Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: bu nasıl hastalık Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
erkannn1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Konu: bu nasıl hastalık
    Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2015 Saat 14:43
Merhaba arkadaslar bu yazilarim kimseye sitem degildir.
Ama hergun icime kapanmaktan en yakin oldugum kisilerin yuzune dogru konusamamaktan asosyal olmaktan insanlardan cekindigimden her aksam aglamaktan biktim.bu nasil hastalikki uzerine dussen yokedilemiyor,kbb gidiyorsunuz tedavi oluyorsunuz sonuc yok discye gidiyorsu uz ayni sekilde ic hastaliklarina gisiyorsunuz ayni sekilde sozde halitosis hastaligi i ternetde taniyiminda hastaligin nedeni ni bulduktan sonra kalici olarak kokuyu yokedebiliyoruz ama oyle degil neden ben kimsenin iyilestigini gormuyorum neden herkez tipbi olarak iyilesemiyorda bu forumda gordugum kadariyla aktarci ilaclarindan yada gecici yollardan medet umar olmus bu arkadaslar gittikce kotu oluyorum sanki umutsuz vakayiz sirf bu yuzden kiz arkadasi edinemiyorum allah kahretsin beni birakin kiz arkadasini erkek arkadas bile edinemiyorum nedenmi benim cekingenligim yuzunden buda agzim koktugu icin . ben berbat durumdayim piskolojikde mafoldum intihari dusunur oldum bu yazilari yazarken bile agliyorum ben sahsi olarak sadece dislerime baktrdm tertemiz koku baska yerde geliyor kbb sonra dahiliye gidicem ama ben benm icin deil hepimiz icin uzuluyorum yeter ya neydi bizim sucumuz..

Bendekikoku yapablck bir kac neden var
Genzim akiyor,burnumda saga dogru deviasyon var
Ve sanirsam midemde bi rahatsizlik var bu 2 yere odaklandim ins bi sonuc alirim bnm garibime giden ise burdaki arkadaslar ne yapsada kurtulamiyor bu illetden nedennn.
IP
erkannn1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2015 Saat 15:04
Bu arada dilimde paslanma var bazen sogan tadi gibi bisi aliorm agzimda vede cok kuruma oluyo agiz icinde bunlar yuzunden oluyodur
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2015 Saat 11:15
Dostum Şekerli hamurlu(ekmek) ve süt ürünlerinden bir süre uzak durmayı deneyebilirsin bol su iç ekşi şeyler tüket Yeşil ekşi elma, limon vs. bolde yeşillil tüket
IP
erkannn1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2015 Saat 05:32
Ben beslenmeme dikkat ediyorum zaten yazdan bu yana ekmek surmedim agzima aslinda bunu kilomu korumak icin yapiyorumda eskiden cok reflu olrdm simdi yedigim ictigim belli olmuyorum ben kalici cozum istiorm herkez doktora gidince bu soru u ortadan kaldiramaz olmus sizler beni cok korkutuyorsunuz yemin ediyorum evden cikmamak istiyorum artik yakin arkadaslarimla bile konusamiyorum kafayi yemek uzereyim biran once hastaneye gidip sorunumu bulmam lazim yoksa kotu kotu seyler dusunmekten her aksam aglamaktan gına geldi
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu