|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Nidazol Hakkında ? | |
Yazar | Mesaj |
xauke7
Üye Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Konu: Nidazol Hakkında ? Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2013 Saat 08:25 |
Nidazol 2 3 haftadan fazla kullanımda zararlı oluyormuş zararı olmayan ve sürekli kullanabiliceğimiz bu tarzda bi ilaç varmı yada herhangi bi çözüm geçicide olsa sürekli rahatça kullanabiliceğim en azından öyle idare edicez artık
|
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 01:41 |
İlaç söz konusu olunca zararlı olmaması mümkün değil. Ayrıca herkesin hastalığının kaynağı farklı olduğu için her çözüm önerisi tutmayabilir ama bir kaç tanesini yazayım. Limonlu su bende çok işe yaramıştı ama etkisini zamanla yitirdi hakeza tuzlu suda öyle. Ama arada yapınca yine etkili oluyor. Bir bardak sıcak suya yarım limon sıkıp aç karnına için faydasını görürsünüz. Sabah akşamda yapabilirsiniz daha etkili olur.
Mide sorunlarınız varsa Kudret narı macunu deneyin bitkisel çözüm, kim bilir belki sizde faydası olur. |
|
xauke7
Üye Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2013 Saat 06:41 |
valla baska ilac yoksa forumda bi arkadas daha bu durumdaydi egerki yoksa zarar bile verse en azindan bu lanet kokudan iyidir kullanirim surekli
|
|
melankolik
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Ağustos-2013 Konum: Diyarbakır Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2013 Saat 10:33 |
arkadaşlar sizi bilmem ama tam 3 kutu nidazol kullandım ama boşuna.en son burnumda kan gelmeye başlayınca bıraktım
|
|
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2013 Saat 15:24 |
ben flagly kullanıyodum 1 tanesi 3 gün idare ediyordu. AMA ZARARLI DİYORLAR ANTİBİYOTİK SONUÇTA bilemedim. şu flagly yada nidazol'un dogadan kimyasal olmadan bitkilerle bir benzeri ilacı olsa keşke.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|