|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2014 Saat 09:42 |
PharmolZn gargaradan sonra Oxyfresh dis macunu kullanilirsa, PharmoLZn 'nin etkisi uzuyor.
Bilgimiz olsun -M |
|
![]() |
|
karamsar
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
hocam size bi sorum olucakti agiz nemlendirici jeller hakkinda ne düsünüyorsunuz?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Siz agizdaki salyayi artiran ürünlerden bahsediyor olabilirsiniz.
Ben bu sekilde ürün takip etmiyorum. ürünün içerigini yazin. Içerikteki maddelerin etkilerini bildigim kadari ile anlatmaya çalisayim. -M |
|
![]() |
|
karamsar
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
öncelikle tesekkür ederim hocam içerigi hakkinda bunlari buldum.Tükürük içerisinde dogal olarak bulunan antibakteriyel etkisi olan enzimlerdir. Enzim sistemi glukoz oksidaz, laktoperoksidaz, lizozim olmak üzere baslica 3 enzim içermektedir. Bu enzimler tükürügün kendi savunma sistemini destekler ve eksik olan sistemin yerini doldurur. Agiz içerisinde bulunan dogal koruma sisteminin yeniden olusmasini destekler. Bioenzim ürünleri agiz içerisindeki bakterilerin gelisimini inhibe ederken faydali bakterilere zarar vermez. Saglikli agiz florasinin olusmasini saglar ve dis çürümesi, kötü agiz kokusu, diseti rahatsizliklari gibi problemlerde kullanilabilir. Agiz kuruluguna bagli olarak agiz içerisinde olusabilecek semptomalrin giderilmesi için (Agiz içinde yanma hissi, yutma problemi, dokularda agir hissi vb.) kullanilabilir.
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Glukoz oksidaz, laktoperoksidaz, lizozim salya içerisinde bulunan maddelerdir. Tükrük salgisinin agizdaki eksikligini bir derece gidermek içindir. Agiz kurulugunun verdigi hasari azaltmak için kullanilir. Üretici firmanin ticari imtiyaz temin etmek için bu etkiyi biraz abartmasini anlayisla karsilamak gerekir.
-M |
|
![]() |
|
karamsar
![]() ![]() ![]() |
hocam kusura bakmazsaniz son bi sorum olucakti benim geniz akintim var sizce bu nemlendiriciyi kullanmalimiyim? benim düsüncem belki tükrük salgim artar bakteri olusumu azalir buna paralel olarak pas ve kokuda azalabilir diye düsünüyorum.
|
|
![]() |
|
Josephine
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() |
oxyfresh dis macununu nerde bulabiliriz hocam?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Estagfurlah. Istediginiz kadar soru sorabilirsiniz. Mantikli sorulmus bütün sorulara dilim döndügünce cevap veriyorum. Nemlendirici terimi çok isabetli degil. Çünkü 3 enzim içeren o bahsi geçen ürün(ler) nemlendirmiyor. Üstelik salyayi artirdigina dair hiç bir delil yok. O ürünler agiz kurulugunun verdigi zarari azaltir. Tam olarak görevi budur. Agiz kurulugu yok ise bu ürüne gerek de yok demektir. -M |
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
oxyfresh power set ile ikitane pharmol zn siparis ettim. suanda bademciklerim iltihapli igne vuruluorum sonrada antibiyotik tedavim var.Hastaligim geçtikten sonra etkisini tam anlayabilirim.Gelismeleri aktaririm saygi deger hocam ve saygideger dertdaslarim...
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
bademcik ameliyati mi oldunuz?
|
|
![]() |
|
oxyfresh
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Agustos-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,Oxyfresh firma yetkilisiyim.Öncelikle Murat Bey'in ürünümüzü onaylamis olmasindan memnuniyetimizi belirtmek isterim.Oxyfresh ürünlerimiz Istanbul disindaki talepler için www.oxyfreshshop.com adresinden temin edilmektedir.Istanbul'da ürünlerimizi sürekli rafinda bulunduran eczanelerimizin listesi www.oxyfreshshop.com sayfamizda satis noktalari bölümünde yer almaktadir.
Agiz kokusu için çinkolu dis macunlarimizi öneririm.2 çesit çinkolu macunumuz var.Çinkolu florürlü ve çinkolu nane limon.Çinkolu nane limonu agiz agiz kokusu için öneririm. |
|
Hale Inanç
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
sorumu geri aliyorum bademcikler iltihapli olduguna göre hala yerinde duruyor :D
|
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
hayir basimin derdi bademciklerim her sene 2-3 kez böle siser. Aldirmayi düsünüyorum en kisa zamanda
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |