subat-2012 Saat 14:51
sagol tesekkur ederim burnumdak yumusak dokularla ilgili bir ameliyat geniz akintim vardi scanerde 3milimetre kucukmus gorundu sol konka birde polip varmis mukos kalinlasmasi tespiti yapildi bunun icin ameliyat oldum bakteriler bu kalinlasan mukosta kaliyor olabilir dedi doktor dun ciktim hasteneden hic acimiyo rahat bir operasyon bir kac gun sonra belli olur insallah kokunun devami yada defolup gidisi insallah allahim
IP
black
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı black Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Subat-2012 Saat 21:27
bu kadar islemden sonra umarim kurtulursun..
IP
evian
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Subat-2012 Saat 16:19
ameliyattan iki sonra belirtiler benim icin çok olumlu oldu ve artik bu agiz kokusundan kurtuldum diye bilirim ama erken konusmak istemiyorum en az uc hafta icinde tamammen iyilesik mis ameliyat alani bu kadar islem test ve pratikten sonra sorun basit bir geniz akintisiymis malesef :)))
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Mayis-2012 Saat 15:22
degisen hic bir sey olmadi dna haritami cikardilar ama yinede negatif Allah bize bu derdi verdi ve bizi unuttu tibba inancim kalmadi artik benim kimseyle konusmuyor kokarca hayatina devam ediyorum bu isin çaresi yok bu kadar basitDead

IP
evian
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Mayis-2012 Saat 17:19
doktor bey halimetre testi dahil iki saat sureyle degisik testler yapicaklar hopital american de paris de testleri kulak burun bogazci yapiyomus biraz bayagi bir pahali ama efendim onlara sormak istedigim agiz veya nefes kaynakli oldugunu anlamak icin halimetre yeterlimi veya siz bana izlemem gereken bir kaç oneride buluna bilirmisiniz kaynagi bulmak acisindan ne gibi sorular yonelte bilirim doktoraaceba tesekkur ederim
IP
KaranlIk_umut
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı KaranlIk_umut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2012 Saat 03:17
sakat arkadaslar için bazi mevkiilerde özel merdivenler yapilmakda..özel okullar ve is olanaklari...Yani kendimi özürlü yerine koycam ama .... bana imkan yokki...özürlülerin bile türlü türlü nakilleri çikti...ki yarin bizde özürlü olabiliriz kazayla ,belayla vs... ama bu olay çok farkli bisey...ne kanser,verem...ne özürlü,sakat,gibi bi hastalik...bunun adi yok ya .. yok... kanser olsak 3 gün ömrümüz var deyip diledigimizi özgürce yasariz...ama öyle biseyde degil...

dis,dil,migde,cigerler,böbrekler...binbir türlü hastalikla tedavi olanlarimiz var..ama çözüme ulasani göremedim bu forumda...bi kaç haftaya bende basliyorum tek tek tedavilere..bakalim bende neler çikacak...
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2399
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2012 Saat 12:01
Bir kisinin agzina bogazina cihazi sokup 1 defa koku ölçerek  hiç bir seye teshis konulamaz. Bir agizdan en az 6 tane ölçüm yapilir. EAK degeri SAK degerinden en az %20 az olmalidir. Aksi halde bu hastada Tip 4 agiz (nefes) kokusu bulundugu düsünülür. UAK degeri 1200'ü asiyorsa bu hastada Tip 1 (dil) agiz kokusu bulundugu düsünülür. BAK<SAK ise Tip 1 süphesi artar. vesaire vesaire...

IP
candan
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı candan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2012 Saat 13:10
Hocam orda misiniz?
IP
bulut
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı bulut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2012 Saat 00:38
evian
bayadir yazmiyorsun. bir sey sormak istiyorum
konkalar için ameliyat olmustun radyo frekanslami oldun
yoksa cerrahi ilemi ?
bildigim kadari ile radyo frekanla olduktan sonra tekrar büyüyebiliyor
bir baska sorum ameliyattan sonra geniz akintin geçtimi su anki durumun ne ?
lütfen yazarmisin ?
IP
evian
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2012 Saat 05:42
evet ameliyat oldum cerrahi olarak ama geri geldi koku ve geniz akintisi devam ediyor lazerle geniz akintisi ameliyatii yapiyolarmis ayin 20 rdv var doc ta sorucam bakalim cunki biktim usandim artik
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu