|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2013 Saat 01:59 |
Murat hocam ve arkadaslar bu dilimin ara ara böyle oldugunu görüyorum bu dilimin böyle olmasi neden oluyor acaba yardimci olursaniz çok sevinirim.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Ne kadar zamandan beri diliniz bu sekilde ?
Gecikmeden çek ap yaptirmanizi tavsiye ediyorum. Belirli bir hastaliginiz bulunamazsa biyopsi yapilir. -M |
|
![]() |
|
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
hocam sanki agiz kokusu basladigindan beri böyle hocam ayrica çek ap yaptir demisssiniz ardindan biyopsi bunlari devlet hastanesinden yaptirabiliyormuyum ?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
01adanali, dilinin normal oldugu zamanlar dilin nasil oluyor? Benim tipla hiç alakam yok, su dili görsem süphelenirim. Alerji mi , iltihap mi baska bir sey mi düsünürüm.
Murat Hocam daha iyi bilir ama dislerin, disetlerin çok saglikli görünüyor. Çürügün de yoksa agiz kokusu agizdan kaynaklanmiyor bence. |
|
![]() |
|
01adanali
![]() ![]() ![]() |
adanali , kardesim ben kbb doktoruna gittim ve ayni resmi onada gösterdim.Dedi ki o da ben bunu biliyorum.Seninki alerjik dedi.Alerjinin arttigi zamanlarda da dilin cografik dil halini aliyor dedi ve bana alerji ilaçlari yazdi.Inceptium 500 mg tablet , Doxafin 5mg tablet ve Nazoster burun spreyi verdi.Günde sabah aksam içiyorum ilaçlarimi ve spreyi günde sabah aksam burna 2 kez kullaniyorum.Yani 2 gün oldu dilim tertemiz oldu fakat agiz kokum da bir degisiklik olmadi kardesim malesef.Alerjiden kaynakli oldugunu düsünmüyorum agiz kokusunun oldugunu ama ben yinede 1 hafta olana kadar da kullanacagim ilaçlarimi.
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
yakin zamanda fark ettim, benim de dilimin arkasinda kabarciklar var. doktorun verdigi alerji ilaçlarini kullanmaya baslayinca dilimdeki beyaz viskoz tabaka baya bi azaldi ama kokuda herhangi bir degisiklik olmadi. dilimdeki beyaz tabakayi takip ederken arka tarafta kabarciklar oldugunu fak ettim. yardim almadan resim çekemedigim için simdilik görüntüleyemiyorum. fikri olan var mi acaba?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Yukaridaki dil fotograflarinin sahibi olan kardesim, çek ap yaptirdiniz mi?
|
|
![]() |
|
01adanali
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam bu fotograflari KBB doktoruna gösterdim ve seninki alerjik sorun dedi.Senin alerjin var ve alerjiye sebep bir sey yaptigin zaman cografik dil halini aliyor dedi ve alerji ilaçlari verdi.Içtigim zamanlarda hiç böyle olmadi ama agiz kokusun da etkili olmadi.Çek ap yaptirmadim yani hocam
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kabarcik diye dil tonsillerinden bahsediyosan o herkeste var merk etme http://www.bilgiyaz.com/wp-content/uploads/2011/09/dil-felci.jpg |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |