|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2014 Saat 07:21 |
Özlem kullanici adi, kader olarak degistirilmistir.
Daha önce Adanali -> Serdar Telfast -> Josephine olarak degistirilmisti. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
hocam bnm kullanici adimi degisirseniz sevinrim hem adim yaziyor hem memleketim...ifsa olmayim diye istediginiz bi nick alabilirsiniz yeterki bu gitsin
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
1- Sizin kullanici adiniz sizin bilmediginiz bir kelime seklinde degistirilirse siz kendi hesabiniza nasil gireceksiniz?
2- Buna benzer bir konu forumda degil bireysel yazismalar ile iletilse daha isabetli olur. -M |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
Su mesaj onayi kalksa ve forum tipide degisse daha iyi olur.Vbulletine geçis olsa daha aktif olur bence yada baska forum türüne daha çok kullanici gelir bulamayan çok var forumu.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Ahmetmehmet hakli. Özellikle bu mesaj onayi forumu asiri yavaslatiyor insanlarda sevk birakmiyor. Zamaninda edepsiz içerikli linkler paylasildigini biliyorum ama bu sekilde de olmuyor. Murat Hocam bu konuda yardimci olur musunuz?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Uygunsuz mesajlar geliyor ve siliyorum. Böyle yapmaya devam etmek daha iyi olur. O
nay gecikmesine engel olmak için feysbuk grubu teklif edilmisti. Halitorium ismi ile kurmustum ama pek ragbet görmedi sanirim? -M |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
evet hocam görmedi maalesef...
|
|
![]() |
|
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Evet forumu asiri yavaslatiyor ve cok sikici. Uygunsuz mesajlar icin farkli yontemler olabilir. Ornegin moderator koyabilirsiniz siteye. Flood engeli olabilir vs..
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
hocam simdi soyle bisey var ;
eger onayi kaldirirsaniz daha iyi olur forum daha cabuk ilerler akici olur simdi 2-3 gun bekliyoruz resmen... zaten onay verirkende kontrol ediyorsunuz uygunsuz msjlari o zmanda sileblirsiniz yada modrator yapabilirsiniz siteyee admini sizsiniz moderatorda baskasi olur uygunsuz msjlari sileblir bu arada hala israrciyim kullanici adimin degismesini istiyorum nedeni ifsa olmamak icin |
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam buna süper bi çözüm var ben donanimhaberde profilim var orda isterseniz konu açiyim isterseniz beni arkadas olarak ekleyin topluca özel konusma yapalim isteyen eklesin beni veya pm atsin
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Onay sikici ama gerekli. Aksi halde yanlis bilgiler ortaligi istila eder, dalga geçen yazilar yazilir. Açikçasi o kadar çaresiz bikmis durumdayiz ki her yazilani hemen yapacak durumdayiz. Biri zararli, ölümcül bir sey bile önerse arastirmadan yapabiliriz. O yüzden onay süreci önemli ve gerekli. Birkaç admin olsa iyi olur ama saglik konusunda uzman kisileri nerden bulacagiz?
Gurkan, profil ayarlar kismindan gerçek adini silebilirsin. Merak etme siteye üye olmayanlar profili göremez zaten. Ya da ben öyle biliyorun. |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Ulan_1 isimli kullanici ismini degistirip Venüs olarak üyeligine devam etmektedir.
-M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
hocam tüm yorumlari okudum bi öneri süren arkadas olmus moderatörlük hakkinda , bence sitenin ve bu isin sahibi olarak tek yetkili kisi sizsiniz moderatörlük yalnizca sizde kalmali siz zaten çok iyi yönetiyorsunuz baska kisilerin insiyatifine kalmasin attigimiz yorumlar , sizin yapmaniz en dogrusu ve uygun olanidir bence tesekkürler
|
|
![]() |
|
Dunyadanbiri
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam dil ve dis temizligi videolarinizi izledim çok faydali, peki dis ipini nasil kullanacagiz onu tam anlayamadim yardimci olabilir misiniz
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Dis ipisnin agiz kokusu tedavisinde hükmü zayiftir. Keman yayi hareketi yapmadan kullanmaniz gerekir. Agiz kokusuna faydali olabilir.
|
|
![]() |
|
Dunyadanbiri
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
O hareketi yapmadan nasil kullniyim ipi dis arama geçirip sonra direkt çikararak mi hocam
|
|
![]() |
|
Dunyadanbiri
![]() ![]() ![]() |
@aydinmur
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Dis ipine çok takilmayin. Agiz kokusu tedavisinde dis ipi kullanmak zannetiginiz kadar baskin rolü olan bir sey degildir. Burda biraz açiklama bulacaksiniz:
https://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html Düzenleyen aydinmur - 19-Ekim-2023 Saat 19:00 |
|
![]() |
|
Dunyadanbiri
![]() ![]() ![]() |
Hocam bir disim asiri ayrik arasina birsey giriyo cikmiyo o sebeple sormustum
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |