Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Bağırsak solucanı ağız kokusu ilişkisi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Fresh
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 20
Alıntı Fresh Cevaplabullet Konu: Bağırsak solucanı ağız kokusu ilişkisi
    Gönderim Zamanı: 19-Ağustos-2014 Saat 15:27
Merhaba arkadaşlar, daha önce akciğer absesi ağız kokusu ilişkisi hakkıdna bir konu başlatmıştım, biliyorsunuz bu dertten şikayeti olupta her türlü yola başvurmuş ve hiç bir sonuç alamamış arkadaşlar mevcut, bu durum ve bilhassa kendi durumum için araştırmalar içerisindeyim, sizlere edindiğim yeni bir bilgiyi ulaştırmak istiyorum, bağırsaklarda bulunan çeşitli solucan, kıl kurdu ve benzeri parazitlerin ağız kokusuna neden olacağı yönünde bir bilgiye ulaştım, bugüne kadar dikkatimi çeken diğer bir konu ağız kokusu olanların yarısından fazlasının kiloca zayıf kişiler olmasıydı bende benzer bir durumdayım boyum 1.85 kilom askere gitmeden önce 72.5 idi şimdi 66-67 arasında seyrediyor ve bir türlü kilo alamıyorum,

bağırsak solucanı, kıl kurdu ve türevi parazitlerin başlıca belirtileri ise;

-kilo kaybı, kilo alamama
-halsizlik
-yorgunluk
-uyku durumunda salya akması
-iştahsızlık
-nadiren karında ağrı
-nadiren kusma mide bulantısı
-ağız kokusu
-kansızlık
-ishal
-burun kaşıntısı
-makat bölgesinde kaşıntı

tedavi şekilleri hakkında internette bitkisel olarak çok formül var, tabi tam tanı ve tedavi için doktora gitmek şart... ALLAH hepimize şifa versin...
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ağustos-2014 Saat 21:27
Bir ara bende şüphelenmiştim bu durumdan belirtilerin çoğu vardı bende ama doktorlardan daha çok bitkisel çözümlere güvendiğimden ibrahim gökçek iksirlerinden alacaktım ki onunda hiç bi işe yaramadığını öğrendim öylece kaldı bu konu. Hatta bundan emin olmak için bir de testi vardı. Sabah hiçbir şey yemeden soğuk bir bardak suyun içine tükürün bi bes dk bekleyin. Eğer iplik şeklinde uzantılar fazlaca ise dipte çökelme fazla ise bağırsağınızda parazitler vs var demektir.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu