|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
rifki
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2015 Saat 17:56 |
merhabalar. forum üyeleri bilirler , hastaligi yenenlerin birçogu foruma birdaha girmiyor ve biz de durumundan haberdar olamiyoruz. diyecegim o ki ; foruma üye olupta uzun zamandir girmeyenleri ya da kurtuldugundan emin oldugunuz biri/ birileri var mi ?
|
|
![]() |
|
blanche
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
doksaniki:)
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
evet onu ben de fark ettim. hatta simdi sizin söylemeniz üzerine eski yazismalarimda kendisini gördüm. burun kaynakli sikinti yasadigindan bahsetmis. kurtulmustur umarim. kendisine tekrar yazdim son durumunu paylasir misin diye ama sanirim görmedi. keske kurtulanlar bir geri dönüs yapsa ne kadar güzel olur.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Her türlü seyi deneyip onlarca doktora gidip bir sürü test yaptiran ama sonunda psikolojik oldugu ortaya çikan iki üç arkadas vardi.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Biraz önce iyilesen ve iyilestiginden tatmin olan birisine böyle bir forumdan bahsettim, buradaki insanlarin iyilesen birilerinin agzindan bir seyler duymak istediklerini anlattim. Forumun adresini versem üye olup bize yasadiklarinizi isim vermeden anlatir misiniz dedim. Forumu biliyorum dedi. Aman aman istemem, siz anlatin benim yerime dedi. Daima ayni sey oluyor. Bireyler, mazisindeki karanlik oldugunu düsündügü noktaya düsünsel olarak bile geri dönmek istemiyor. Gasp magdurunun ifade vermek istemeyisi, iflas, kaza, yaralanma veya benzeri felaketlerin hatirlanmak istemeyisi gibi. -M |
|
![]() |
|
blanche
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
ormes kullanici isimli arkadasta iyilesti diye tahmin ediyorum.sorununun burun kaynakli oldugunu dusunuyodu.insallah iyilesmistir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |