|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sema
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2015 Konum: Manisa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2016 Saat 11:17 |
Arkadaslar Televizyonda bi programda Dr. Ayça KAYA ingiliz karbonatli su içmenin kemik erimesi yaptigini ssöylüyor haberiniz olsun.
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Bigun basimiz belaya giricek bu kokudan kurtulmak icin .Bende sirkeli su cekiyodum oda koku alma dokularini yakacakdim.Simdi sirada ozon yaqi var onu denicem.Biz gonullu kobaylariz .
|
|
![]() |
|
gepupagep
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Agustos-2014 Konum: Burdur Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Karbonatli suyu hiç denemedim arkadaslar ama karbonatla dis firçalamanin büyük faydasini gördüm sorunu sonsuza kadar ortadan kaldirmiyor ama en azindan günümü kurtariyor
|
|
![]() |
|
sema
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2015 Konum: Manisa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Sagligimizi iyce bozacaz valla her duydugumuzu yapmamamiz gerekiyor bence
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
evet |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
anlamadim simdi ne alakaymis karbonat ile kemik erimesinin?
Yada daha makul bir sekilde sorayim; Ne kadar karbonat içmek kemik erimesi yaparmis? Kemik erimesi benim bildigim kalsiyumun kemiklere ulasamamasi ki buna sanirim calcification deniyor, kemik hariç yerlerde toplanmasi. Digerine testosteron azligi sonucu kemik kuvvetinde yogunlugunda azalma meydana geliyor. Birakin Allah askina gerçek doktorlari dinleyin. Ilaç yazma memurlarinin söylediklerine itibar etmiyorum. Çok sükür daha iyiyim. Murat hocam yanlis anlamayin, isini iyi yapan arastirmayi birakmayan, insana kiymet veren doktorlara her zaman saygim var. En azindan karbonatli su benim için bir sifa oldu, sanirim dilini kesmek lazim diyen kari koca dis hekimlerinden daha kiymetlidir benim için. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Karbonatin kemik kaybi yaptigina iliskin hiç bir delil yoktur. Bence tam tersini düsünmek için sebep olabilir.
-M |
|
![]() |
|
Belinda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
Midenizde sizi rahatsiz edecek bi sorun yoksa güne ilik limonlu suyla baslayin ac karnina hem mideyi de uyandirio direk kati besinlerle baslamak mide icin zararli olabilir.Hemde toksinlerimizi atio
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |