|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Mayis-2013 Saat 20:50 |
Mide sorunlarina çok iyi gelen herbalist Ibrahim Gökçek in kürlerinden aldim. (lahana suyu ve iksir diye adlandiriyor) Daha önce de kullanmistim.
gastrit ve reflü var bende. Her ne kadar yaptirdigim testler birbirinden farkli sonuçlar verse de bariz sekilde reflü belirtileri var. Ayrica bir arkadas sogan yemedigim halde sogan yemisim gibi bir tat var agzimda demisti. Tamamen mide-reflü kaynakli. Bende de ayni durum söz konusu. En son gittigim kbb doktoru (ben geniz akintisi diye tutturdum çünkü) reflü bulgulari tespit etti. ve reflü baskilayici bir ilaç verdi. Sallantili araç yolculugunda sikayetlerim tavan yapiyor. Les gevsekligi endoskopi sonucunda çikmadi. Zaten yedigim seyler vs gelmiyo sadece yogun bir asit (bozuk bir yapida iltihapli gibi) hissediyorum agzimda. Antral gastrit ve reflü tedavisi konusunda bilgisi olan var mi? reflü tamam ama, antral gastrit geri dönüsümü olmayan bir hastalik mi? |
|
![]() |
|
ornitop
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
ibrahm gokcek kurlerinin faydasi varmi gercekten?
|
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
adam sivilce için bile bagirsaklardan kaynaklaniyor iksir iç geçer diyor. illa ben dolandiriciyimmi demesi gerek ?
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Benim mide sorunlarim yillar öncesine dayaniyor, 4 yil önce ilk kez almistim. Iksir dedigi sey limon sarmisak vs. karisimi dogal bir içecek. Reflüden ve mide agrilarindan kivranirken bu kürler ayaga kaldirmisti beni.
Gökçek Almanyada egitim görmüs ve sertifikalari da var. Piyasada o kadar dolandirici varken elbette insan kuskulaniyor ancak güvensizlige yol açacak herhangi bir seyle karsilasmadim ben. Üstelik bu kadar agir bir sorunum varken gidip rastgele ürünler alacak kadar da kendimi kaybetmedim elbette.. Suan tonik (lahana suyu kürü) kullaniyorum. Mideyi sakinlestiriyor. Asit yükselmesini önlüyor. Bu ara agzimda sürekli sogan yemisim gibi bir tatla dolasiyorum. Nedenini arastiriyorum ama bir türlü bulamadim. |
|
![]() |
|
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
bu ibrahim gökçek banada inandirici gelmedi bu adamin uzmanlik alani yokmu arkadas her hastaligin ilacini yapmis hiç inandirici gelmedi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |