Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: mutlaka deneyin Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Konu: mutlaka deneyin
    Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2013 Saat 09:10
Arkadaslar burun tikanikligi yasayanlar mutlaka denesin.
Geçenerde "breathe right" burun bandlarindan aldim. gece yatarken burnunuzun üzerine yapistiriyorsunuz ve sabah çok ferah biçimde uyaniyorsunuz. bunu kullandigim sabahlar bogazimda birikme koku vs olmuyor denecek kadar azaliyor.

IP
king
Üye
Üye

Gönderilenler: 47
Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2013 Saat 19:58
güzel tespit bir ara benim de aklima geldi horlama için olanlarindan alsam mi diye:)
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2013 Saat 11:23
BEN DENEMISTIM GÜZEL BIR FAYDASI OLUYOR. AMA AGIZ KOKUSUNA ETKI EDERMI BILMIYORUM. ONUN YERINE SINUS RINSE KIT UYGULASINLAR VE HAFIF ILIK SUYLA BURUNLARINA SU ÇEKIP SÜMKÜRSÜNLER HER GECE YATMADAN ODA RAHATLATIYO.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2013 Saat 22:02
Evet sinüs rinse kit de denedim, ancak sorun su ki bendeki (ve burdaki birçok kiside tahmin ediyorum) burun tikanikligi anatomik bir bozukluktan kaynaklaniyor sanirim ve nefes alabildigim sürece sorun olmuyor. rinse kit daha kisa süreli bir ferahlama sagliyor.
IP
01adanali
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 15:18
sinüs rinse kit kullandim ve agiz kokumda bir degisiklik olmadi malesef :(
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 19:06
Arkadaslar, ben sorunun burnumda oldugunu ögrenene dek sanirim 10 yil filan geçti. Biraz safmissin denebilir ama o kadar komple ki, yüzlerce tahlil temiz çikti.
Burun ameliyatini bir sürü "ben sizi ameliyat etmem burnunuzda ameliyatlik bir durum yok" cevaplarinin ardindan , hayatimin zehir oldugunu farkeden bir doktor tarafindan ameliyat edildim. Ve sorunum %80 -85 azaldi.
uzun süre yemek yemedigimde , çay (beklemis) ve kahve tüketiminde asiri artiyor, bu da bogazimdaki birikmeden kaynaklaniyor, bunda da burnumda ameliyattan sonra konkalarin tekrar biraz sismesi etken.. Faydasi olur belki diye yaziyorum.   
Saglicakla.
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 20:09
"ben sizi ameliyat etmem burnunuzda ameliyatlik bir durum yok"
bu cevabi ben de birçok defa duydum, açikçasi basarisiz burun ameliyati hikayelerini de dinledikten sonra insan böyle bir konuda risk almaya daha bi temkinli bakiyor.
acaba??
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2013 Saat 11:43
Aynen.. söyle gerçekten kurtulani görsem bende hemen ameliyat olacagim ama su da var ki hemen hemen herkeste deviasyon var yada benzeri burun rahatsizliklari. Bunun için ameliyat olupta çok azaldigini söyleyen bir tek effect i gördüm. insaAllah onunda tamamen geçer zamanla.
IP
king
Üye
Üye

Gönderilenler: 47
Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2013 Saat 19:32
Orjinalini yazan: sifa

Aynen.. söyle gerçekten kurtulani görsem bende hemen ameliyat olacagim ama su da var ki hemen hemen herkeste deviasyon var yada benzeri burun rahatsizliklari. Bunun için ameliyat olupta çok azaldigini söyleyen bir tek effect i gördüm. insaAllah onunda tamamen geçer zamanla.

agiz kokusu için degil de nefes alis verisinizde sikinti varsa sürekli burnunuz tikaniyorsa ameliyat olun ama unutmayin benim gibi alerjiniz varsa ameliyat sonrasi yine tikanacak önceliginiz alerji testi olsun
IP
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2013 Saat 10:35
Mesajin umut veriyor
Insallah ben de burnumdan ameliyat olacagim
Agiz kokusu haricinde nefes alamamak hayat kalitemi düsürüyor, hele bir de hasta olunca !
Ama anesteziden geçemedim ve ameliyat olamadim    SAnsimi yine deneyecegim...
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2013 Saat 10:50
Aslinda söyle ki nefes alisverisimde sikinti var mi bilemiyorum. Bana normal nefes aliyormusum gibi geliyor ama eger ben bu durumu çocukluktan beri yasiyorsam normal nefes almanin ne demek oldugunu bilmedigim için bana nefes alis- verisim normal geliyor. Ama alerji konusunda haklisiniz bence öncelikle alerji problemi halledilmeli evian kullanmaya baslamisti alerji ilaçlarini doktoru 1 yil bile sürebilir demisti. Belki önce alerjiyi halledersek digerleri de kendiliginden gelir ve en basta koku tabi ki.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu