Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: A?zymda acy bir tat hiç gitmiyor Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
furkan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 6
Alıntı furkan Cevaplabullet Konu: A?zymda acy bir tat hiç gitmiyor
    Gönderim Zamanı: 31-Mart-2013 Saat 07:43
Arkada?lar bende sizler gibi çok u?ra?tym ara?tyrdym önce periodontoloji ardyndan gasroenteroloji h.bakter pylori anitibiyotik kullanymy ama sonuç ayny en sona kbb uzmanyna görünmek kaldy ama merak ediyorum benim gibi a?yz içi acyly?yndan ?ikayetçi olan varmy arkada?lar varsa lütfen cevabyny bekliyorum bu acy tat gitmiyor genzimden...
IP
?ifa
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 38
Alıntı ?ifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mart-2013 Saat 23:54
Evet benim de a?zymda acy bir tat var. Ve muhtemelen dilin de de sary bir tabaka vardyr. Aslynda forumda ki birçok arkada?ymyzla hastalyk belirtilerimiz ayny ama bu demek de?ildir ki sorunumuzun kayna?y da ayny olsun. Ben Kbb Doktoruna gittim, netice yok. ?imdi endoskopiye girece?im. Henüz ara?tyrmalarymyn ba?ynda oldu?um için sana çok yardymcy olamayaca?ym ama ayny belirtiler bende de var. Olur da bir gün bu hastalyktan kurtulursam nasyl ve ne ?ekilde oldu?unu payla?ty?ymda daha faydaly olur sanyrym.
IP
furkan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 6
Alıntı furkan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mayıs-2013 Saat 14:28
evet azda olsa sarı bir tabaka oluyor sürekli fırçalıyorum ama bir müddet sonra acı tata yeniden başlıyor kbb doktoruna gittim genzimden kamera sokup vbademciklerime baktılar dediği şu bademcilerinde açık yerler var oralara yemek artıkları kaçıyo fırçanın ters tarafıyla bademciğine bastıracaksın o parçaları çıkartacaksın. Ama ne mümkün olmuyor doktor en son bademciklerin alınacağını söyledi bilemiyorum çürük dolgulu bir dişim var onu çektireceğim eger çözüm olmassa artık son çare masaya yatıp bademciklerimi aldıracağım ama bende senin gibi endoskopiye girdim mideme kamera saldılar baktı bişey yok dedi birde doktor şöyle dedi miğde ağız kokusuyla alakalı en zayıf bölgeymiş inşallah kurtuluruz endoskopiden sonra benimle paylaşırsan sevinirim şifa.
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 93
Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mayıs-2013 Saat 19:29
Furkan eger bademciginde bosluk varsa sorun muhtemelen ordan kaynaklaniyordur bence aldir
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mayıs-2013 Saat 09:52
İnşaAllah.. Endoskopi sonucumda midem de iltihap ve helicobacter pylori çıktı. Şimdi helipak seti kullanıyorum. 5. gündeyim. Dilimde ki sarı tabaka azalmaya başladı. Ağız kokusunda da ciddi anlamda azalma var. Ama bu antibiyotiklerin etkisiyle tabi. Mühim olan ilaçların kullanımı bittikten sonra geri gelmemesi. Haftaya bitecek ilaçlar. Bir kaç güne geri gelip gelmeyeceği belli olur, paylaşırım.

Evet herkes % 90 kbb kaynaklı diyor. Zaten bu helipak netice vermezse tekrar kbb a gidip tam teşekküllü bir muayeneden geçmeyi düşünüyorum. Senin sorunun bademcik kaynaklı olabilir. Çünkü bademciklerinde yemek artığı birikmesi direkt ağız kokusuna sebebiyet verir. Forum da aynı sorunu yaşayan bir arkadaş bademciklerini aldırdıktan sonra kurtulmuştu. Başka çaren kalmazsa en iyisi aldırmak sanırım.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu