|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Deviasyon + Konka RF | |
Yazar | Mesaj | |
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Konu: Deviasyon + Konka RF Gönderim Zamanı: 23-Mart-2015 Saat 19:33 |
|
Ameliyat olalı 1 hafta olmadı ama koku tam gaz devam ediyor. Gerçi asıl olma nedenim koku olsa da, rahat nefes alamama, ağız kuruluğu vs. nedenleri geçirmesi de önemli bir yer tuttu... Daha tam sonuçlarını alamadım ama nefes alıp vermem de herhangi bir sorunum yok. Septumu düzelttiler, konkaların bir kısmı radyofrekans ile yakıldı diğer kısmı kesilerek küçültüldü. Morluk, şişlik, ağrı yaşamadım çok şükür. Olacak olanlara yardımcı olmak isterim.
|
||
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 24-Mart-2015 Saat 19:09 | |
bende de septum deviasyon ve konka kucultulmesi oldu sizde radyofrekans olmus guzel , 1 bucuk ay hayat kalitem maksimumdu... 2nci 3ncu ayda yine kokmaya basladi.. agzimda gram koku yoktu ilk 2 ay
|
||
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 24-Mart-2015 Saat 22:39 | |
Yie konka büyümüs olabilir ? bende olacam yazın deviasyon ve burun eti ameliyati.Hangi yöntem ile oldunuz siz kaç gün sonra iyilestiniz siz ve konu sahibi arkadaş |
||
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 26-Mart-2015 Saat 20:05 | |
Ben hangi yöntemle olduğumu söyledim. İyileşme dönemim süperdi ne ağrı ne sızı ne şişlik ne morluk. Tampon çıkartılırken sıfır ağrı ama tamponu tutturmak için dikil atmış doktor onu çıkartırken ağrıdı. Doktor uyardı ama o gün 6 saat ameliyat yapmış biraz ellerim titriyor kusura bakma canını yakarsam dedi ve yaktı :)) onun haricinde şu an 10 gün olmak üzere ve sadece dokunduğum zaman ameliyat yeri olduğu için hafif ağrı oluyor. Korkmayın olun inşallah tekrar nüksetmez
|
||
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 26-Mart-2015 Saat 21:41 | |
dedigim gibi ilk 2 ay superdi hayat kalitem maksimumdu sonrasinda yavastan tikanmaya basladi... bnmki radyofrekansla degildi |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|