Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: DILIMDEKI SORUN NE Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
01adanali
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanali Cevaplabullet Konu: DILIMDEKI SORUN NE
    Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2013 Saat 01:59
Murat hocam ve arkadaslar bu dilimin ara ara böyle oldugunu görüyorum bu dilimin böyle olmasi neden oluyor acaba yardimci olursaniz çok sevinirim.

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2013 Saat 07:57
Ne kadar zamandan beri diliniz bu sekilde ?
Gecikmeden çek ap yaptirmanizi tavsiye ediyorum.
Belirli bir hastaliginiz bulunamazsa biyopsi yapilir.
-M
IP
01adanali
Üye
Üye
Simge

Alıntı 01adanali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2013 Saat 11:58
hocam sanki agiz kokusu basladigindan beri böyle hocam ayrica çek ap yaptir demisssiniz ardindan biyopsi bunlari devlet hastanesinden yaptirabiliyormuyum ?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2013 Saat 19:26
01adanali, dilinin normal oldugu zamanlar dilin nasil oluyor? Benim tipla hiç alakam yok, su dili görsem süphelenirim. Alerji mi , iltihap mi baska bir sey mi düsünürüm.

Murat Hocam daha iyi bilir ama dislerin, disetlerin çok saglikli görünüyor. Çürügün de yoksa agiz kokusu agizdan kaynaklanmiyor bence.
IP
01adanali
Üye
Üye
Simge

Alıntı 01adanali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2013 Saat 12:34
adanali , kardesim ben kbb doktoruna gittim ve ayni resmi onada gösterdim.Dedi ki o da ben bunu biliyorum.Seninki alerjik dedi.Alerjinin arttigi zamanlarda da dilin cografik dil halini aliyor dedi ve bana alerji ilaçlari yazdi.Inceptium 500 mg tablet , Doxafin 5mg tablet ve Nazoster burun spreyi verdi.Günde sabah aksam içiyorum ilaçlarimi ve spreyi günde sabah aksam burna 2 kez kullaniyorum.Yani 2 gün oldu dilim tertemiz oldu fakat agiz kokum da bir degisiklik olmadi kardesim malesef.Alerjiden kaynakli oldugunu düsünmüyorum agiz kokusunun oldugunu ama ben yinede 1 hafta olana kadar da kullanacagim ilaçlarimi.
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Agustos-2013 Saat 21:13
yakin zamanda fark ettim, benim de dilimin arkasinda kabarciklar var. doktorun verdigi alerji ilaçlarini kullanmaya baslayinca dilimdeki beyaz viskoz tabaka baya bi azaldi ama kokuda herhangi bir degisiklik olmadi. dilimdeki beyaz tabakayi takip ederken arka tarafta kabarciklar oldugunu fak ettim. yardim almadan resim çekemedigim için simdilik görüntüleyemiyorum. fikri olan var mi acaba?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2013 Saat 09:34
Yukaridaki dil fotograflarinin sahibi olan kardesim, çek ap yaptirdiniz mi?
IP
01adanali
Üye
Üye
Simge

Alıntı 01adanali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2013 Saat 19:47
Murat hocam bu fotograflari KBB doktoruna gösterdim ve seninki alerjik sorun dedi.Senin alerjin var ve alerjiye sebep bir sey yaptigin zaman cografik dil halini aliyor dedi ve alerji ilaçlari verdi.Içtigim zamanlarda hiç böyle olmadi ama agiz kokusun da etkili olmadi.Çek ap yaptirmadim yani hocam
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2013 Saat 20:05
Orjinalini yazan: Helicobacter

yakin zamanda fark ettim, benim de dilimin arkasinda kabarciklar var. doktorun verdigi alerji ilaçlarini kullanmaya baslayinca dilimdeki beyaz viskoz tabaka baya bi azaldi ama kokuda herhangi bir degisiklik olmadi. dilimdeki beyaz tabakayi takip ederken arka tarafta kabarciklar oldugunu fak ettim. yardim almadan resim çekemedigim için simdilik görüntüleyemiyorum. fikri olan var mi acaba?

kabarcik diye dil tonsillerinden bahsediyosan o herkeste var merk etme
http://www.bilgiyaz.com/wp-content/uploads/2011/09/dil-felci.jpg
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu