Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Umarım kokmuyordur Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ayşe
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı ayşe Cevaplabullet Konu: Umarım kokmuyordur
    Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2012 Saat 22:13
ağzımda kötü bi tad hissediyorum hohlyanca çirkin olmayan bi koku geliyor ama çevremdekiler agzımın kokmadıgını söylüyor ve ben inanmıyorum napcagımı bimiyorum bilek testi yaptıgımda tükürük kokusndan başka bi koku yok. sürekli agzımın koktugunu düşünüp rahat konuşamaz oldum agzımda sakızla dolaşıyorum hep.faranjıt,burun keiği egrılıgı ve şişliği var amelıyat olucam bunlardan kaynaklı bi koku olabilirmi? yutkundukça ilaç kokusu gibi bi koku geliyor bu çevremdekilerede kokuyormudur.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralık-2012 Saat 11:43
Herkes, bu "kibarlık" derdinden(!) muzdarip. Ben de şimdiye kadar kimseye "ağzın kokuyor" demedim. Ancak özellikle son bir yıldır yaşadıklarımdan sonra birisi sorarsa kesinlikle doğruyu söylerim.

Sormadan söylemek de bence hoş değil. Zaten ağzı kokan kişi - çok takıntılı değilse- çevredekilerin tepkisinden anlıyor.

"Dişçiye gidip sorun" diyeceğim ama bir çok kişi, ben de dahil, dişçiye gittiğimiz halde net bir cevap alamadık. KBB veya gastroentreloglar da pek net konuşmuyorlar.

Daha önce başka cevaplarda da yazdığım gibi ağız kokusu konusunda uzman bir hastane-diş hekimi hatta ve hatta KBB uzmanına görünün diyeceğim.
IP
adem
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 6
Alıntı adem Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2013 Saat 00:37
Ayşe kardeşim
bu şekilde tereddütte isen, inan bana nefesin kokmuyor dur.
kuruntu yapmayı kes,kendine güven.
nefesi gerçekten kokan insan,çevresindekilerin hareketlerinden hemen anlar.
sürekli yakınlarında bulunanların şöyle bir hareket tarzı olur.hem sana belli etmek istemez hemde ,sen konuşurken yüzünü başka yöne çevirerek kendini korumaya çalışır.
yeni yaklaştığın kişi ise hazırlıksız yakalanır ve kokuyu alınca bir an duraklar ,sağa sola bakınır kokunun nereden geldiğini anlamaya çalışır.1-2 saniyede anlar ve üzülerek
o da sana belli etmeme ğe çalışarak seninle başka yöne bakınarak konuşur.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu