|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Mart-2015 Saat 19:33 |
|
Ameliyat olali 1 hafta olmadi ama koku tam gaz devam ediyor. Gerçi asil olma nedenim koku olsa da, rahat nefes alamama, agiz kurulugu vs. nedenleri geçirmesi de önemli bir yer tuttu... Daha tam sonuçlarini alamadim ama nefes alip vermem de herhangi bir sorunum yok. Septumu düzelttiler, konkalarin bir kismi radyofrekans ile yakildi diger kismi kesilerek küçültüldü. Morluk, sislik, agri yasamadim çok sükür. Olacak olanlara yardimci olmak isterim.
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
bende de septum deviasyon ve konka kucultulmesi oldu sizde radyofrekans olmus guzel , 1 bucuk ay hayat kalitem maksimumdu... 2nci 3ncu ayda yine kokmaya basladi.. agzimda gram koku yoktu ilk 2 ay
|
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
Yie konka büyümüs olabilir ? bende olacam yazin deviasyon ve burun eti ameliyati.Hangi yöntem ile oldunuz siz kaç gün sonra iyilestiniz siz ve konu sahibi arkadas |
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben hangi yöntemle oldugumu söyledim. Iyilesme dönemim süperdi ne agri ne sizi ne sislik ne morluk. Tampon çikartilirken sifir agri ama tamponu tutturmak için dikil atmis doktor onu çikartirken agridi. Doktor uyardi ama o gün 6 saat ameliyat yapmis biraz ellerim titriyor kusura bakma canini yakarsam dedi ve yakti :)) onun haricinde su an 10 gün olmak üzere ve sadece dokundugum zaman ameliyat yeri oldugu için hafif agri oluyor. Korkmayin olun insallah tekrar nüksetmez
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
dedigim gibi ilk 2 ay superdi hayat kalitem maksimumdu sonrasinda yavastan tikanmaya basladi... bnmki radyofrekansla degildi |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |