Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: fresh'nwhite Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
kokuylasavasan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 15
Alıntı kokuylasavasan Cevaplabullet Konu: fresh'nwhite
    Gönderim Zamanı: 11-Mayis-2015 Saat 10:39
Selam Arkadaslar,
Bu forumda dönem dönem tecrübelerimi paylasiyorum. Birçok sey denedim; hijyen, takviye, ilaç, gida vs... dolayisiyla sizler gibi bu konuda söyleyecek çok seyim var.
Öncelikle sunu söyleyeyim, Thera Breath isimli gargara agiz içindeki bazi bakterilerden kaynaklanan kötü kokunun belli bir süre minimize edilmesinde gerçekten çok etkili. Ama maalesef bu ülkeye sokmak büyük dert.
Tükrük kokusu olanlar, pasli dil, dilde yanma, agizda sürekli huzursuzluk gibi sikayeti olan arkadaslar için söylüyorum ;
Tükrük kalitemiz ile ilgili oldugunu düsünüyorum, çünkü genelde sikintilarim yemekten sonra siddetleniyor. Bu ülkede büyük bir çogunluk yemeklerden sonra dis firçalamaz ama hiçbir rahatsizlik da duymaz. Çünkü tükrügü gerekeni yapar. Benim gibi insanlarda maalesef bu hastaliktan dolayi özellikle yemeklerden sonra bakteriler hizla mi yayiliyor, ortaya mi çikiyor ne oluyorsa huzursuzluk ve koku siddetleniyor.
Tükrük takviyesi vardi; Oral Balance Gel artik memlekette yok! Bize zaten sadece makarna, kömür ve yol lazim!
çok yeni tecrübedir, Fresh'n White isimli konsantre gargarayi deniyorum gerçekten basarili diyebilirim. Dis macunu üzerine bir damla ile disleri, firça üzerine bir damla ile dili firçaladiktan sonra, yarim çay bardagi kadar suya 5-6 damla ile gargara yapinca:
Dildeki pas tamamen gidiyor,
Tükrük kokusu neredeyse kayboluyor,
Dildeki yanma çok azaliyor,
Agiz için huzursuzluk yok denecek kadar az.
Çok pahali birseyde degil.
Denemenizde fayda var.

Görüsmek üzere...
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2015 Saat 17:58
Tesekkur ederim bilgi icin kardesim
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2015 Saat 11:37
Nereden temin diyorsunuz
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu