|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: 14'lü yaşlarda başlayanlar | |
Yazar | Mesaj |
rambir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Kasım-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Konu: 14'lü yaşlarda başlayanlar Gönderim Zamanı: 21-Kasım-2014 Saat 21:37 |
Arkadaşlar şöyle bi araştırma yapalım bu illeti 14'lü yaşlarda yani ergenlik döneminde başlayanlar ne kadar %'delik dilime vursak bide bu yaşlarda başlayıp 20'lik dişlerini çektiren varmı acaba varsa sonuç nedir?
|
|
inşallah cümleten kurtuluruz
|
|
trouble
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 22-Kasım-2014 Saat 23:21 |
Aynı şekilde benımde tam 13-14 yaşlarımda koku bir anda ortaya çıktı ıyı hatırlıyorum orta okul 7 . sınıftaydım suan unıversıte 3. sınıfım hala devam ediyor.
Bazı tecrübelerimi ve yasadıgım sıkıntıları paylasayım onlarda benzermi diye karsılastırın. 1-Diş ve dil iyi fırçaladıgım zaman 6-7 saat kokuda buyuk olcude azalma oluyor baya azalıyor 2-Nefes alıp verirken burundan koku kotu gelmıyor bulundugum ortamda kotu koku olusmuyor koku sadece yakın mesafeden konusdugum kısıye gıdıyor. 3-Burun deliklerimden biri sürekli tıkalı oluyor sag acık ise sol kapalı sol acık ise sağ delik kapalı oluyor.Duştan sonra iki delikde aynı anda yarım saat felan acılıyor. 4-Duştan sonra kokuda azalma oluyor.Yarım saat gıbı bır sure suruyor bu azalma 5-Antibiyotik kullanımında koku sıfır vb diger seyler ortak hepımızde olan seyler yukarda yazdıklarım forumda pek goremedıgım sorunlar ve belirtiler ha bu arada 20 şik dişlerimi çektirmedim çünki hiç bir sorun yaşamadım ne bir agrı be bir apse. |
|
tarafliobjektif
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Mayıs-2014 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2014 Saat 12:25 |
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize/hepimize geçmiş olsun. Bu forumu bir süredir takip ediyorum. Uzun zamandır da bir mesaj yazıp sorunumun nedeni konusunda yardımınızı talep etmeyi düşünüyordum. Bu başlığı açmanız iyi olmuş rambir, teşekkür ederim. Ben de bu sorunumu 15-16 yaşlarında fark edenlerdenim. Şu an 18 yaşındayım, yani yaklaşık 4 senedir bu sorunla karşı karşıyayım. Sizlerin çabaları ve araştırmaları yanında benim ''mücadele veriyorum, savaşıyorum'' demem doğru olmaz diye düşündüğüm için yalnızca ''karşı karşıya'' olduğumu söyleyebildim. Sizlerden bu başlık altında bilgilerinizi ve tahminlerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Başlığa dönecek olursak, dediğim gibi ben de bahsedilen zamanlarda bu sorunu fark ettim. Yakın bir zamanda diş muayenesi yaptırıp 20'lik dişlerimin durumunu gördüm. Diş doktorum alınması gerektiğini söylese de ortodontistim -yaklaşık 6 sene ortodontik tedavi gördüm- buna müsaade etmedi, gerek olmadığını söyledi. Bu sorunu fark ettiğimde tel takıyordum ve dişlerim çok fazla çürüyordu. Ağız kokusunun sebebi olarak bunu görüyordum fakat tedavim biteli 10 ay oldu ve kokuda hiçbir değişiklik olmadı. Eğer ilgilenen olursa koku hakkında fark ettiğim her şeyi paylaşmak ve gerçekten sizlerin ve hocamızın bilgilerinden faydalanmak istiyorum, şimdiden teşekkür ederim ve hepinize/hepimize Allah'tan şifa diliyorum, sabrınız eksilmesin.
|
|
rambir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Kasım-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 07-Aralık-2014 Saat 13:12 |
ben teşekkür ederim bu illetten kurtulmak için iyi araştırma ve analizler yapmak gerekir bende bundan açtım bu başlığı ama görüyorumki sadece 2 kişi cevap yazmış demekki herkes halinden memnun yada araştırmak bilgi almak paylaşmak istemiyorlar yazık...
|
|
inşallah cümleten kurtuluruz
|
|
chocalate
Üye Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Gönderim Zamanı: 07-Aralık-2014 Saat 19:13 |
Benimde 13 lütfu yaşlarda başladı,şu anda 15 yaşındayım hala devam ediyor tip 2 var bende 20 lik dişlerim daha çıkmadı.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|