|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Powershaped
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 18:16 |
merhabalar Bende agiz kokusu uzun süredir vardi ve eskiden agiz hijyenime dikkat etmezdim ve koku konusmadigim halde ortama yayiliyordu.Ben burnumdan verdigim nefesi hissediyordum ve kendimi kötü hissediyordum Bademcik ameliyati oldum ve agiz hijyenine dikkat etmeye basladim. Sürekli naneli sekerler sakizlarla idare etmeye basladim. Ama hala burnumdan koku geliyor. Naneli sekerle birlikte ve gerçekten ortama yayiliyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Insanlarin bakislarindan psikolojim bozuldu. lütfen yardim edin!
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
burundan geliyorsa et ve sinüzit kaynalidir.kbbye git baksinlar kamerali olanlar var özellikle kamerayi sokuyorlar
|
|
![]() |
|
Powershaped
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Kbb ye gittim bir sey çikmadigini söylüyorlar Psikolojik olabilir diyorlar ama fiziksel olan bisey psikolojik olamaz. bu siteden önce tek bende oldugunu düsünüyordum burnumdan koku geliyor diyince doktorlar bile sasiriyor genelde ayni teshis konuyor ya sinüzit geniz akintisi nedeni arastirilmiyor
|
|
![]() |
|
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
Bendede hem agzimdan hemde burnumdan geliyor,bendede sinüzit,geniz akintisi,kemik egriligi var ama yas küçük oldugundan ameliyat olamiyorum.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
sinüs rinse al burnunu yika her gün %90 geçecektir.Çünkü kendimden biliyorum sinüzitim vardi burnumu yikadim her gün 2 saat aralik ile doktor verdi tabi ve geçti burundan gelen koku. Disleri firçalamak gibi buda burnu firçalamak yikamak :) |
|
![]() |
|
marln
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
benimde burnumdan koku geliyor osuruk kokusuna benziyor doktor sinusin var dedi ilc ictim gitmedi.cozum bulamassam universiteye gitmicem galiba
|
|
![]() |
|
Powershaped
![]() ![]() ![]() |
gittin mi ? Hala devam ediyor mu sende?
|
|
![]() |
|
Powershaped
![]() ![]() ![]() |
Yayilmasini önlemek için birseyler yapiyor musun?
|
|
![]() |
|
sarraf96
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Subat-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Eger burundan geliyorsa "Sinus rinse kit" al mutlaka dene. Farki göreceksin.
|
|
![]() |
|
Anact
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Ayni sorun bende de var ve ben de bu yil üniversite adayiyim.Yaklasik 3 yildir var bu hastalik ve çok zor.Allah herkese sifa versin. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
![]() ![]() ![]() |
burunda sinüs varsa arkadasin dedigi gibi sinüs rinse kit alin ilaçta degil zararda vermez alin bir sey kaybetmeseniz kullanin geçecektir. Günde 3 saat ara ile kullanin doktorum öyle demisti
|
|
![]() |
|
mehmet27
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar ben geçenler kirmizi et yedim koku normalden daha fazla artti sizde de oluyor mu acaba
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |