Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: DİLİMDEKİ SORUN NE Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
01adanalı
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanalı Cevaplabullet Konu: DİLİMDEKİ SORUN NE
    Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2013 Saat 01:59
Murat hocam ve arkadaşlar bu dilimin ara ara böyle olduğunu görüyorum bu dilimin böyle olması neden oluyor acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2396
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2013 Saat 07:57
Ne kadar zamandan beri diliniz bu şekilde ?
Gecikmeden çek ap yaptırmanızı tavsiye ediyorum.
Belirli bir hastalığınız bulunamazsa biyopsi yapılır.
-M
IP
01adanalı
Üye
Üye
Simge

Alıntı 01adanalı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2013 Saat 11:58
hocam sanki ağız kokusu başladığından beri böyle hocam ayrıca çek ap yaptır demişssiniz ardından biyopsi bunları devlet hastanesinden yaptırabılıyormuyum ?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2013 Saat 19:26
01adanalı, dilinin normal olduğu zamanlar dilin nasıl oluyor? Benim tıpla hiç alakam yok, şu dili görsem şüphelenirim. Alerji mi , iltihap mı başka bir şey mi düşünürüm.

Murat Hocam daha iyi bilir ama dişlerin, dişetlerin çok sağlıklı görünüyor. Çürüğün de yoksa ağız kokusu ağızdan kaynaklanmıyor bence.
IP
01adanalı
Üye
Üye
Simge

Alıntı 01adanalı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ağustos-2013 Saat 12:34
adanali , kardeşim ben kbb doktoruna gittim ve aynı resmi onada gösterdim.Dedi ki o da ben bunu biliyorum.Seninki alerjik dedi.Alerjinin arttığı zamanlarda da dilin coğrafik dil halini alıyor dedi ve bana alerji ilaçları yazdı.İnceptium 500 mg tablet , Doxafin 5mg tablet ve Nazoster burun spreyi verdi.Günde sabah akşam içiyorum ilaçlarımı ve spreyi günde sabah akşam burna 2 kez kullanıyorum.Yani 2 gün oldu dilim tertemiz oldu fakat ağız kokum da bir değişiklik olmadı kardeşim malesef.Alerjiden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ağız kokusunun oldugunu ama ben yinede 1 hafta olana kadar da kullanacağım ilaçlarımı.
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ağustos-2013 Saat 21:13
yakın zamanda fark ettim, benim de dilimin arkasında kabarcıklar var. doktorun verdiği alerji ilaçlarını kullanmaya başlayınca dilimdeki beyaz viskoz tabaka baya bi azaldı ama kokuda herhangi bir değişiklik olmadı. dilimdeki beyaz tabakayı takip ederken arka tarafta kabarcıklar olduğunu fak ettim. yardım almadan resim çekemediğim için şimdilik görüntüleyemiyorum. fikri olan var mı acaba?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2396
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2013 Saat 09:34
Yukarıdaki dil fotoğraflarının sahibi olan kardeşim, çek ap yaptırdınız mı?
IP
01adanalı
Üye
Üye
Simge

Alıntı 01adanalı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2013 Saat 19:47
Murat hocam bu fotoğrafları KBB doktoruna gösterdim ve seninki alerjik sorun dedi.Senin alerjin var ve alerjiye sebep bir şey yaptığın zaman coğrafik dil halini alıyor dedi ve alerji ilaçları verdi.İçtiğim zamanlarda hiç böyle olmadı ama ağız kokusun da etkili olmadı.Çek ap yaptırmadım yani hocam
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2013 Saat 20:05
Orjinalini yazan: Helicobacter

yakın zamanda fark ettim, benim de dilimin arkasında kabarcıklar var. doktorun verdiği alerji ilaçlarını kullanmaya başlayınca dilimdeki beyaz viskoz tabaka baya bi azaldı ama kokuda herhangi bir değişiklik olmadı. dilimdeki beyaz tabakayı takip ederken arka tarafta kabarcıklar olduğunu fak ettim. yardım almadan resim çekemediğim için şimdilik görüntüleyemiyorum. fikri olan var mı acaba?

kabarcık diye dil tonsillerinden bahsediyosan o herkeste var merk etme
http://www.bilgiyaz.com/wp-content/uploads/2011/09/dil-felci.jpg
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu