|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2014 Saat 17:24 |
Reflüm var.Burun egrligi var sinüzit var ama akut kronik degil . 2 haftadan beri yok belkide yine gelmistir.
Geniz akintisida yok ama olabilir doktorun dedigine göre yok Sakiz çignedimi vivedent falimm naneli karpuzlu vs geçiyor koku ama attimi geri geliyor. dislerimi dolgu oldu baya 7-8 tane çürük yok. dis etimdede sorun yok dis tasi temizligi vs yaptim yinede doktorlar gözden kaçtigi bir seyde olabilir her neyse. Reflü kaynakli ise mide kaynakli ise sakizmi etki ediyor anlamadim.Dil arkasi pis koku yine var. Sizinde böyle oluyormu acaba sakiz çignedimi geçiyormu |
|
![]() |
|
Kader
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
evet aynen benimde öyle sakiz çignerken koku olmuyo fakat sakizi attiktan sonra koku yine oluyo galiba sakiz kokuyu bastiriyo yoksa nasi bi açiklamasi olabilirki bunun?
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar sakizlar sadece ya kokuyu bastiriyor ya da absorbe edilmesine neden oluyor.
herhangi baska bir açiklamasi oldugunu düsünmuyorum. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
odor
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Kasim-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Sakiz Sadece maskeliyor, anlik yani..sebepleri ise kisiden kisiye degisiyor.simdiye dek birçok yol denemis herkes ama maalesef nafile.sanrim kanserin tedavisi bulununca bizim de derdimize çözüm bulunur :)
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
evet arkadaslar sakiz maskeliyo.ama benim agiz kokum dizginleri eline almayiversin o zaman sakiz bile ise yaramiyo....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |