Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: implant Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Konu: implant
    Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2014 Saat 00:47
1,5 ay içersinde 2 diş çektirdim. Dişten dolayı suratım şişmişti. Dogal olarak antibiyotik tedavisinden sonra diş çekimi gerçekleşti. 2. dişimi çekmeye gittiğimde doktor iltihap akıyor dedİ. dikkatimi çeken ise diş çekimi sırasında her ikisinde de çok kötü bir koku ortaya çıktı. Şuanda tekrar antibiyotik kullanıyorum. DOKTOR daha çok işimiz var dedi.Gömü dişimi de aldırcam sırasıyla. yanlız implant yaptırmayı düşünüyorum. implantın zararı var mı hocam. Kafama karıştıran 1000 dolar 1000 euro civarındaymış 1 tanesi ama çok daha uygunada varmış piyasada. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim hocam.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2014 Saat 19:33
İmplantlar araba gibidir. Kötüsü yoktur. Hepsi iyidir. Fakat Türk malı (nükleos) implantları dünyada çok tutuldu ve ihraç ediliyor. Daha ekonomiktir ve başarılıdır.
-M
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2014 Saat 13:10
Genelde en iyisi strauman diye bir marka diyorlar, diğerlerine göre daha hızlı kemikle uyum sağlıyormuş. Yine de markadan ziyade hekimin tecrübesinin önemli olduğu söyleniyor. Bir de fiyatı araştırırken implant ve kaplamanın fiyatını bir arada sor. Zirkonyum olduğu zaman fiyat artıyor.

Aynı markayı kullanan diş hekimleri arasında fahiş fiyat farkı olabiliyor, bir çok yeri gez. Bir dişçi , özel bir diş polikliniği adı vererek " aynı markayı ben 2000 tl ye yapıyorum, orada 2500 tl ; gidip sorabilirsiniz" demişti.

Eksik ve çarpık dişlerim için yaptırmayı düşünüyorum ama şu ağız kokusundan kurtulmayı bekliyorum. Çünkü bu sefer de " kokuyu implant mı kaplama mı yapıyor?" diye düşünebilirim.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2014 Saat 15:07
Hiç bir implant markasının diğerine göre biyolojik üstünlüğü yoktur. Gözünüzü kapatıp her hangi bir markayı alıp kemiğe uygulasanız hepsinde birleşme şansı aynidir. Hepsi ayni fiyattır 1000-1500 lira arasındadır. Hepsi ayni süre sonra kemiğe birleşme yapar. Hepsi ayni basınç direnci gösterir. Zirkonyum gereksizdir.

Nükleos Türk malıdır bu sebeple değerlidir, önceliklidir. Neden aynisini biz üretiyor iken, İsrail, Fransa, İsviçre'ye para ödeyelim?
-M
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2014 Saat 16:04
Dişle ilgili herhangi bir alanda çalışmıyorum ancak Murat Hocama katılmıyorum. Zirkonyum kesinlikle gerekli özellikle de ön dişler yapılıyorsa. Yarı ışık geçirgenliği olduğu için daha doğal bir görünüm sağlıyor. İmplantla, zirkonyumla ilgili bir sürü not, yorum derlemiştim ama bilgisayarım çöktü.

Marka milliyetçiliğine de karşıyım hangisi iyiyse imkanlar elverdiğince o kullanılmalı. Kim parası varken gidip kartal'a biner ?

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2014 Saat 21:35
Orjinalini yazan: serdar

Dişle ilgili herhangi bir alanda çalışmıyorum ancak Murat Hocama katılmıyorum. Zirkonyum kesinlikle gerekli özellikle de ön dişler yapılıyorsa. Yarı ışık geçirgenliği olduğu için daha doğal bir görünüm sağlıyor. İmplantla, zirkonyumla ilgili bir sürü not, yorum derlemiştim ama bilgisayarım çöktü.

Marka milliyetçiliğine de karşıyım hangisi iyiyse imkanlar elverdiğince o kullanılmalı. Kim parası varken gidip kartal'a biner ?

Lütfettiniz.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu