|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: nefes kokusu | |
Yazar | Mesaj |
marln
Üye Kayıt Tarihi: 16-Aralık-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Konu: nefes kokusu Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2016 Saat 07:36 |
Mide de H. Pylori gastriti bulunduğunda, besinlerdeki proteinlerden gelen üre bakteriler tarafından parçalanarak amonyağa dönüştürülür. Oluşan bu amonyak kan gazı şeklinde nefese geçerek dışarıya atılır. Bu nedenle nefes kokusu ortaya çıkar.
Bağırsaklardaki aşırı bakteri üremesinden dolayı ( İntestinal over grow syndrom ) besinleri putrifiye ( kokuşturur ) eder. Yine kan gazı şeklinde nefese geçer. Kabızlıkla beraber biriken dışkıdaki kokulu bileşikler kan gazına dönüşür. Önce kana daha sonra akciğere geçerek, nefes kokusuna neden olur. Eğer ince bağırsağa bakteri girer ve aşırı bakterinin üremesine söz konusu olur ise, kan gazları yükselerek yine nefes kokusunu meydana getirir.boyle bişey okudum doktorlardan bakmalarını soyledim ama onemsemiyorlar.umarım nefes kokusu yaşayanlara cozum olur |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2016 Saat 08:16 |
Bu benim yazımdan alıntıdır. Doğrudur. Bunu nerde okudunuz? Yoksa yine makalemden izinsiz alıntı yapan internet sitesi mi var?
-M |
|
marln
Üye Kayıt Tarihi: 16-Aralık-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2016 Saat 12:06 |
dentaluna diye bi klinigin makalesinden aldım arama motoruna agız kokusu ile nefes kokusu arasındaki farklar yazın cıkar.bide bişey dicem internetten bagırsak kokuşmasını araştırdım hep kolon kanseri çıktı.benim kabızlıgım 7 senedir var arada bi midem bulanıyor bazende midemin ustu agrıyor ve hep şişkinlik var benimde sorunum makalenizden yazdıgınız konudan olabilirmi.hangi test gerekiyor acaba.ben kan testi yapmıştım sadece kotu kolestrol vardı
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2016 Saat 15:57 |
Yine benim web sayfamı kopyalamışlar.
Buraya ayzdıklarımı kopyala yapıştır yöntemi ile kend web sayfasına almış üstelik kaynak göstermemiş http://www.agizkokusu.org/nefes-kokusu.html Ne ayıp. Etik dışı buluyorum. Kınıyorum. Kaynak göstermesi gerekirdi. İçinizde bu kliniği tanıyan varsa uyarsın -M |
|
marln
Gönderim Zamanı: 10-Şubat-2016 Saat 09:26 |
Midede yer alan H. Pylori gastrit, besinlerdeki bulunan protein ile bakteriler tarafından parçalanır. Bu parçalanma sonucunda ise amonyak açığa çıkar. Bu amonyak, kan gazı biçiminde nefese geçer ve nefes alışverişinde dışarıya atılır. Bu sebeplerden dolayı da nefes kokusu meydana gelir.
Bağırsaklarda çok fazla bakteri üremesi neticesinde, besinler kokuşmaya başlar. Bu durumda da kokular, kan gazı şeklinde nefese aktarılır. Bu durumla beraber kabızlık da görülür. Dışkıda biriken kokulu bileşikler ise kan gazına çevrilir ve akciğere geçer. Bu sebeple de nefes kokusu meydana gelebilir. bunu bi makaleden aldım ama anlamadıgım bişey var.acaba anlatmak istedigi şu mu ;kabızlıkla beraber biriken dışkı kokusunu kan gazı şeklinde nefese verir yoksa sorun kabızlık degilmi .kokuyu yapan h pylorimi.ben kan testi yapmıştım ama bişey gorulmedi acaba kan testinde bu bakteri belli olurmu ? bide kabızlık gecse kokuda gidermi ? |
|
mmkk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 11-Aralık-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
Gönderim Zamanı: 10-Şubat-2016 Saat 17:09 |
Ishalle kabizlikla alakasi yok o zaman ishal olanlarin hic bisiyi olmamamaasi lazm ...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|