|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Ya reflü | |
Yazar | Mesaj | |
hasta31
Üye Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Konu: Ya reflü Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2017 Saat 19:55 |
|
Murat hocam reflü sürekli agiz kokusu yapar mi? Yani bu koku gün içerisinde sürekli meydana gelir mi?
|
||
Ya iyilesemezsem ?
|
||
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2017 Saat 06:36 | |
Bak bu güzel soru.
Reflu çok nadir olarak koku sebebidir. eger koku sebebi olacaksa mide içerisinde kokulu gaz bulunmasi sarttir. Daima kesintili koku yapar, sirt üstü yatinca koku azalir veya kaybolur. Tokken kokar. Agiz kapaliyken koku bulunabilir. Tek çesit koku vardir. Mide yanmasinin sponsorlugunda gelisir. Eriskin ve ileri yaslarda ortaya çikar. Zaten sahis kendini belli eder. -M |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2017 Saat 09:23 | |
reflünün yol açtigi seyler koku yapar. mesela bogaz reflüsü varmis bende. bogaz reflüsü farenjit geniz akintisi yapiyor. buna bagli agiz kurulugu aft var. yani agiz kokumun kaynagi bu. ilaç tedavisine basladim hayirlisi artik.
|
||
bikmis
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2017 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2017 Saat 19:55 | |
aydin hocam ben sordu sordum ama sorumu silmisler sanirim? mide ile ilgili |
||
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2017 Saat 20:19 | |
Baska basligin altina kaydirmis olabilirim.
Bana övgüden ibaret mesajlari ve firma reklami mesajlarini siliyorum. Diger mesajlarinizi konuyla yakindan iliskili basliktaki diger forumlara kaydiriyorum, silinmiyor rahat olun. -M |
||
bikmis
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2017 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2017 Saat 20:54 | |
anladim sayin hocam. buradan sorayim.hocam 2 yildir agizda koku meydana geliyor çok ara araydi. artik 2-3 ayda bir geliyor bu koku.1-2 hafta boyunca dilim beyaz ve asiri koku olusuyor.bu durum oluncada diskidada yumusama oluyor. ne öneriyorsunuz.doktara gitmedim henüz. |
||
hasta31
Üye Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2017 Saat 21:57 | |
Bende belirtileri var aslinda bogaz reflüsünün.. ama doktorlar hiç ilgilenmedigi ve umursamadigi için ne oldugunu hala bilmiyorum.. Gelismeleri yazarsaniz sevinirim. Çünkü birilerinin iyi olmasi beni daha da umutlandiriyor :)) |
||
Ya iyilesemezsem ?
|
||
aydinmur
Gönderim Zamanı: 03-Ekim-2017 Saat 08:47 | |
Belirli bir kisinin belirli bir durumuna özel sorulara cevap vermek çok zor oluyor, veya daima yanlis anlasiliyor, hatta karsidakina zarar veriyor. Bu sebeple müsaade ederseniz bireysel sorulari yanitlayamiyorum -M |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2017 Saat 19:32 | |
istanbul dami yasiyorsun verim doktor ismi baksin devlette iyi doktorlar var. |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2017 Saat 16:36 | |
hocam reflü agiz suyu salgisini azaltirmi?
|
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
|
||
aydinmur
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2017 Saat 20:47 | |
Agiz suyu salgisi nedir? Tükrük mü? -M |
||
Another--
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Ekim-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2017 Saat 07:30 | |
Arkadaslar reflüsü olan varmi
|
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2017 Saat 17:34 | |
evet onu kastetmistim geri yazmak istedim ama mesaj hakkim yoktu geri yazmayi unutmusum hocam :() |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
|
||
aydinmur
Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2017 Saat 21:37 | |
Reflu salyayi artirir mi?
Reflu hastalarinda belirgin bir salya artisi olmaz. |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|