|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Besiktasli
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mayis-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar ben kurtuldum tek yapacaginiz sey sekerli yiyecekleri birakmak bagirsak mantarlari seker ve hamur isi ile besleniyor 5 gündür agzim kokmuyor sekeri biraktigim için sizdeki özelliklerin aynisi bendede vardi koku tokkende vardi açkende Bogaz'da balgam dilde pas sekeri kes hepsinden kurtulun 5 yildir kokuyu çekiyordum artik bitti bogazdaki akintidan eser yok hiç bir ilaç kullanmadan kurtuldum zamaninda nidazol falanda kullandim ama birakinca koku yine basliyordu bana dua edin sekerin her türlüsünü birakin
|
|
Asdfg
|
|
![]() |
|
Haklar bilimi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2017 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Hiç pharmalzn ya da cinkolu gargara kullandiniz mi?
Kullandiginiz eger faydasi oldu mu? |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
@BESIKTASLI.. BUNU DENIZEDOGRU NICKLI ARKADASA DA ANLATABILSEK KESKE.. BENDE AYNISINI YAPIYORUM SEKER VE HAMUR ISLERI YOK.. UN VE UNLU MAMÜLLERI YOK KOKU GITTI.. AYRICA AKINTI DA BITTI.. AMA NEDENSE INSANLAR DENEMIYOR BILE BENCE KIMSE IYILESMEK ISTEMIYOR ARTIK KANIKSAMISLAR BU DURUMU.. ZIRA BEN BU ZAMANA KADAR BANA MANTIKSIZ BILE GELSE YÜZLERCE SEY DENEDIM KURTULMAK IÇIN.. AMA SU AN YAPTIGIM SEY O KADAR MANTIKLI GELIYOR KI.. HELE SU SINDIRIM MESELESI.. ÖGRENDIKÇE MANTIGIMA NASIL YATIYOR NASIL DÜSÜNEMEIDM BUNU DIYORUM.. SEKERI VE UNU BIRAKINCA KOKUNUN GITMESININ NEDENI SINDIRIMIN RAHATLAMASI.. ENZIM EKSIKLIGI.. VE ENZIMLERIN AKTIVE OLMASI IÇIN MIDE ASIDI GEREKLI.. MIDENIN PH 3 VE 3 ÜN ALTINDA OLMALI KI SINDIRIM GERÇEKLESSSIN SISKINLIK OLMASIN.. MIDE ASIDI EGER YETERSIZ KALIRSA SAFRA DA SORUNLAR BASLAR. SAFRA AKISI GERÇEKLESMESE DE SAFRA TASLARI.. VE MIDE ASIDI DÜSÜK OLUNCA HALIYLE BESINLER SINDIRILEMEZ VE SINDIRILEMEYEN BU KARBONHIDRATLAR PROTEINLER DUODENUM DA INCE BAGIRSAKTA KALIN BAGIRSAKTA KOKUSUR.. ZATEN MIDE ASIDI YETERLI OLMAYINCA BAKTERILER DE ÜREMEYE BASLAR.. HALBUKI PH 3 ÜN ALTINDA OLSA BAKTERILER ÜREYEMEZ VE KOKUSMA YAPAMAZ. BU KOKUSMA SONUCUNDA ORTAYA ÇIKAN HIDROJEN GAZI DA AGIZ KOKUSUNA NEDEN OLUR. SADECE AGIZ KOKUSU DA DEGIL SISKINLIK ASIRI GAZ GURULTU VS.. BU YÜZDEN SINDIRIMINIZI DÜZELTMENIZ LAZIM.. AYNI ZAMANDA BAGIRSAGINIZ DA PROBIYOTIKLERI ARTIRARAR FLORANIZI DÜZELTMENIZ LAZIM.. SAGLIKLI BIR FLORA IYI BIR SINDIRIM DEMEKTIR.. HERSEY BIRBIRIYLE BAGLANTILI.. PROBIYOTIK VE PREBIYOTIK BESLENMEMIZ LAZIM.. GEÇ KALMADAN BUNU BIR DÜSÜNÜN DERIM.....
|
|
![]() |
|
denizedogruu
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadasim zaten zayifim un ve sekeri kessem zaten kilo kaybindan 2 ay içinde ölürüm :D Ayrica imkani olmayan insanlar oldugunu yine söylüyorum herkesin yasi resit degil maddi durumu belli benim için evdekiler sekeri unu birakmaz bana özel de yemek yapilmaz.
|
|
![]() |
|
Besiktasli
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mayis-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Kardesim hamuru birakma sade sekeri birak
|
|
Asdfg
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
zaten sekerli tek kekler tatlilar var. önüne tatli geldimi seker geldimi yeme. günde 2 tane hurma ye ayni is . seker ihtiyacini meyveden al.
Un isine gelecek olursak yine pilavini ye pirinçini ye makarnini ye. azaltip ye. ekmegi günde 5 dilim yiyorsan 1 dilim ye. Seker zararlidir birakin canan hocayi dinleyin . Tabi agiz kokusu içinde yine arkadasin dedigi gibi bagirsaklari besliyor. |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
eger hamur veya yagli yedigin halde bir insanin normal seker seviyesini asmadigi dengede tuttugu sürece hocam bunun bi zarari varmidir insana? ve seker seviyesi düsük veya yüksek degil yani hastalanmis gibi görünmüyorsa dengedeyse kisi ama dedigim gibi kisi hamur isi falan yiyor sekerli yiyor bu kiside agiz kokusu olmasi gözlenirmi?
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
tahminimce yukardaki soru için kendi tahminim gözlenmez ama hocam bu isin üstadi oldugu için bilimsel olarak ne düsünülür merak ettigim için sordum saygilar hocam
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar seker dahil hiç bir besinden kendinizi mahrum birakmayiniz. Sagliginiz sebebi ile hekiminiz yasakladiysa o baska. Bunun disinda kendinize eziyet anlamina gelecek garip diyetler ile sagliginiza zarar vermeyin.
her seyi kararinda yeyiniz içiniz. -M |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Kandidalarin agiz kokusu ile bir iliskisi yoktur.
Bosuna diyet yapip sözümona kandidalari bagirsaktan uzaklastirmaya çalismak gereksiz efor sarfetmek, beslenme dengesini gereksiz bozmak anlamina gelir. Tiklayiniz: https://youtu.be/taaoSfpSHtI |
|
![]() |
|
ofbe01
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Bagirsak mantarim oldugunu düsünüyorum, bu sebep ile hayatimi neredeyse mahvetmek üzere olan bu nefes kokumun oldugunu düsünüyorum. 2 Hafta sonra tedaviye baslanacak ama ben artik insanlarin yaninda duramaz oldum nefes kokum 1 metreden bile hissediliyor.
Bana saglikli beslenme programi yazabilir misiniz? Unsuz, ve sekersiz ve pilav gibi cok yagli yiyeceklerin olmadigi bir saglikli beslenme programi. Hedefim: Bagirsak mantarini yok etmek. varsa tabi ama kesin var. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
2 hafta sonra ne tedavisi baslanacak? google üzerinde zaten beslenme programi dolu. pilav yerine karabugday yiyeceksin. öglenleri, bakliyat, çorba filan mercimek çorbasi. |
|
![]() |
|
ofbe01
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Tedavi derken ne olacagini bilmiyorum, Almanya'Da yasiyorum ve agiz kokusu ölcme yerine gidiyorum ordan tedavi olunur herhalde bilmiyorum ilk agiz kokumu ölcücekler sonra gerisini bilmiyorum.
Sana bir sorum var, Hangi meyveleri yiyemem? Muz , elma , mandalin , ayva yiyebilir miyim? Sekerli ve unlu seyler yemek istemiyorum bagirsak mantarlari onlarla beslendiginden. Ve hangi yagli yemekleri yiyemem? Cevaplarsan cok tesekkür ederim. |
|
![]() |
|
ofbe01
![]() ![]() ![]() |
unsuz ve sekersiz besleniyorum bagirsak mantarindan dolayi, ve bir sorum daha var: Tam bugday ekmek yiyebilir miyim? Ve yaprak sarma da yiyebilir miyim? Üssteki sorumu ve bu sorumu da cevaplarsan sevinirim.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
![]() ![]() ![]() |
yaprak sarmasi, ekmek gibi seyler, sekere dönüsen karbonhidrattan olusuyor. bagirsak mantarinin en büyük besin kaynagi seker. ekmek olarak karabugday ekmegi disinda yiyemezsin. yaprak sarmasi, karabugday olarak pirinç yerine koyarsa yiyebilirsin. yagli yemek olarak, zeytinyagi, hindistan cevizi yagi disinda gerisi zararli, yani kötü bakteriye besliyor. ayrica probiyotik almalisin, elma sirkesi, hindistan cevizi yagi, kekik yagi, daha hizli öldürmeye saglar, bakterileri. https://www.youtube.com/watch?v=L7Eeg2p2JZ8 detayli anlatim var burada. kanalda diger videolara da bak iyi anlatmis. |
|
![]() |
|
ofbe01
![]() ![]() ![]() |
Tesekkürler, arastirip bulamadim, Candida diyeti uyguluyorum ve ispanak yiyebilir miyim?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
![]() ![]() ![]() |
sebzelerden, patates, havuç ve mantar disinda her sey serbest. süt ürünleri de yasak candida diyetinde. ispanagin üstüne yumurta kir. ingilizcen varsa candida diet yaz, yoksa türkçe candida diyeti yazinca çikiyor. ayrica probiyotik almalisin, Almanya da yasiyorsun zaten, her sey sudan ucuz, rahat candida diyetini yaparsin. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |