|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Ethic
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mayis-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2017 Saat 19:07 |
Merhaba arkadaslar, tararken buldum virginia da bir dis hekimi agiz kokusunu kalici olarak tedavi ediyormus üstelik olmazsa para iadeli. Ben sitesini inceledim murat hocam gibi halitometer kullaniyor yalniz yaptigi baska testlerde var ve dil üzerindeki biofilmi yok ediyor. Aramizdan maddi durumu iyi olanlar incelerlerse bence iyi olur.
|
|
![]() |
|
Umitsiz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2017 Konum: Sinop Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Dis hekiminin iletisim bilgilerini verir misiniz
|
|
Bengisu
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar ne oldu? Bu Virginia daki dis hekimi iletisim bilgisi hakkinda
Yok mu haber ? |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Ethic kardes bi ses verirmisin ?
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Ethic kardes mrb
Virginia daki Dr hakkinda bir link verirmisiniz? Yoksa haber hayal mi çikti ? |
|
![]() |
|
Ethic
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mayis-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
Bu haberi yazali çok oldu, virginia bad breath yazarsaniz bulabilirsiniz. Ben türkiye de de arastirdim bunu bir arkadas bademciklerine yaptirmis ama kisa süreli etki yaratmis. Yurtdisinda dil üzerine uygulaniyor bu lazer, ben Istanbulda da gördüm bunu yazip bir bakin isterseniz. Tek isim çikiyor zaten.
|
|
![]() |
|
Ethic
![]() ![]() ![]() |
Murat hoca kisa süreli de olsa en etkin çözüm dile uygulanan lazer olarak görülüyor randomize kontrollü bir iki çalisma da okudum buna yönelik sonuçlar güzel. Türkiye de bu isi yapan var mi bildigim kadariyla bir facebook grubunuz var dis hekimleri arasinda yardimci olabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ethic
![]() ![]() ![]() |
Hocam ben lazer yaptiracagim, kullanilacak olan malzeme periogreen (maddi olarak biraz külfetli) malzeme hakkinda ve uygulamanin etkinlik tahmini hakkinda fikrinizi almak isterim.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Yesil lazer 500-600 nm dalga boyundadir. Neden bu dalga boyu kullanilacak?
Ben lazer konusunda hazirliklarimi hizlandirdim. Bana 3-5 ay zaman verirseniz çok detayli ve uygulanabilir cevaplar verebilirim size. -M |
|
![]() |
|
Ethic
![]() ![]() ![]() |
Bilemiyorum paylasilan makaleler de böyleydi.
|
|
![]() |
|
Hülya aydin.
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hoca, lazer konusunda yazdiginiz umutlandirdi beni daha önceden lazerden geçicide olsa çözüm bulan biri olarak sizin bu konuda ki çalismanizi sabirsizlikla bekleyecegim..
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Evet evet. Gayet bu konuyu Agustosta masaya yatirdim. Çünkü en mantikli ve kolay çözüm bu olsa gerek. -M |
|
![]() |
|
Ethic
![]() ![]() ![]() |
Ben size söyle bir sey söyleyeyim ortodonti ve implant malzemeleri pahali malzemeler ve uygulama için alinacak olan ücreti de eklerseniz ciddi bir meblag oluyor, yani herkesin buna ulasmasi mümkün olmayacak. Ve tamamen kalici oldugu ile ilgili bir yayin yok.
|
|
![]() |
|
Ethic
![]() ![]() ![]() |
Bu arada ben uygulamayi erteledim siz 3-5 ay bekleyin diyince.sizden hocam olabildigince hizli yanit bekliyoruz:) deney grubu olabilirim yayin çikaralim hatta istatistik kisminda yardimci olurum size:)
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Arif saq kanser için kuba ya gitti tedavi edilmis bizde Israile mi gitsek ?Aslinda hep beraber bi araya gelip toplu sekilde saqlik turzimi olabilir.
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Israil'e gitmek sorunu çözecekse çok da zor degil.
Yani bu konudaki problem maddiyat ise anlarim. Ama bir zorluk mu var, merak ettim? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |