Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Beyaz dil ve salya Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Konu: Beyaz dil ve salya
    Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2014 Saat 11:09
merhaba arkadaslar
dilin firçalandigi ve gargara yapildigi halde beyaz tabakaya sahip olmasi hangi hastaliklara delaletdir.bilmek isterim hepsini detayli yazarsaniz sevinirim vede bos vakitlerdeki o agizda olan mayhos bi tat.

her insanin salyasi kokarmi anormal ayda normal farketmez.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2014 Saat 20:45
Burdakilerin %90 i bu dertten muzdarip bizdede ayni problem var bir türlü geçmiyor bu nasil bi hastaliksa artik niye bizim basimiza geldi bunu anlamak lazim mesela ben beslenme tarzimdan kaynaklandigini düsünüyorum kahvalti aliskanligim yoktu sabahlari aç karnina buz pastörize süt içerdim çok fazla makarna yerdim sucuk salam çok tüketirdim Murat hoca bu sorunu arastiriyor murat hocalarnin yazilarini oky ordan bak sence agiz kokunun nerden kaynakli oldugunu düsünüyorsun tip 1 tip 2 vs. http://www.aydinmur.com/agiz-kokusu-kitabi1.pdf
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2014 Saat 17:16
çürük dis

20 lik dis

geniz akintisi

agiz içi yara aft vs iç yanaklarda

bademcik tasindan kaynakli

bunlar üstten kaynakli birde alttan kaynakli var mide bagirsak vs
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2014 Saat 00:07
beyaz dil hemen hemen çogumuzda olan bir sorun. birçok nedeni olabilir aslinda. benim en son vardigim sonuç mideyle alakali olduguydu.
kisaca kendimden bahsedyim
dis ve dis etlerimde herhangi bir sorun yok,
burun ameliyati oldum,
bademcikler tamam,
geniz akintim yok,
kolonoskopi sonuçlarimda herhangi bir sorun tespit edilmedi,
endoskopi sonucumda ise kronik gastrit ve h.pylori bakterisi çikmisti.
kullandigim ilaçlar dil pasima da olumlu etkide bulunmuslardi.
burdan yola çikarak mideyle alakali oldugunu düsüyorum. bilmiyorum belki ilaçlar baska organ veya yerlerde etkisini göstermis olabilir de.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2014 Saat 16:43
peki hayalim var sizin agiz kokunuz mevcut mu bu durumda sanirsam benimde mideden kaynakli çok sik reflü oluyorum ya yakinda doktora görükücem dahiliyeye giderek yemek borusu ve mide için ne testi isteyebilirim yardimci olurmusun.
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2014 Saat 12:30
ben agiz kokumu simdiye kadar alamdim. yanlis anlasilmsin ben yukarida kokumun mideden kaynklandigini söylemiyorum.
tamam mide de kokuya neden olabilecek bir sorundur. sizde belki mideden dolayi koku olusuyor olabilir. veya buradaki çogu kiside midedn geliyor olanilir. onu bilemyecegim
aslinda bu dil pasi mevcut olmasa böyle bir sorunumun(agiz koku) oldugunu düsünmeyecgim.
o yüzden sanirim benim durumum psikolojik.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Aralik-2014 Saat 00:09
Orjinalini yazan: erkannn1

peki hayalim var sizin agiz kokunuz mevcut mu bu durumda sanirsam benimde mideden kaynakli çok sik reflü oluyorum ya yakinda doktora görükücem dahiliyeye giderek yemek borusu ve mide için ne testi isteyebilirim yardimci olurmusun.

sadece endoskopi istesen yeter endoskopide doktor hem yemek borusunda hem de midede bir sorun olup olmadigini görebiliyor

IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Aralik-2014 Saat 00:17
Orjinalini yazan: bir hayalim var

ben agiz kokumu simdiye kadar alamdim. yanlis anlasilmsin ben yukarida kokumun mideden kaynklandigini söylemiyorum.
tamam mide de kokuya neden olabilecek bir sorundur. sizde belki mideden dolayi koku olusuyor olabilir. veya buradaki çogu kiside midedn geliyor olanilir. onu bilemyecegim
aslinda bu dil pasi mevcut olmasa böyle bir sorunumun(agiz koku) oldugunu düsünmeyecgim.
o yüzden sanirim benim durumum psikolojik.

eger kokuyu normal olarak alamiyorsan metal çay kasigiyla dilini en geriden öne dogru hafifçe kazi (kasigin üzerine tükürük gelsin) ve kokla koku var mi yok mu veya varsa siddeti ne kdr sana bilgi verir

mesela ben koku varken bunu yaptigimda o kötü kokuyu aliyorum ama mesela bir ürün kullanip koku geçici olarak geçtiginde(kisacasi geçici çözümler) yani agzimi ferah hissettigimde ve bunu uyguladigimda yine bir koku aliyorum ama çok çok az yani öle rahatsizlik veren bi koku almiyorum bu sekilde belki fikir sahibi olabilirsin
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu