|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Endoskopi olacam . | |
Yazar | Mesaj |
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Konu: Endoskopi olacam . Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2015 Saat 22:07 |
Hafif korku var daha önce olan arkadaslar varmı devlet hastanesinde olacam anestesiz.
|
|
mmervve
Üye Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2015 Saat 23:10 |
Merhaba Ahmet ben endoskopi oldum sigorta hastanesinde anestesiz oldum.aç karnına gidiyorsun
Çok korkmuştum ama hiç korkulacak birşey yok benimki 10 saniye surdu sadece.bazıları kotu oluyomus ama bende oyle olmadı gayet iyiydi biraz öğürüyorsun sadece o kadar.hortuma ağzına veriyolar boğazına sprey skıyolar biraz boğaz uyusuyo zaten.sonra bir bakmışsın bitmiş.benim sonucum temiz çıktı sadece gastrit varmış. |
|
erkannn1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2015 Saat 09:36 |
Doktor bana baryumlu film verdi sonuclari ne kadar saglikli oluyor endoskopiuye gore ?
|
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2015 Saat 14:22 |
İnsallah benimkide temiz çikar. Anestesiz olacam korkum işlem sırasında bir sey olurmu diye . Gastrit için tedavi verdimi peki |
|
mmervve
Üye Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2015 Saat 23:20 |
Hayır endoskopi sırasında bir sorun olmuyor dediğim gibi biraz öğürüyorsun orda yardımcı olanlar var sana ne yapman gerektiğini söylüyorlar yutkunmucaksın burnundan nefes alacaksın.bu arada doktor gastrit icin bir hap Verdi bir ay kullan birak dedi bende kullandim arada mide yanmasi olunca iciyorum bir tane geciriyor hemen insalllah seninkide II cikar
|
|
ahmetmehmet1
Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2015 Saat 23:48 |
Ne hapı verdi asit azaltıcımı ? ben oldum endoskopi hafif mide bulantısı var dün oldum gastrit çikti patolojiye sonuç bekliyorum. Sizcde normalmi mide bulantısı |
|
mmervve
Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2015 Saat 13:28 |
Evet normal bendede oluyordu hatta hala oluyo mide bulantım nexium adı galiba sabah aç karnına alınıyo.ama hala midemde sorun var ilacı bıraktığım için galiba tekrar başlamayı dusunuyorum
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 01-Mart-2015 Saat 20:57 |
Birincisi nasil oluyorda on saniye suruyor.iki inexium 20mg yatmadan once iciliyor mide icin zaten insanlarin cogunda hafif gastrit var demisti doktor bana sanirim.bana iki kez yaptilar sonkinde uyuttular fibroskopide
|
|
mmervve
Gönderim Zamanı: 02-Mart-2015 Saat 23:47 |
Birincisi herkesin mide sorunu bir değildir.ben mide yanması ve bulantısı sonucu gittim endoskopi ona göre yapıldı.demekki sorun buyuk olunca surede uzuyo.ikincisi nexium hapını illa yatmadan önce alın diye bir kural yok.reçeteyi okumakta fayda var.
|
|
ahmetmehmet1
Gönderim Zamanı: 04-Mart-2015 Saat 16:44 |
Geçen hafta oldum. 2 dakika sürdü anestesiz ilaçsız hiç bir sey olmadan 2-3 ögürtü oldu takılma hissinden baska acı verici bir sey yok basit işlem haftayıda biyopsi sonuçu alacam |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|