Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Teşhisi konamayan koku hakkında Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
bariss
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı bariss Cevaplabullet Konu: Teşhisi konamayan koku hakkında
    Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2014 Saat 00:17
Size sunabileceğim net bilgiler ;
a-)Askere gidene kadar en ufak bir koku yoktu.
b-)Askerden dönünce koku başladı.(2014 Mayıs) 20'lik dişlerim çıkmaya başladı.1 hafta ağrı yaptı sonrasında hekimim diş çıkışında sorun olmadığını bildirdi.
c-)Farklı bir hekime koku şikayeti ile gittiğimde dişlerimde iki çürük varmış,dolgu yaptı,düzelebilir bilgisi verdi.
d-) Farklı bir hekime sızlama şikayeti ile gittiğimde diş etlerimin çok kötü durumda olduğunu bildirdi.Sert besinleri yerken ve fırçalarken genelde diş etlerim kanıyor.
e-)Kendimi bildim bileli,uyurken salya akıtma ve diş gıcırdatma sorunum var.Salya ile ilgili dahiliye bölümüne başvurdum testler temiz çıktı.Çoğu zaman burnumdaki etin şişmesi ile ilgili nefes almakta zorlanıyorum, tıkandığı için nefes alamadığımdan ağzım açık uyuyorum bu yüzden salya akıtma olabilir denildi.Gıcırdatma ile ilgili destek almadım.
f-)Bilek koklama testinde net bir şekilde makat(dışkı) kokusu aldım.Ama ailem ağzımda dışkı kokusu değil,çok sert farklı bir kokunun olduğunu belirtti.Tip3'teki rahatsızlıkların hiçbirini yaşamıyorum.
g-)Ailem bol su içtiğimde kokunun ciddi oranda giderildiğini belirtiyor.
h-)Sigara ve alkol kullanmıyorum. Dişimde dolgulardan başka tedavi şekli bulunmuyor.
ı-)Sorunum tip1 olabilir,diş çürüğü,diş eti iltihabı,yarısı çıkmış yirmi yaş dişi,dil üzeri birikinti...
IP
bymax
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Alıntı bymax Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Kasım-2014 Saat 14:56
kardeşim yirmilik dişlerin duruyorsa parmağınla kenarlarını bastırarak kontrol et mutlaka iltihap akıntısı vardır kötü kokar
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Kasım-2014 Saat 18:11
şeker diyabet olabilirsin. dahiliye git tokluk açlık şeker testi yaptır bana göre budur. 2.seçenek ise geniz akıntısı bol su içtimi azalıyor genizdeki balgamlar
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu