Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: fark ettiniz mi ? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
rifki
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 20
Alıntı rifki Cevaplabullet Konu: fark ettiniz mi ?
    Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2015 Saat 17:56
merhabalar. forum üyeleri bilirler , hastaligi yenenlerin birçogu foruma birdaha girmiyor ve biz de durumundan haberdar olamiyoruz. diyecegim o ki ; foruma üye olupta uzun zamandir girmeyenleri ya da kurtuldugundan emin oldugunuz biri/ birileri var mi ?
IP
blanche
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı blanche Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2015 Saat 20:36
doksaniki:)
IP
rifki
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 20
Alıntı rifki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2015 Saat 18:39
evet onu ben de fark ettim. hatta simdi sizin söylemeniz üzerine eski yazismalarimda kendisini gördüm. burun kaynakli sikinti yasadigindan bahsetmis. kurtulmustur umarim. kendisine tekrar yazdim son durumunu paylasir misin diye ama sanirim görmedi. keske kurtulanlar bir geri dönüs yapsa ne kadar güzel olur.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2015 Saat 08:34
Her türlü seyi deneyip onlarca doktora gidip bir sürü test yaptiran ama sonunda psikolojik oldugu ortaya çikan iki üç arkadas vardi.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2015 Saat 15:01
Orjinalini yazan: rifki

merhabalar. forum üyeleri bilirler , hastaligi yenenlerin birçogu foruma birdaha girmiyor ve biz de durumundan haberdar olamiyoruz. diyecegim o ki ; foruma üye olupta uzun zamandir girmeyenleri ya da kurtuldugundan emin oldugunuz biri/ birileri var mi ?

Biraz önce iyilesen ve iyilestiginden tatmin olan birisine böyle bir forumdan bahsettim, buradaki insanlarin iyilesen birilerinin agzindan bir seyler duymak istediklerini anlattim.

Forumun adresini versem üye olup bize yasadiklarinizi isim vermeden anlatir misiniz dedim.

Forumu biliyorum dedi. Aman aman istemem, siz anlatin benim yerime dedi.

Daima ayni sey oluyor. Bireyler, mazisindeki karanlik oldugunu düsündügü noktaya düsünsel olarak bile geri dönmek istemiyor. Gasp magdurunun ifade vermek istemeyisi, iflas, kaza, yaralanma veya benzeri felaketlerin hatirlanmak istemeyisi gibi.

-M

IP
blanche
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı blanche Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2015 Saat 00:59
ormes kullanici isimli arkadasta iyilesti diye tahmin ediyorum.sorununun burun kaynakli oldugunu dusunuyodu.insallah iyilesmistir.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu