Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: içinize inin Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Konu: içinize inin
    Gönderim Zamanı: 28-Aralik-2014 Saat 09:13
Merhaba arkadaslar bende de agiz kokusu problemi var ayni zamanda dilimde beyaz kaplama mevcut.

Agiz ici yapim duzgun dislerimde birsey yok
Ama gel gelelim bende sik sik reflu oluyor agzima aci su geliyordu ve cok gegiriyordum.beslenmemi degistirince biraz hafifledi ama sorun bitmedi arada sirada tekrarlaniyor ve dilimdahda beyaz,internetde cok arastirma yaptim.

Bende ayrica faranjit var faranjitden olmuyor bu koku pas,faranjitde yok aslinda reflu yuzunden olusuyor asit bogazimi tahris edince faranjit tetikleniyor.mide sorunu tedavi edilirse faranjitde gider.

Bence hersry midede arkadaslar gastrit ve ulser varsa antibotiklerle 1 ay gibi surec icersinde midedeki bakteri yok edilip dil normal haline kokudpnunda yok olmasi olagan bi durummus yani tedavisi var arkadaslar doktora gidin kurtulun ins

Bendeki sadece reflu mu var bilemiyortum reflunun tedavisi varmi onuda bilmiyorum ins. Bende gastrit fln vardirda kurtulurum bu konu hakkinda yotum yapmak isterseniz yazin lutfen daha fazla bilgi almak istiyorum
IP
afaff
Üye
Üye

Gönderilenler: 87
Alıntı afaff Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Aralik-2014 Saat 15:08
reflü ve gastritten kurtulmak istiyosan zeytinyagli kudret nari kullanacaksin o h.pylori bakterisi için verilen helipaki fln ben de kullandim ama ise yaramadi tabiki
bu dedigimi kullanirsan büyük ihtimal sikayetlerinden kurtulursun ama kokudan kurtulacaginin garantisini veremem
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Aralik-2014 Saat 17:22
Kardesim inan bana ben endoskopiye giderken ordaki hastalrin kiminde gastrit kiminde reflü hata ülseri olan vardi ama agiz kokularini farketmedim dillerinde beyazlik oldugunuda sanmiyorum ben doktora dilimdeki beyazlikligi sordugumda reflün varmi dedi tam yok dedim endoskopidede reflü çikmadi gastrit çikti doktorda gastrit dilde beyazlik yapmaz dedi(Ama doktora hiç agzi kokusundan bahsetmedim çünkü ayni anda 2 hasta aliyolar çekindim 2.sefer gidersem sölüycem) reflün varsa olur diyo ama bu agiz kokusu baslamadan önce reflü çok fazlaydi yedigim yememkler bogazima gelirdi aci su felan pek önemsemezdim daha sonra bogazimda koku felan olmaya basladi dilimde beyazlik felan bogazdaki koku için ilaç kullandim geçti sonra gene basladi suan bogazimda kötü koku gene var faranjit var burun tikanikligi var ve bogazimda bembeyaz tükürük birikiyo ilginç olan tarafi dilimi disimle kaziyip tükürdügümde çikan koyu sey aynisi bogazimi temizlerkende çikiyor bence bizim sorun mide ve yemek borusu arasinda ikisinden birinde benim agiz kokum biteral kullandigimda geçmisti yani nidazol ile ayni etkiye sahip burda resimde bir doktor sorulan soruyo böyle cevap vermis bunun içinde kbb a gitcem http://i.hizliresim.com/dW3bEX.jpg
IP
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Aralik-2014 Saat 09:11
kardes bu rahatsizlikalr kisiden kisiye degisir ama benim disetlerimde saglam bagdemcigimde tek hedefim mideye inmek ben gastroentoloji yemi gitsem içhastalikalrina mi bilemedim ayrica sikayetimi diretkmen dilde paslanma ve agiz kokusu mu desem yoksa sadece reflüdenmi bahsetsem reflü dersem agiz kokusunu hesaba koymadan bi ilaç yazip gönderecek diye korkarim en iyisi agiz kokum var dilde pasim var demek en mantiklisi
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Aralik-2014 Saat 19:49
Orjinalini yazan: erkannn1

kardes bu rahatsizlikalr kisiden kisiye degisir ama benim disetlerimde saglam bagdemcigimde tek hedefim mideye inmek ben gastroentoloji yemi gitsem içhastalikalrina mi bilemedim ayrica sikayetimi diretkmen dilde paslanma ve agiz kokusu mu desem yoksa sadece reflüdenmi bahsetsem reflü dersem agiz kokusunu hesaba koymadan bi ilaç yazip gönderecek diye korkarim en iyisi agiz kokum var dilde pasim var demek en mantiklisi

endoskopi olmak istiyorum kaç aydan beri mide agrim var neyin ne oldugunu bilmek istiyorum diyeceksin yapsinlar.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Aralik-2014 Saat 21:41
Dilinde pas ve agiz kokun oldugunu söyle doktor kendisi reflüden süphe duyar zaten biteral nidazol tarzi ialçlari deneypite geçtiyse sikayetin onuda söyle çünkü burdakilerin genelini dilindeki pas agiz kokusu bu ilaçlarla geçiyor sonra tekrar basliyor
IP
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Aralik-2014 Saat 09:45
Allah allah bu ilaclar geciyor tekrarmi geri geliyor e ozmn biz bu sorundan nasil kurtulacagiz
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu