|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
|
bunlari kullanmaya gerek duymadim pek, kullandigimda evet bir nebze fayda etti ama bir saat bile sürmemistir. geniz akintisina zaten hiç faydasi yok. |
||
![]() |
||
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat Hocam merhaba
pinnertest diye bisey çikardilar simdi. anlata anlata bitiremiyor kimse. fiyati yaklasik bin tl. ama önce prick testi yaptiracagim. korkumdan su güne kadar erteledim ama kötü psikolojim bu korkunun çok ötesinde artik. pinnertest konusunda ne düsünürsünüz. elbette iyilestirmicek bizi ama benim mide sorunlarim da var. onlara belki bi nebze iyi gelir. kokuda hafifleme olur. |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Besin alerjisi testi. Tip 4 koku veya bende kokusu veya tok iken ortaya çikan koku gibi sikayetler oldugiunda gerekli olabilir. Foodprint, cambridge ve daha baska isimlerle aniliyor. Hangisi ucuz ise oraya gidin hepsi parmaktan veya damardan alinan kan üzerinde IgG inceliyor. 400-500 lira diye animsiyorum. Miknatis kullanarak, veya okuyup üfleyerek yapanlar da var, onlardan uzak durmanizi tavsiye ederim -M |
||
![]() |
||
blanche
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2015 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
|
Effect kardesim,seninle sorunumuz ayni gibi gorunuyodu,ilk defa bi konuda ayri dustuk :) ben sonuna kadar gidecegim bu isin,Allahin izniyle sifayi buluncaya kadar.bu arada hepimize hayirli kandiller diliyorum.
|
||
![]() |
||
aksan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar bana da doktor alerji ilaçlari verdi. Ilaçlari kullandim koku yok oldu, yalniz tekrar agiz kokum baslayacak diye paranoyak oldum!!
|
||
![]() |
||
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
|
aksan,koku sende ne zamandan beri vardi?
|
||
![]() |
||
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hangi alerji ilaclarini kullaniyorsun? Dozu ne kadar? Ilaclari kullanmaya baslafiktan kac gun sonra gecti koku? |
||
![]() |
||
aksan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
|
Koku bende 5-6 yildir var, fakat son zamanlarda artik geçmeyen griplerim ve sabah uyandigimda inanilmaz burun akintisi, kasinti oluyordu aksama dogru geçiyordu bu sirada agiz kokum çok artmisti. Konusurken 1 metreden alirdiniz kokuyu özellikle de sabahlari...Doktor bana alerji dedi ve zespira xyzal ve bi sprey verdi geniz akintin var dedi. ilaçlari kullandim 4 gün sora koku tamemen yok oldu sabahlari olan travesti sesim de gitti. okadar rahat ettim ki ilaç kullandigim donemde, ilaçlar bittikten 20 25 gün sora tekrar koku olmaya basladi tekrar gttim doktora bana alerji testi yapti,deri testi ama hiç biseye alerjim çikmadi. sora bana kan testi yapalim dedi ona da ayri fiyat çikinca sinirlendim yaptirmadim, resmen para tuzagi özel hastaneler, yarin fakülteye gidicem. Evet geniz akintim var, evet alerji lçallari iyi geldi, fakat neye alerji oldugum çikmadi ona çok canim sikiliyor, sizin neye alerjiniz oldugu belli mi?
|
||
![]() |
||
aksan
![]() ![]() ![]() |
|
Birde ben kücükken kulaklarimdan cok sikinti çektim. Orta kulak iltihabi...hala ucaga bindigim zamanlarda agridan ölüyorum. Doktora bu durumu soyledim, fakat kulaklarima bakmadan bunun da nedeninin geniz akintisi oldugunu söyledi. Yani geniz akintimdan dolayi ucakta kulagim agriyormus,sadece Geniz akintisi tek basina bu kadar çok koku yapabilir mi?
Bu isi çözmeye çok odaklandim gerekirse burdaki butun kbb'cilere gidip sorunu çözücem ins :) alerji ilaçlarinin iyi gelmesi de bir umut... |
||
![]() |
||
vekol
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mayis-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar öncelikle söyle bi soru sormak istiyorum sizdede yutma güçlügü varmi ? (Su içerken hizlica içememek bogazda takilma hissi)
çogumuzun sorununun ayni oldugunu düsünüyorum Sorun bogazda ve bbogazda biriken bisey var (bademcikler hariç) geniz eti olabilir yemek borusu , yutak kisminda olabilir ben bugün bi an o kokuyu bogazimdan gelirken farkettim igrenç bir kokusu var bilgi amaçli soyliyim (bok kokusu) ve sirtüstü yattiginiz zaman koku artiyo Evet arkadaslar dün de bi sitede doktorun agiz Kokusu ile ilgili yazdigi yaziyi okudum koku oksijen gitmeyen yerde oluyomus örn ( bogaz kismi geniz eti bademcikler vs.) Böyle yazmisti. Ben suan yazarken bile farkediyorum sükürler olsun ki. bogazimda biriken biseyler var yemek yedikten sonra artiyo yemek borusu da olabilir tam bilmiyorum ama kokunun bogazdan geldigine % 100 eminim nefes kokusuda yyapiyo ayrica. Önemli bi ayrintiya geçiyorum Nemli ortamlara girdigim zaman sirt üstü yattigim zaman kokuda degisik bi etki oluyo hissediyorum Bogazin ortasinda biraz gerisinde hissediyorum o iltihaplari biriken biseyler var orda igrenç koku yapiyor sorun bu |
||
![]() |
||
Emin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar lütfen yardim edin.Sin 1 aydir asiri derecede agiz kokum var.Ilk disciye gittim ama geçmedi.Agzinda koku yapacak hisbir sey yok dedi.Baska bir disçiye gittim.O da ayni seyleri söyledi.Dahiliyeye gittim ilaç verdi etki etmedi.Yarin kulak burun bogaza gidecegim.Ciddi olarak kokunun bogazdan geldigini anliyorum.Büyük ihtimal geniz akintisi var.Yarin gidecegim doktor hastaya önem veren biri degildir diye korkuyorum.Agiz bakimimi düzenli yapmama ragmen (akliniza gelebilecek hersey) koku gitmiyor.Su an üniversite 1'deyim.1 aydir okula gidemiyorum.Ilk dönem notlarim yüksekti.2.dönem derse gidemedim dogru dürüst.Su an derslerde umrumda degil.Yüksek notta istemiyorum.Vizelere 3 hafta var ve bu koku geçmezse korkarim vizelerede giremeyecegim.Insan içine çikamiyorum. Yurtta tikili kaldim.Allah askina biri yardim etsin.Ne bok yiycem ben.Kendimi uzun zamandir bu kadar çaresiz hissetmedim.Ne yapmaliyim arkadaslar lütfen yardim edin.
|
||
![]() |
||
Amazon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
|
Emin bu kadar telas yapma kardesim bi sakiz at agzina öyle git okula bogazdaki koku dersem nasil bi koku acaba bogazda bademcik kaynakli koku olabilir KBB ilgilenmesi lazim o konuyla çekinmeden derdini anlat
|
||
![]() |
||
mmkk
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
|
Emin kardesim senin son 1 aylik sorunun 5 yildir bendr var ben 19 yasinda universite 2. Sinifim yuzum kalmadi artik en yakin arkadaslarimla takilmaya okulu birakamam da napicmi bilmiom dislerde hic sikinti yok agizda curuk yoooook denecek kadar milletin agzinda 100 tane curuk var agzi kokmuo dahiliyeye gttimendoskopi sonucu midede asit fazlaligi var dedi ilac verdi kullaninca ii oluo ama gecmedi koku bence benim sorun bagirsak mantari veya bademcik HERGUN BIKTIM TUKENDIM DEMEKTEN SIKILDIM YAA NIE BEN YAA SINIFIMDA 200 KISI VAR YA GELIP TA BENI BULUON ALLAH KAHRETSIN YAAA NE SIGARA NE ICKI KULLANIRIM KOTU BI ALISKANLIGIM YOK AGIZKOKUSU VAR AMA SIGARA ICENDE ALKOL KULLANANDA YOK HANI ICKI HARAMDI SIGARA HARAMDI E O ZAMAN BUNLARIN GUNAHI OLARAK AGIZKOKUSU CEKMESI BENIM CEKMEMEM GEREKIRKEN NERDE ADALET ...OYLE BISI YOK KAHRETSIN
|
||
![]() |
||
cmgard
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
|
geniz akintisi sorunu olan arkadaslara soruyorum merak ettim.Dilinizin arka kisminda beyazlik var mi geçmeyen?Benim dilin arkasinda bi beyazlik var üstünde kirmizi noktalar var.Papilla bakterileriymis sanirim onlar zararsiz.Geniz akintisi olmadiginda nefesim ve agzimi çok ferah hissediyorum.Yutkunma hissi geldiginde basliyor koku.Geniz akintisina çözüm bulaniniz var mi?Doktora gittigimde alerji dedi.Burnum akiyordu sürekli geçti ama geniz akintisi geçmedi.
|
||
![]() |
||
Amazon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mmkk sende asiri derece isyan ediyosun sözlerin Allahi inkara kadar gidiyo ama bu kadar zayif olma lütfen burda herkez bu dertten muzdarip benimde uzun zamandir var geçmedi bazi zamanlar geçti ilaç kullandim veya anlamadigim sekilde falan ama bu agiz kokusu beni olumlu yönde ilerletti hiçbirseyi umursamayan ben umursar oldum bu agiz kokusu olmasa simdiye çok zina yapardim ama bu beni engelliyor iste belkide Allah beni böyle siniyor bi düsün nice derdi olan insanlar var ama onlar bile senin gibi yapmiyo zaten en kolay istir insanoglu için basina güzel bisey gelse kendini basarili görür kötü bisey olsa suçu Allah'a atar. Ama unutma biz suan Allahin yarattigi düzeni bozan insanoglunun kendi çikarlarinda kurdugu saçma düzende yasiyoruz ve bizim moralimizi bozan O KIBIRLI insanlar iste kendini üstün gören hatamizi yüzümüze vuran agzimiz koksa burnunu kivistiran insanlar ve Allahi inkar eden onlar basit bir dünya yasantisina kanipta sen Allah'in adaletini inkar edersen sanan bisey demem saygi duyarim ama unutma 1 saat sonrasina garantimiz olmayan bir dünyada yasiyoruz sana en son bir olayimi anlatiyim Bi cuma gününe gittim namaza namaz kilcam agzi kokum var düsündüm acaba kokuyu farkediyolarmi diye büyük ihtimal farkettiler ama kimse oflamadi tislamadi ama ben kendim aldim kokuyu moralim çok bozuldu dedim birdaha cumaya gelemiycem hayir Allah'a küstügümden degil birileri rahatsiz olmasin diye ondan sonra ilginç ertesi gün agzimda koku yoktu 0 çok sevindim 4 gün sürdü sonra igrenç hayatima döndüm kizlarla fazla yakin arkadas oldum sonra ne oldu tahmin et Agiz kokum geri geldi... Çok ilginç nasil oldu bilmiyorum anlamadim belliki Allah bizi böyle siniyor hayirlisi olsun ne diyim :)
|
||
![]() |
||
mmkk
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
|
Amazon kardesim bagirsak mantari bende %51 var %49 yok die dusunuorum ama arastiriorum bagirsak mantari nedri ne dieldir tedavisi felan .... 6 ay ilac kullanimi dio ya 6 ay ne ilaci ona sasirdim.
AYRICA EMIN KARDESIME DEMISSINKI SAKIZ AT OYLE GT OKULA BEN UNIVERSITE 2 YI BITIRICEM LISE BIRE GECTIGIMDEN BERI SAKIZ CIGNIORUM OKULDA 6 YILDIR SAKIZA VERDIGIM PARAYI TOPLASAM EN AZ 2 MILYAR PARA VERMISIMDIR HERALDE SAKIZA |
||
![]() |
||
Amazon
![]() ![]() ![]() |
|
mmkk kardesim o bagirsak mantari olayini ben çok düsündüm kafamda hatta diyet bile yaptim sekerli hamurlu yemedim her 10 dis sarimsak yuttum yok geçmedi ayrica mantar öldüren ilaç kulandim agzima surup aldim yuttum içdim geçmedi çünkü sorun mantar degil BAKTERI kaynakli burdakilerin çogu ayni Biteral Flagly veya Nidazol alinca koku geçiyo ama sonra geri geliyo yani buda suki biyerde Aktif bakteri florasi var onlara müsait ortam var ölse geri geliyo ya hepsi ölmüyo ya da ortam müsait oldugu için yeniden olusuyo ama benim agiz kokum söyle bogazimda yapiskanlik doluluk varken koku çok oluyo bogaz temiz olunca koku 0 a iniyor nerdeyse senin agiz kokunda o saydigim antibiyotklerle geçiyosa sorun Bakteri kaynaklidir bunu bil
Birde sabahlari kalktiginda agzinda igrenç koku oluyosa sunu dene Eczaneden Farhex gargara al sonra aksam dilini disini damagini dis macunuyla iyice firçala dil kökü özellikle firçala daha sonra agzina az bi gargara al onla firçala en son biraz gargara yap sabah kalktiginda koku olmamasi lazim herkez denesin bunu yani ben böyle yaptigimda koku olmuyo yani bu durum bende sunu anlatiyo benim bogazimda veya dil kökünde baktreri olusma sorunu var bunun kaynagi neresi bilmiyorum saydigim antinotikle geçen kisiler bunu yaptiginda onlardada etki etcegini düsünüyorum etki ederse hep birlikte bunun üzerine yogunlasalim bu yönde gidelim Murat hocam tabi sizinde Bilginizden faydalanalim tesekkürler. |
||
![]() |
||
mmkk
![]() ![]() ![]() |
|
Amazon kardesim bide bende burun tika ikligi oluo mesela sabah hep kalktigimda bi dekik tikali oluo burnumda dolayisiyla agizda cok kuruluk oluo ayrica eczaneden bi burum spreyi alsammi acaba ilac olarak tuzlu su spreyi deilde ilac olrak bi sprey alsammi sence ....kardesim ben yoruldum artik yani gelecege dair hicbir hedefim yok sadece suan okul okuyuom odaburakirmiyim deeam edermiyim bilmem ama kurtulmazsam bundan tek basima yalniz basima olucem heralde cunku evlenemicem evlenmeye hayali suya dusucek eger kurtulamazsam......adaletmi bu ..... hergun icinden kendini sika sika yasamak ...nefes aliorum ama sadece yasamak icin yani ...
|
||
![]() |
||
Amazon
![]() ![]() ![]() |
|
Ayni durum bendede var burnum hep tikali sabahlari agzim kuru oluyo sakiz bile fayda etmiyor bazen yutkundugumda bogazda oluyo koku ama dedigim gibi o gargara olayini yap sabah agzin ferah olcak bizim sorunumuz bogazda ben su içip yutkundugumda bogazimdan koku geliyo yapiskanlik yokken olmuyo ilginç ama ben kurtulcagimiza inaniyorum birde sendede Halsizlik varmi?
|
||
![]() |
||
mmkk
![]() ![]() ![]() |
|
Bende ole halsizlik fazla yok yani halsizlik bu agizkokusundn biktigim icin kafa yorgunligu yani yoksa ole yorgunluk yataga dar dusme felan yok
bogazdada olabikir sorun acaba kimyasal burun tikanikligi giderici ilac mi kullansak veya bogaz icin sprey mesela tanflex gibi cu ku bu forumdan birir disciye gidip derdini anlatmis ona tanflex falgyl yaz mis sonra gecmia |
||
![]() |
||
Amazon
![]() ![]() ![]() |
|
O kisinin Flagyl kullaninca geçmistir digerini sanmiyorum ama gene zararli bisey degilse dene koku bi süre sonra geri gelmiste olabilir o kiside
|
||
![]() |
||
cleanbandit
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Mart-2016 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar bende de geniz akintisi var. sürekli yutkunma hissi var. bu agiz kokusu illetini 7yildir çekiyorum yasim 23. ilk basta bademciklerim yapiyor diye bundan 5 sene önce bademciklerimi aldirdim.1 sene rahat ettim geçti sonra yine basladi. yemek borusunda birsey olabilir diye süphelendiler özefagografi yani yemek borusunun filmini çektiler tertemiz hiçbirsey çikmadi.fakat koku hala geçmedi ve gittikçe artmaya basladi.sonra mide doktoruna gittim bana 3lü antibiyotik kombini verdi (nidazol,largopen,rabelis) bunlari kullandim ve 3 gün sonunda sonuç mükemmel 0 koku.ben tabi sevinçten havalara ucuyorum.üzerinden 1 sene geçti ve suana geldik yaklasik 3 aydir özellikle sabahlari odamda inanilmaz derecede kötü bir koku var ve gitmiyor odamdan.resmen yerlersmis her yere annem odama girdiginde söylüyo sürekli bana caktirmiyo bazen gidiyo cami aciyo falan.bu aralar da sürekli zaten bogazimda yanma yutkunma aci halleri oluyor.doktruma gittim sinüs tomografisi istedi geçen gün çektirdim filme bakti ve dediki sol yanagindaki sinüs yollari daralmis kokuyu bu yapiyor olabilir ameliyat dedi.sizlerede sormak isterim bu sinüs yollarinin tikanmasi bu kadar nalet bir kokuya sebeb olabilir mi.birde elimi dilimin arkasina bastiripi çektigimde igrenç bir koku var kendimden tiksindim evdekilerle bile konusamaz hale geldim pskolojim çok kötü.( bu arada agiz bakimim muhtesemdir disçim artik beni kovuyo gelme diye.)
|
||
![]() |
||
Emin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar geçen hafta kbbye gittim.Sinüs tomografisi cektirdim bende. Burun egriliginden sebep bir kanal tikanmis.Nasil olcak dedim , ameliyat dedi doktor. Çarsamba günü gitmistim doktora cuma günü ameliyatlari varmis istersen seni o güne alabilirim düsün dedi . Ben dedim düsünecek birsey yok tamam. Yani arkadaslar malum artik bezdim bu kokudan .Düsünün aileme bile sormadim. Neyse. Ben su an yurtta kaliyorum . Yurttan çiktim Cuma sabahi gittim ameliyati oldum (geçen hafta).1 gün hastanede yattim. Sonra yurda geri döndük. Ama hersey düzelecegine bo*a sardi. Ben 18 e yeni girdim kimlikte o yüzden SSK bitmis. Senet imzaladim mecbur.Ameliyattan sonra doktor verdigi reçeteye kase basmayi unuttu ilaçlari alamadim. Bogazlarim 2 gün sonra öyle bir agirdi öyle bir iltihaplandiki yemek yiyemez duruma geldim.3.gün burun içindeki tamponlari çikartmak için ayni doktora gittim.Neyse çikartti tamponu.Ilaçlari tekrar yazdi.Ilaçlari aldim.SSK yok diye cebimden 100 lira verdim.Daha kötü olan su ilaçlari kullandim 2 gün agri geçmedi doktora tekrar gittim. Bogazi uyusturup iltihaplari kazidimi ne. Az birseyler etti.Su an ilaçlar bitmek üzere ve bogazim dogru düzgün iyilesmedi bile.Tüm bunlar olurken çektigim agiz kokusu rezilliginden bahsetmiycem bile.Daha 5 saat önce yemekhaneye incektim.Dislerimi firçaldim agiz mis.Tabi ben öyle zannediyorum.Indim yemekhaneye.Millet kokudan ölecekti.Ben direkt odama çiktim yemegi alip durum bu. Ayriyetten sakiz çignemek diyen arkadaslar bu bendeki öyle bir koku ki tuz ruhu döksem agzima fayda etmez.Dedigim gibi 2.dönem okula nerdeyse hiç gitmedim bu igrenç kokudan sebep.Derse girmeyi geçin 9 nisanda vizeler basliyor nasil gitcem ( gidecek miyim ) diye kara kara düsünüyorum. Anlayacaginiz su an o kadar naçar bir durumdayimki ne edecegim bilmiyorum. Cesaret toplamaktan korkuyorum intiharda edebilrim
|
||
shnn
|
||
![]() |
||
mmkk
![]() ![]() ![]() |
|
Emin kardesim senin burun problemin varmis bende burun problemi olcani sanmiom ama bi doktorun dedigi biseyi hemen yapmasaydin ameliyat felan bende 19 yasindayim bu hafta vizeler var calisirom onlara ama kafamda ders haricinde yuztane soru var bu yaz tatailinde kurtkuamazsam seneye nasil okula gelecegimi dusunuom duruma bak bi sonraki seneyi dusunur duruma geldim banada doktor endoskopide bi polipoid lezyon cikmis doktor bu seni ilerki yaslarda kanser yapar gel ameliyatla alaim dedi ozel doktor bende agizkokusunu silicekmi dedim onunla alakasi yok drdi bende bosver gunu gunune yasiom zaten dedim her doktora kanma yani intihar kismina gelince oyle bisi yapma zaten savasmaya bak ....acikcasi bende bu durumdan dolayi cook kafa yorgunlugu oluo disarda cevreme baktigimda eli yuzu duzgun kimse yok millet her cesit kotu seyi yapio ama agiz kokusu yok ot gibi insanlarin agizkokusu yok bu HAYATIN ADALETI ISE BEN ALMIIM BOYLE ADALETI
|
||
![]() |
||
Emin
![]() ![]() ![]() |
|
Kardes sen nasil dayaniyon buna anlamis degilim. La dislerimi firçaliyom yemekhaneye iniyom adam kokudan burnunu tutuyor.Böyle rezil bir durumda ben nasil giderim okula.Sinava girsem sadece önümdeki arkamdaki degil daha çok kisi rahatsiz olacak.Bendeki koku bir süre sonra ortama yayiliyor.Bu durumda sinava girsem o kisilerin hakkinada girmis olmazmiyim hem.Su an kafamda bi plan var onu uygulamaya koymaya çaliscam zaman kisitli. Ameliyat konusuna gelince , kardes ben ömrümden ömür vermeye raziyim bundan kurtulmak için sizi bilmem.
|
||
shnn
|
||
![]() |
||
Amazon
![]() ![]() ![]() |
|
Emin kardesim söyledigine göre bu derece ileri bir koku normal olamaz sende vitamin eksikligi felan olabilir önce demir b12 felan ölçtür sonra seker hastaligi varmi baktir ayrica ileri derece sinüzit kötü koku yapar yani bi takim hastaliklar olabilir yilma sakin bide Dahiliye bölümüne gitti anlat derdini SSK olayina gelince git gelir tespiti yaptir veya ögrenci belgenle Sgk binasina git ver bana muayene olursun merak etme vazgeçme yeter bunlari dene bi takim çözümleri buluruz merak etme en azindan fazlasiyla azalir.
|
||
![]() |
||
Emin
![]() ![]() ![]() |
|
Dedigin dogru olabilir bilmiyorum.Yarin ameliyat doktoruma randevum var.Adamdan rapor istiycem ayin 15ine kadar vizelere girmiycem.Raporu verirse yarin bileti aliyorum sali istanbula akrabalarin yanina gidiyorum tedavi için (akraba dedigim ailemden daha yakin bana).Döndügüm zaman vizeleri olurum artik suanki A planim bu.
|
||
shnn
|
||
![]() |
||
metehan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2016 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar selam. ben metehan. ben çocukluktan beri sinüzitle ugrasiyorum hemen konuya gireyim. saga yattigimda sol burnum açiliyor sola yattigimda sag burnum açiliyordu böyle kesfettim ben sinüziti daha sonra akintilar oluyordu ve agizda koku oluyordu lise yillarmda bende sakiza abandim :). simdi 27 yasindayim bu hastalik hiç bir ilaç kullanmadigim halde çok nadir tekrarliyordu taaki motor alana kadar motor kullaniyorum inanilmaz derecede yogunlasti bu hastalik simdi ise küçük dilimin arkasindaki bosluktan diye düsündgüm bir koku var sol tarafta yine inanilmaz derece. ben bunu arastirdim arkadaslar disçim sol azi disimin dibinde kiste rasladi dis kökü sinüse kadar ulastigi için oraya bakteri tasimis suan bununla mücadele ediyoruz bir çözüm bulursak yazacagim . kalin saglicakla. sorusu olan olursa [email protected]
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar öncelikle herkese geçmis olsun. Burada çok okudum geniz akintisi ve balgam gibi sikayeti olanlari. Hemen tarifi veriyorum.
1 çay kasigi çörek otunu dövüyoruz(Tahta havanda olursa daha iyi) Dövülen çörek otunu 5-6 çay kasigi sirke ile karistirin, aksam yaptiginiz bu karisimin agzini kapatin sabaha kadar beklesin. Sabah kalktiginizda 2 burun deligine 2'ser damla damlatin suyundan. Çok yakiyor ama geniz akintisi diye birsey birakmiyor. Kesin çözüm arkadaslar deneyin. Burundan kaynakli kokuyada faydasi var. ***Sirke organik yapim olmali, bakkallardan marketlerden sirke alip kullanmayin. Faydasindan çok zarari olur. Ev yapimi organik sirke kullanin. ***Çörek otunuda bilirsiniz zaten siyah küçük tanecikler seklinde olur. Arkadaslar buna ek olarak Tuzlu ve karbonatli suyu burna çekmeyi sabah aksam ihmal etmeyin. Bu nefes kokusuna birebirdir. *** Ek olarak sinüsleri açmak için okaliptus yagi alin. Önce bir buruna pamuga 4-5 damla damlatip katin. SOnra diger buruna baska bir pamukla yapin. Sinüsleri açacatir. 20 dk kalmasi yeterli. Ben nefes kokusundan çok çektim. Allaha sükür sifayi buldum. Isteyen arkadaslar özelden mesaj atabilirler, sorularini cevaplarim. Herkese geçmis olsun. ** Ek olarak bende konka hipertrofisi var. |
||
![]() |
||
Worselife
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar ben de geniz akintisi olanlardanim.ve gastro su bu geçelim bence. Sizin de yutkununca igrenç bir koku oluyorsa boganizda sorun bence bu..oraya bir sürü anaerobik bakterinin birikmesi.Nazofarenks e yapismis o sividan kbbye gidip kültür aldirmaniz ve orayi temizletip antibiyotik tedavi görmeniz lazim ben kendimi aspire edebilecek egitim düzeyine sahibim.temizlemeye çalistim ve igrenç yesil yapiskan bisi geldi.bu sikayetiniz varsa buna odaklanin ben bunu yapicam.
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam burun damlasi hepimize ilaç olabilir. Hepimiz kafayi yemis haldeyiz hayatimiz zindan oldu kokudan. ..bicogumuz zaman zaman ölmek bile istiyor o kadar illet bisey bu. .dusmanimin basina gelmesin. .bi çözüm bulalim bisey yapalim. .Bu burun damlasini bi deneyebilsek belki size yillarca dua edecez. .icmedigimiz deneedigimiz ilaç kalmadi yöntem kalmadi..bari içerigini söyleyin ne var içinde hocam lütfen elimden gelen budur demeyin kestirip atmayin nasil çaresiz oldugumuzu tahmin bile edemezsiniz
|
||
![]() |
||
Mnsm
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar kardesler bakin daha 2 gün önce yazdim baska konuda benim gördügüm düsündügüm nedenlerden biride agiz ve bogaz bölgesindeki dokudaki pürüzlü yapinin verdigi bakterilere yasam ortamidir esittir kokudur
Dis firçalamayan ama agzi kokmayan insanlara. BAkin dili pespembe disi sapsari olsada Dil kökü ve bogaz çevreside ayni yapida ise bunu engellemek bayaa zor görünüyo ama imkansiz degil Zaten dilde pas olamazsa Distr plak olmaSsa Isimiz daha kolay çogu sinüzit hastasinda koku yok Barsak hastasinda koku yok Reflü hastasinda koku yok Agzinda 8 çürük olan adamda koku yok Bayramdan bayrama dis firççalayanda koku yok Içki sigara kullananlarda koku yok Bizde ise bisey ya eksik vücüt direnci anlaminda yada agiz bogaz bölgesinde hem doku hemde bademcik kaynakli sorun var baskada açiklama yok Kestirip atmak basindan savmak kolay bu derdi çekmeyene Bizi anca biz anlariz |
||
![]() |
||
metehan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2016 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar sinüzit probleminden bu yaziyi yazdigim aydan beri kurtulmus durumdayim .. bir antibiyotik kullandim bu beni fena sekilde rahatlatti isteyenlere baylasacagim
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
bir sorum var Sogukta üsümek sinüzit geniz akintisi ve burun tikanikligi bu saydigim 3 faktör üzerinde olumsuz etkisi varmidir? nekadar bi olumsuz etkisi vardir söylerseniz sevinirim
|
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocama bi sorum var
Hocam sicak nefes kokusu bana nefes olarak geliyor çünkü agiz içinde sicak koku bulunmaz herhalde degilmi agiz ve nefes ayrimi yapabildigimidi düsünüyorum az çok nefes oldugunu düsünüyorum evet sorum sicak nefes kokusu hakkinda bi bilginiz veya fikriniz varmi bu normal birseymidir |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
hocam mümkün oldugu müsait oldugunuz zaman bunu bana söylüyebilirmisiniz agzimda kötü koku olmadigini sicak nefes kokusu geldigini söylüyorlar sordugumda |
||
![]() |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Soru tutarli olmadigi ve bireysel oldugu için yanit vermedim. Yine ayni sebeple yanit veremiyorum. Diyorsunuz ki: Koku yok ama sicak nefes kokusu var. Bu çoktutarli bir tespit degil zannedersem. Hem yok hem var ? Ayrica sicak nefes kokusu tanimlanmamis bir tasvirdir. Sicaklik, koku ölçegi olarak sifat gibi kullanilmis. Yani sicak koku, soguk koku, ne demektir ben bunu bilmiyorum, ilk defa duydum. Bagislayin, bilmiyorum -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
anladim hocam mesela demek istedigim sey su normalde diski gibi denir aseton falan gibi agiz kokusu türleri vardir ben sordugumda bunlarin olmadigini kokunun rahatsiz ediciliginin düsük oldugunu yada olmadigini söylüyorlar ve agzimdan sicak nefes kokumun oldugunu söylüyorlar oda söyle çok yakindan burnunun dibinden konusarak test yapiyorum belli bi mesafeden hiç gelmedigini söylüyorlar durumum böyle yani hocam saygilar |
||
![]() |
||
![]() |
||
cihat1762
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
uzun zamandir bu problemi yasiyorum. 3 gün önce doktora gittigimde kronik farenjit teshisi konuldu. eger su belirtiler varsa sizinde sorununuz budur demektir;
Ses tonunun sürekli degismesi bazen yüksek bazen alçak bazen tizli Burun ve agiz arasindaki boslugun sürekli sizlamasi Asiri soguk veya asiri sicak bisey yiyip içince kokunun tavan yapmasi Bogazda sürekli bir balgam olmasi (temizlesenizde yine geçmez) bazen ufak bir bogaz agrisi Ayriyetten; dilde sari-beyaz bir pas (belki) eger bu belirtileri yasiyorsaniz sizde bu sorundan muzdaripsiniz. asil sormak istedigim su: bu problemin net bir tedavisi varmidir? haftaya iyi bir hastaneye gidecegim o zamana kadar tartisabiliriz. belki bazilariniza yardimci olurum diye bu konuyu açiyorum. Görüs ve tecrübelerinizi bildirebilirsiniz |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
kronik farenjit bir nedeni vardir. ben 2 hafta önce oldum. hala burun sis filan kabuklanma var. burun egriligi deviasyon oldum. burun eti yoktu. yani kronik farenjit burun kaynaklidir. et vardir deviasyon vardir. bulundugun oda nem orani azdir. hiç bir hastalik öyle kronik olarak devam etmez. kaynagini bulun çözün . |
||
![]() |
||
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |