|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2014 Saat 13:17 |
merhaba arkadaslar
her dilin beyaz renkte olmasi kokar anlaminami gelir. bendeki kokunun hangi tip oldugunu çözemedim bazi zamanlarda koku hissetmiyorum bazi zamanlarda agizda kötü tat ve koku hissediyorum acaba kokmuyordami ben kokar gibi yapiyorum bilemedim ya dis ve disetlerinde problem yok haftaya bi dahiliye gidip midem için test felan yaptirtcam ordan da birsey çikmassa kbb ve ayrintili bir muayene bende hiç bir sorun yoksa piskolojik demektir. umarimda öyledir. |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
benim de her zamanki gibi kafami karistiran bir durum bu dil yüzeyindeki tabaka.
sanki mideyle alakali bir durum( kronik gastrit ve h.pylori). çünkü mide ilaclari kullandigim iki hafta neredeyse dil yüzeyindeki tabaka sifirlaniyordu ve normal bir dil gibi görünuyordu. bir de dedigin gibi dil yüzeyindeki her pas kokar mi acaba? Murat hocam bu konuda sizin görüsünüzün nedir? mesela siz bir dis hekimi olarak simdiye kadar yüzlerce insanin agzina bakmissnizdir. sunu merak ediyorum; dis ve dis etlerinde herhangi bir sorun olmayip ta dilinde gözle görülür bir sekilde tabaka mevcut olup ancak agzindan koku gelmeyen insanlarla hiç karsilastiniz mi? eger karsilastiysaniz burada dil fotograflarini paylasma imkaniniz var mi? ( fotograflari olmayabilir ancak temsili olaraf paylasabileceginiz resimler var mi?) |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
uzgun
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
kardesim kokunun olup olmadigini anlamanin basit yolu dolmusa binicen bak onda asikar olur koku varsa hemen tepki verirler
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Evet karsilastim Yukaridaki sorunuz için tesekkür ederim. Sorunuzun en kritik yeri "agzindan koku gelmeyen" tanimlamasidir. Kime koku gelmeyenden bahsedelim? Sahista dil kaplamasi var fakat kendisine koku gelmeyen mi? Dil kaplamasi var çevresine koku gelmeyen mi? Dil kaplamasi var metrik ölçümlerde koku olmayan mi? Hepsi bambaska problemlere isaret eder. Asagidaki 9 kombinasyon farkli anlamlar içerir Kendisi Çevresi Halitometrik + + + + + - + - + ....... devam .... -M |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
hocam benim dilimde beyazlik var evet ama koku hissetmiyorum çevremdekilerede test ettiriyorum yok diyorlar ama ben var olduguna hep inanir ve vazgeçmeden koktugunu hisseder gibi oluyorum anlayamadim bi türlü.
|
|
![]() |
|
odor
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Kasim-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Benim kuzenimde beyazlik var, çatlaklik var.
Var da var yani.ama kokmuyor. Bende ise:dilimin cani ne zaman sikilsa sadece beyazlik olusuyor ve koku var.cevremdeki birçok kisiyi inceledim agiz kokusu bendeki gibi agir hisselir derecedemi diye ve acaba onlar ne yiyor ne içiyor ya da yemiyor içmiyorda ben de oluyor bu koku onlarda neden olmuyor diye.yeme içmeyle alaka göremedim. Çünkü öyle kisiler gördüm ki. Adamda resmen dis tasi degil dis kayasi olusmus, sigara desen zaten onunla yatip kalkiyor. Disleri dis firçasiyla tanismamis bile vs vs ama bende oldugu gibi ciddi bi koku yok adamlarda.ben ise.dis firçalama, dis gibi gargara, dis tasi temizletme dil firçalama ve dahasini yapmama ragmen geçici süreligine koku gidiyor.sonra sar basa oluyor. Ben de ne yapacagimi bilemedim artik |
|
![]() |
|
erkannn1
![]() ![]() ![]() |
Odor ayni durumdayiz
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam cevabiniz için tesekkür ederim..
|
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |