Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Ne Diyecegimi Bilmiyorum Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Konu: Ne Diyecegimi Bilmiyorum
    Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2014 Saat 20:27
arkadaslar bugün "mahoni" nickli abiyle görüstük.
abi diyorum çünkü benden yasça büyük. daha önce burda
bulasabiliriz demistik ve bugüne nasip oldu.

önce kendisinden bahsedeyim. kendisi yakisikli , nur yüzlü bir
insana benziyor. neyse burasi bizi ilgilendirmiyor.
asil bizi ilgilendiren sey sadece "koku" ve çok ilginçtir ki
öyle bir insanla karsilasacagimi düsünmüyordum açikcasi.
koku hakkinda diyorum. yani ne bileyim gerçek anlamda agiz kokusu olan bir insanla karsilasacagimi düsünuyordum,düsünüyorken
bambaska bir insanla bulustum diyebilirim.
sunu ciddi bir sekilde söyleyebilirm ki kendisinde koku falan yoktu.
yani ne bileyim yaninda bulunup yaninda oturulsa hatta agiz mesafesi burna 5 cm bile uzak olsa bir insan kendisinin yaninda hiçbir sekilde rahatsiz olacak biri degil. bunlari kendisine de söyledim ve içimden umarim bende kendisi gibiyimdir diye geçirmiyo degildim.
insallh öyleyimdir de.

simdi ne yalan söyliyim ciddi manada koku olsaydi ben söylerdim vala. daha önce Murat hocayla koku tespiti için randevu almisti
ancak iptal olmus ve kendisine de dedim ki Murat hoca bu halinle kontrol etse dalga geçtigini sanacak.
ki gerçekten de öyle. bilmiyorum ama ben öyle hissettim.
bu haline inanmadigim için kendisine birkaç kere bulusmadan önce özel bir bakim yapip yapmadigini özellikle sordum zaten. yok dedi. ilginç gerçektn

simdi de kendimden bahsedeyim. tabi bulustugumuzda yine her zamanki gibi bu koku psikolojisi yüzünden kendimi yine ifade edemedim.
neyse birbirimize koku testi yaptigimizda bende de koku olmadigini söyledi. açikcasi sasirdim ya.
çünku kafamda hep bir insanin yanina otursam bile koku yaydigimi düsünen birisiyim.
megerse öyle degilmisim. umarim dedigi gibiyimdir. kendisine inaniyorum ve tesekkür ediyorum. insallah dedigi gibiyimdir:)
rahatszlik ta vermissem özür diliyorum kendisinden.

egerki dedigi gibiysem yani koku falan yoksa o zaman benim koku kaynagim eskiden bademciklermis ve oldugum burun ameliyati da iyi bir sekilde nefes alip vermemden dolayi da fayda vermis.
tabi yaptigim düzenli hijyenin de katkisi büyük.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2014 Saat 22:03
insallah hiçbirseyin yoktur kardesim.sana bisi sorucam kendi agiz kokunu alabilio msun?ben aliyorum da kendiminkini oyüzden sordum.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2014 Saat 18:42
belki sana öyle demistir
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2014 Saat 21:41
ismimnefarkeder, yok ben kokumu hiç alamiyorum.

ahmetmehmet1, bilmiyorum ama çok ciddiydi,
koku var mi yok mu diye yüzde olarak ne kadar oldugunu birbirimize dedigimizde bende %0 kadar oldugunu belirti.
bende kendisinkini %1 gibi kaale bile alinamayacak derecede koku hissettigimi hatta koku degil de buhar seklinde bir hava oldugunu söyledim.
Yani ciddiyim onu da birkaç kere çok yakin temasta zar zor hissedebildim.
söyle söyliyim bir insanin tek bir sigara içtigi andaki hafif kokusu gibiydi.
kaldi ki ben dahil burdaki herkes eminim öyle olmak için nelerini vermezlerdi.
umarim en azindan bende onun gibiyimdir. ben sahsen fazla konusamyordum malum psikoloji ve özgüven eksikligi olunca
sadece dinliyordum kendisini ve yemin ediyorum aramizda belki 20 cm bile yoktu ona ragmen hiçbir sekilde rahatsiz olmadim.
hemde camlari kapali olan normal bir arabanin içindeydik. yani ani bir bulusma olunca ancak öyle 1-2 saat ancak görüsebilirdik.
sunu da söyleyim kendisine de dedim zaten sundan emin olsun ki ne burnunda bir koku var, ne bademciklerinden gelen bir koku var ve ne de mide, bagirsak vs iç organlarinda gelen bir koku var.
Yani bu söyledigim sorunlardan hiçbir sekilde koku namina rahatsizligi oldugunu düsünmesin.
Bu konuda içi rahat olsun diyebilirim.

IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2014 Saat 22:45
ismimnefarkeder ben kokuyu aliyorum demissin ya tarif edebilirmisn agzinda bi acilik mi hissediyorsun yoksa burnuna kötü koku mu geliyor?
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Aralik-2014 Saat 03:41
o zmn burdan yola çikarak mahoniye bisey sormak istiyorum mahoni sen bulustugunuz gün kendinde koku oldugunu düsünüyor muydun yoksa olmadiginin farkinda miydin çünkü eger koku oldugunu düsünüyorsan bu tip5 e girer bunu da psikolojik tedavi görmeden atlatman zor olacaktir
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Aralik-2014 Saat 03:44
bir de bir hayalim var sana bir soru sormak istiyorum sen kokuyu alamadigini sölemistin ben de sana bi yöntem önermistim (kasikla dil kazima) bunu denedin mi denediysen sonuç ne oldu
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Aralik-2014 Saat 11:45
bildigin disari nefes veriyorum ve koku burnuma geliyor.özel olarak ugrasmama gerek yok yani.merak ettigim burda kokusunu alamayip agzinin koktugunu düsünen bir sürü insan var.ee,o zaman iyilestiklerini nasil anlayacaklar?
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2014 Saat 22:13
Orjinalini yazan: afaff

bir de bir hayalim var sana bir soru sormak istiyorum sen kokuyu alamadigini sölemistin ben de sana bi yöntem önermistim (kasikla dil kazima) bunu denedin mi denediysen sonuç ne oldu

denedim kardesim, koku hissedemedim.. bendeki durum büyük olasilikla psikolojiktir. baska açiklamasi yok yani.
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2014 Saat 14:47
evet iste bende bunun için israrla soruyorum arkadaslara nasil aliyorsunuz kokuyu diye.benimki psikolojik degil ona eminim ama kokuyu alamadigim için olur da bir gün iyilesirsem iyilestigimi nasil anlayacagim bilmiyorum.
IP
anamuur
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2014 Saat 09:49
bir hayalim var merak ettim yanindayken burnunu kapatanlar oluyo muydu
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2014 Saat 23:01
Orjinalini yazan: anamuur

bir hayalim var merak ettim yanindayken burnunu kapatanlar oluyo muydu

çok çok eskilerde, yani daha böyle bir sorunumun oldugunu bilmiyorken, daha dogrusu agiz kokusu ile ilgili dis ve dilimi firçalamam gerektigi dahil bu konu hakkinda hiç bilgim olmadigi zamanlarda konustugumda arkadaslarimdan birkaç kere tepki aldigimi hatirliyorum.. daha sonralari ise bademcik taslarim olustugunu farkettim ve uzun bir süre sonra anca aldirabilmistim.
ki ana nedenimin bademcikler oldugunu düsünüyorum.çünkü sadece konustugumda rahatsizlik veriyordum çevreme. ancak uzun bir zaman bununla yasayinca artik insan paronayak olabiliyor maalesef. bu yüzden ister istemez konusmazsam bile çevreme rahatsizlik verdigimi düsünüyor oldum zamanla. yani tamamiyle bilinçaltimdan kaynaklaniyor bu durum.. aci olan su ki hala da böyleyim:) bu dil pasim varoldugunu süre boyunca da böyle olacak gibi duruyor.. ne zaman bu dil pasi olayi hallolursa ancak o zaman gerçek manada bende koku falan kalmadigini söyleyebilir. umarim bir gün bundan da kurtulurum. bunu da zaman gösterecek artik. hep umutluydum, umudum da hiçbir zaman bitmeyecek.
inaniyorum bir gün bundan tamamen kurtulacagima. ins hepimiz de tamamen kurtulacagiz bu sorundan. yeter ki umudumuzu ve hayallerimizi kaybetmeyelim. tabi çabalicagiz, çabalamamiz gerekiyor. en azindan lütfen birbirimize dua edelim. sizler için her zaman dua ediyorum bunu bilin.böyle zamanlarda maneviyat yönümüze daha fazla önem verelim lütfen. saglicakla kalin.
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2014 Saat 23:04
paranoyak olacak o:)
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu